- 16 Ocak 2016
- 105
- 87
- 13
- 30
- Konu Sahibi Poyraz berk
-
Merhabalar ben 20+6 haftalık hamileyim 5 ayı 1 hafta geçti yani cevremdeki hamişlere bakıyorum da kocaman karnı olmuş benim sadece Minnacık bi göbişim var bi yandan iyi ama moralimde bozulmuyo değil yani acaba sizden ricam profil fotografıma bi bakatmısınız normal mi yoksa gerçekten biraz küçük mü şimdiden teşekkürler :)))
yok canım ya hiç takılma..bebek sağlıklıysa sende rahat hareket edebiliyorsa kime ne :)
bn 8 aylık hamileyım karnım sen kadar..bana neler deniyor..boşveeeerr.. ben memnunum böyle :)
Eğer asm ve doktor kontrollerinde anormal bişey demedilerse bence buna sevinmen lazım
Asıl kiloyu 7.aydan sonra alıyosun hem, hem de iç karnı büyük hanımların göbüşü hemen belli olmuyo.. Tüm gebelik boyunca 10 12 kila alsan yeter de artar bile
Allah tamamına erdirsin bu arada :)
Normal cnm bn doğurmak üzereyim halen çok küçükMerhabalar ben 20+6 haftalık hamileyim 5 ayı 1 hafta geçti yani cevremdeki hamişlere bakıyorum da kocaman karnı olmuş benim sadece Minnacık bi göbişim var bi yandan iyi ama moralimde bozulmuyo değil yani acaba sizden ricam profil fotografıma bi bakatmısınız normal mi yoksa gerçekten biraz küçük mü şimdiden teşekkürler :)))
KIZ AYNI BEN GİBİSİN BENDE 19 HAFTALIGIM SENŞNKİ KDAR AMA 42 KILOYLA HAMİLE KALDIM SUAN 48 KILOYUM HELE KIYAFETİN ALTINDAN HİÇ BELLİ DEİL SENİN GBİ DAR GYERSEM OZMAN BELLİ KMSE HAMİLE OLDGMU ANLAMIYO HENUZ :)))
Daha 5. Ay asıl bomba 6.5 dan sonra kendini tanıyamıyosun valla şişmekten
5. Ayımda hamılemısın dıyolardı 7. Ayın sonunda ikizmi ????Sanmıyorum okadar şişcegimi valla
5. Ayımda hamılemısın dıyolardı 7. Ayın sonunda ikizmi ????
bizde akşam çarşıy açıktık ve montumun havaya kalktıgını hisssettim kız bence biz anlamıyouz küçük sanıyoruz ama iyiy bizim göbeğimiz :))Kötü bi durum ya :) ama gecen gün minibüse bimdim kadın yer verdi siz hamilesiniz geçin oturun dedi şok oldum kadına sarılasım geldi
bizde akşam çarşıy açıktık ve montumun havaya kalktıgını hisssettim kız bence biz anlamıyouz küçük sanıyoruz ama iyiy bizim göbeğimiz :))
Benim ilk hamileligimde 6.ay da anlamaya baslamislardi hamile oldugumu.kus kadar bisey cikar senden diye dalga geciyolardi.ic karnim cok genismis benim.kesinlikle sizin de oyledir.karin kucuk olsun hic onemli degil bebek saglikli olduktan sonra.bu arada hicte kus kadar olmadi erken dogum yapmama ragmen 3 kilonun ustundeydi oglusum.birde vaktinde olsaydi kac kilo dogardi kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?