Hamiş Arkadaşlar Göğüs Uçlariniz Karardimi?

NXIXLXSXAH

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
307
14
Bir Yazi Okudum Ve Dikkatimi çekti.göğüs Uçlari Kararan Annelerin çocuklari Erkek Oluyormuş.bi Kaç Arkadaşimdada Durum Ayniydi.bende Hiç Bir Değişiklik Yok.sizlerde Var Mi?ben 6 Haftalik Hamileyim Yoksa Bunun Için Erken Mi?
 
canım ben daha dün öğrendim.. iki çizgi teki silikti.

ama bende hafiften bi kararma var bende. göğüs halkası büyüdü ve rengi değişti biraz. ama esmer tenlilerde çok çabuk belli olurmuş diyolar.

ya bi de uçları çok acıyo.. kızlar bu geçiyo dimi bi süre sonra.. sütyen falan attım herşeyi. tişörtle dolaşıyorum.
 
kucukkedicik geciyor canim korkma 2 hafta once bende herseyi atmis tisortla dolasiyordum ama korkma gececek 1-2 haftaya:))
 
inşallah mehaycım. bi iki hafta önce bebiş olsun ben herşeye razıyım diyodum ama. bugun çok acayibim. böyle başım dönüyo gibi..yemek de yiyemedim. midem bulanmakla bulanmamak arasında gidip geliyo.. yatsam uyusam başka bişi istemiyorum. dizlerimde bile derman yok.

inşallah geçer. dün gece de uyuyamadım belim çok ağrıdı.

sizde de bel ağrısı oldu mu. karnım sadece dönünce ağrıyo. sola yatarsam ağrı yok. ama belim beni öldürdü gece.
 
bendede bi kararma falan yok 2 aylık hamileyim bende öyle duymuştm ama bebegi erkek olan bi arkadşımın da koyo değilmiş uçları hamile olan herkeese sordum:)) benim belimde felaket agrıyo
 
benim kasiklarim agriyor sadece belimde agri yok fakat cok halsizim uyumak istiyorum surekli;..canimda bisey yemek istemiyor !!
 
ben 6haftalık olunca göğüs uçlarımın acıması geçti ama hafiten karardı gibime geliyo merak etmeyin bi süre sonra bel ağrısı falan kalmıyo normale dönüyosunuz ben şuan bel ağrısı ve göğüs acımasını atlattımda ama hala ağrı var göğsümde birde göğüs damarlarım çok belirginleşti
 
kasıklarımda ağrı oluyo ara ara ama o normalmiş genişliyomuş bazı yerler ondan agrırmış.belimde gece yatınca ağrıyo.
 
ya benimde canım bişey yemek istemiyo.. bakıyorum bakıyorum dolaba yook..
mandalina gibi böyle sulu ekşi yiyebiliyorum bitek.

:çok üzgünüm:

yiyemediğim için başım da dönüyoootatlicadiarzu
 
havuç mide bulantısına iyi geliyomuş canım.

hımm bunu bilmiyodum. bi denemek lazım kızlar.

bide işte ekşi şeyler de iyi gelirmiş, limon mandalina gibi... bol sıvı alın. bide yağlı şeyler fazla yemeyin. geceleri de meyve yiyin. iyi geliyomuş.

artık ben yeniyim denicem bakalım.
 
bende sadece sulu eksili seyler yemek istiyorum portakal falan dun aksam canim roka salatasi istedi ama burda roka yokk!!!
 
ben yatmadan süt içiyorum o yusden gece acıkmıyorum yanımdada su şişem var sabaha karşı karnım gurulduyo su içiyorum bende zaten sonra kahvaltı yapıorum.ara öğünlerde havuç ayran meyve kuru üzüm kuru kayısı falan yiyorum kabızlıkta yapmıyo o yusden.
 
bende hep ekşi şeyler yiyebiliyorum. ben de çok susuyorum kızlar bu nedeeeen. gece bi sürahi aldım yanıma habire içtim kalkım sabaha kadar bitti sürahi :eek:
 
benimde göğüslerim çok karardı halada kapkara esmerim birazda ondan sanırım.küçük kedicik canım yaa bende ilk zamanlar ekşi çok yedim olsun ye annesi bebeşin büyüycek midem bulanoy diy ebesinsiz kalma.bugünlerin geçecek inan 2.3 ay çok daha keyifliiiiiiii.ozaanda doktorun yeme diycek :KK43:( bana dediği gibi
 
bende hep ekşi şeyler yiyebiliyorum. ben de çok susuyorum kızlar bu nedeeeen. gece bi sürahi aldım yanıma habire içtim kalkım sabaha kadar bitti sürahi :eek:

kız hamleleik belirtilerimiz aynıı.erke mi olacak yoksa bebişin.benimki erkek teyzesi.sen test yaptınmı bi daha?
 
bende hep ekşi şeyler yiyebiliyorum. ben de çok susuyorum kızlar bu nedeeeen. gece bi sürahi aldım yanıma habire içtim kalkım sabaha kadar bitti sürahi :eek:

canım hamilelikte su içmek çok iyi içebildiğin kadar hep iç.dıaşrı çıksanda yanında su şişen olsun hep.bol su içende çatlak olmuyo bide doğum çok kolay oluyomuş.
 
X