- 17 Ocak 2017
- 104
- 126
- 18
Aynen ya sevimli olsun diye böyle diyorlar herhalde ama çok itici geliyor bir bu birde kocişHamileye hamiş demeyin nolr ya konu yanlış yerde
bebek iyiyse, bir sorun yoksa dert etmeyin bence. benim kuzenim zayıf, iki hamileliğinde de kilo almadı çocuklar maaşallah gayet iyiler.20.haftaya yaklastım henuz hiç kilo alamadım hatta bi kilo verdim.keske kilo alabilsem gece sahrdada yiyom ama yok yok olmuyo
Merhabalar , ben 16+3 günlük hamileyim. 60 kilo ile başlamıştım gebeliğime 4 ay boyunca sabit kaldım. Şu an 60.9 kiloyum. Ama çevremdeki hamileler uçup gittiler, ben mi anormalim diye düşünmeden edemiyorum. Bu arada çok yoğun bulantı yaşadım , yeni yeni geçiyor
Maşallah size her konuda sizi görüyorum negatif itici yorumlarınızla sitedeki sizin anacınız anlaşıldı komiksnzHamis gobis bu tur kelimeler cok itici. Ayrica hamilelige basladigi kiloyla sadece bebege alarak hamileligini sonlandiran bir cok gebe var. Inanilmaz biri degilsiniz yani.
Birde bu kadar kötü bu kadar olumsuz bu kdar itici bu kadar kıskanç yorum yapılamazdıMaşallah size her konuda sizi görüyorum negatif itici yorumlarınızla sitedeki sizin anacınız anlaşıldı komiksnz
Arkadaşlar lütfen bu negatiflikten uzak durun anlamıyorum neyin kıskançlığı veya hinliği bu herkes duygularını yazıyor yok yeri değil başka yerde açmışınız Burada neden acıyorsunuz falan nedir bu hasetlenme kibir herkes mutluluğunu aklına takılanı soruyo sohbet ediyo bi sizmi biliyorsunuz herşeyi anlamıyorum kabalık resmen
neden bu kadar tepkı verılıyor anlamadım.. konuyu yanlıs yere acmıs olabılır Tasınır..
hamile kaldıktan sonra anladım hersey kafaya takılabılıyor.. BDV ye bu yuzden gıcık oluyorum hemen herkes herkesı yargılıyor, elestırıyor... Biraz daha ılımlı olabiliriz.. Bu sızın ıcın dert olmayabılır ama konuyu acan ıcın belkıde dert kim bilir..
Bebek 17.haftada 13cm 180 grdı sanırsam doktr normal demişti.ilk çocuğumdada zaten 8kilo almıştım toplam bunda alırım diye baya sevinmiştim bu aydan sonra alırım heralde inşallallah dimi?bebek iyiyse, bir sorun yoksa dert etmeyin bence. benim kuzenim zayıf, iki hamileliğinde de kilo almadı çocuklar maaşallah gayet iyiler.
sonradan alır mısınız, bilmiyorum ama dediğim gibi kuzenim gerçekten zayıftı ve hala da zayıf. aldıysa bile iki hamileliğinde de en fazla 3-4 kilo almıştır. bebek iyiyse üzülmeyin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Bebek 17.haftada 13cm 180 grdı sanırsam doktr normal demişti.ilk çocuğumdada zaten 8kilo almıştım toplam bunda alırım diye baya sevinmiştim bu aydan sonra alırım heralde inşallallah dimi?
Maşallah size her konuda sizi görüyorum negatif itici yorumlarınızla sitedeki sizin anacınız anlaşıldı komiksnz
ben cidden anlamadım, nasıl ihlal etti ki forum kurallarını?Kafasına taktığı şeye değil
Forum kurallarını bi hayli ihlal etmesine veriliyor bu tepki.
Ben ilk cocugumda 10 kilo aldim.xs bedrnim yone ayni bedenle doguma girdim.2. Ci de 13 kilo aldim.yine ayni bedenle girdim doguma.sadece karnim vardi.gorenler nerde bu 13 kilo diyodu.inanmiyodu bile.canim hamile kalinca vucuttaki kan orani su orani artiyo.rahim buyuyo.sen yediklerinden kilo almiyosun aslinda suan.benim hamileliklerimde yeme seklim degismiyo.normalde nasilsam hamileykende oyle.kimi ay 1 kilo aldim kimisin de hic almadim.ama kimi ay 4 kilo aldigim bile oldu.ayni sekilde yerken nasil aldim mesela 1 ayda 4 kiloyu.suan aldigin 1 kilonun yememenle alakasi yok.cok fazla takmaBugün 9+0 oldum çok yoğun bulantı yaşadım yiyemedim icemedim açlıktan ağladım ama bı kilo almışım nasıl oluyor anlamadım kilo vermem lazımdı bu kadar acliga
Bende 17-18 den sonra almaya basladim canim. 37 haftadayim ve 12 kilo almis oldum:) en cok aldigim donem ise bulantilar bitip istahim acildigi Zaman olmustu:) 5-6.aylarda aldimMerhabalar , ben 16+3 günlük hamileyim. 60 kilo ile başlamıştım gebeliğime 4 ay boyunca sabit kaldım. Şu an 60.9 kiloyum. Ama çevremdeki hamileler uçup gittiler, ben mi anormalim diye düşünmeden edemiyorum. Bu arada çok yoğun bulantı yaşadım , yeni yeni geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?