Hamiş anneler bakabilir mi???

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Herkese merhaba soracağım soru size mantıksız gelebilir sadece merakından soruyorum hastane doğum yaptıktan sonra bebeği getiren hemşire ye (bahşiş) para veriliyormus yani öyle duydum siz verdiniz mı ne kadar veriliyor aslı varmı merak ettim şimdi veririz yanlış anlar vermeyiz olmaz siz verdiniz mı ne kadar verdiniz bı arkadaşım dedi veriliyor vermezsen ayıp falan dedi ama bana saçma geldi açıkçası

Daha 2 ay önce kuzenim doğum yaptı para felan vermedi yok öyle birşey.

Para içinmi getirilirmiş bebek anneye

Bana da çok saçma geldi açıkçası bebek babaya verilirken para verilir diye tutturdu bı arkadaşım bana komik geldi
Kensisi açıkçası sosyetikliğe ya çok meraklı yada atmış cidden öyle birşey yok

Canım bizde verdik ama hemşireye değil bebeğin ilk doğduğunu haber verene eşim vermişti

Herkese merhaba soracağım soru size mantıksız gelebilir sadece merakından soruyorum hastane doğum yaptıktan sonra bebeği getiren hemşire ye (bahşiş) para veriliyormus yani öyle duydum siz verdiniz mı ne kadar veriliyor aslı varmı merak ettim şimdi veririz yanlış anlar vermeyiz olmaz siz verdiniz mı ne kadar verdiniz bı arkadaşım dedi veriliyor vermezsen ayıp falan dedi ama bana saçma geldi açıkçası

İlk defa duyuyorum böyle bir şey, hiçte karşılaşmadım. Bence çok saçma sanmam öyle bir şey olduğunu

Bebeğimi odama ben getirdim kucağımda eşim bileZik taktı :-) :-) bahşişi ben kaptım yanı :-) :-) ay çok güldüm ya hemşireye neden para bermişler ki :-)

Adet gibi birşey genel de veriyorlar haberi getirene yada bebeği göstere ne benim de ilk olucak doğum ama ablam özel hastanede çalışırken veren de oluyormuş vermeyende sana kalmis ister ver ister verme 50 100 veriyolar :)

Back
X