Hamiş anneler merhaba Kaçıncı haftanızdasınız , kaç kilo aldınız

Neseli68

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
158
152
18
34
Merhabalar , ben 16+3 günlük hamileyim. 60 kilo ile başlamıştım gebeliğime 4 ay boyunca sabit kaldım. Şu an 60.9 kiloyum. Ama çevremdeki hamileler uçup gittiler, ben mi anormalim diye düşünmeden edemiyorum. Bu arada çok yoğun bulantı yaşadım , yeni yeni geçiyor

Gebelik forumları var,sizinle aynı dönemde hamilelik geçirip fikir alışverişi yapan bayanların bulunduğu,onlardan daha iyi yanıt alabilirsiniz.

Bugün 9+0 oldum çok yoğun bulantı yaşadım yiyemedim icemedim açlıktan ağladım ama bı kilo almışım nasıl oluyor anlamadım kilo vermem lazımdı bu kadar acliga

İlk 4 ay 2 kg sonraki 1.5 ay 3.5 kg aldım. 84 ile başladım. Şu an 89.5 ile 22 hafta bitti.

58 ile basladım 63 oldum.. benım ıdeal kılom 55 tı normalde 3 kılo fazla ıle hamıle kaldım

neden bu kadar tepkı verılıyor anlamadım.. konuyu yanlıs yere acmıs olabılır Tasınır..

hamile kaldıktan sonra anladım hersey kafaya takılabılıyor.. BDV ye bu yuzden gıcık oluyorum hemen herkes herkesı yargılıyor, elestırıyor... Biraz daha ılımlı olabiliriz.. Bu sızın ıcın dert olmayabılır ama konuyu acan ıcın belkıde dert kim bilir..

20.haftaya yaklastım henuz hiç kilo alamadım hatta bi kilo verdim.keske kilo alabilsem gece sahrdada yiyom ama yok yok olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…