hamıs anneler kac kılo aldınız

bunu söyleyen doktor antalyanın en iyi doktorlarından biri olunca bırakamadım doğrusu.prof bir de.Sizin de mi ketonla ilgili bir tecrübeniz oldu?
En yakin arkadasim cnm. Su dahi icemez hale geldi. Keton yuksekti. Ankaranin en iyi kadin dogum hastanesi hemen yatirdi. Prof.lara benim pek guvenim yok nacizane fikrim tabiki.

Hatta 2 cocugu da bi ara su bile icemez hale gelince keton bakildi. Ikisinde de yuksek cikti. Ikisi de 3 gun hastanede serum tedavisj gordu.

Sadece gebelere degil, ketonu yuksek cikan herkese yatirilip serum tedavisi yapiliyr cnm bu durumda.

En yakin arkadasim cnm. Su dahi icemez hale geldi. Keton yuksekti. Ankaranin en iyi kadin dogum hastanesi hemen yatirdi. Prof.lara benim pek guvenim yok nacizane fikrim tabiki.

Hatta 2 cocugu da bi ara su bile icemez hale gelince keton bakildi. Ikisinde de yuksek cikti. Ikisi de 3 gun hastanede serum tedavisj gordu.

Sadece gebelere degil, ketonu yuksek cikan herkese yatirilip serum tedavisi yapiliyr cnm bu durumda.
Anladım yarın bir başka doktora daha gitmeye karar verdim zaten ona da bir anlatırım durumu çok teşekkür ederim :)

merhaba anneler,

bende 60 kiloyla başladım boyum 170. 6. haftada bi başladı bulantılar iştahım kesildi şuan 57,5 kiloyum, ama kabızlık da var.
doktorum 5 kilodan daha çok verirsen serum takviyesi yapmak zorunda kalırız demişti.
bende çok almak istemiyorum ama önemli olan sağlıklı olmaları..

ben suan 13+0 haftalıgız 7 kılo verdım bu zamana kadar ..yavas yavas almaya basladım sanırım bugun tartıda az da olsa + gosterdı ama kabızlıkta var ondanda olabılır dıye dusunuyorum. sız ne kadar aldınız kac haftalıksınız doguma kac kılo alarak gıttınız ve dogum sonrası kaca kadar dustunuzz?
canım ben toplam olarak doğumda 13 kılo aldım.bebeğım şu an 16 aylık eskı kıloma gerı dondum

Back
X