Hamişler karnınız kaçıncı ay belli oldu ?

5 aylikken karnim belli olmaya basladi. 7.5 aylik hamileydim. Ehliyet kursundaki arkadaslar ve hocalarim anlamamisti yani fark etmemisti bile hamile oldugumu.

Iki dogum yaptim. Simdi minik bir gobegim var. Gobeginin cikmamasi her zaman avantajdir. Acele etme

benimki de dışarıdan belli değil. 17 haftalık olduk. ama çıplakken illaki bir göbek görüyorsun. sizde o da mı yok yani.. :))
benimki sırtüstü yatınca kayboluyor ama hiç göbeğim yok diyemiyorum. kıyafetlerim oluyor hala ama rahatsız oluyorum. bebeğiminde rahatsız olduğunu düşünüyorum. hep çekiyorum eteklerimi yukarı otururken. ayakta sorun olmuyor ama :)

ay alemsin cnm tadını cıkar :) bir büyüycek bir büyüycek :)
benim 20. haftada esimle iş dönüşü carsıda yemek yiycektik dolmustan indim esim dedi ki hiç hamile gibi görünmüyorsun
doktorum 24. haftamda simdi hamile gibi olmussun demişti :)
doguma gittigimde bile doktorum hiç kilo almamıssın dedi ( farklı hastanede dogurdum benimki sezeryan yapcak diye)
komsular falan hep kilo almamıssın diyordu halbuki ben 16 kilo almıstım. oglusum 5.5 aylık oldu bende doğumdan 5 kilo var. her gün yürüyüş yaptım 5. haftamdan itibaren

İlk gebelikse normal benimde 25 haftalık gibi çıkmıştı . Yanlamasına gidiyorsa karnın ondan da belli olmaz. İkinci gebeliğim benimde yeni yeni çıktı. Hamileden çok göbekli gibi duruyorum. :/

Kisiye gore degisiyr. Ben 3 kez gebe kaldim. Hepsinde de daha ilk aydan karnim belliydi. Normalde kilolu degilimdir.

ay alemsin cnm tadını cıkar :) bir büyüycek bir büyüycek :)
benim 20. haftada esimle iş dönüşü carsıda yemek yiycektik dolmustan indim esim dedi ki hiç hamile gibi görünmüyorsun
doktorum 24. haftamda simdi hamile gibi olmussun demişti :)
doguma gittigimde bile doktorum hiç kilo almamıssın dedi ( farklı hastanede dogurdum benimki sezeryan yapcak diye)
komsular falan hep kilo almamıssın diyordu halbuki ben 16 kilo almıstım. oglusum 5.5 aylık oldu bende doğumdan 5 kilo var. her gün yürüyüş yaptım 5. haftamdan itibaren
Evet banada hicbisey yok falan dio cevrem hatta teprenio mu falan diye soruolar halbuki kilo almisim ve bacagimin ust kisminda catlak var bence fiziki yapidandir. Bekarken zayıf birimiydin

Evet banada hicbisey yok falan dio cevrem hatta teprenio mu falan diye soruolar halbuki kilo almisim ve bacagimin ust kisminda catlak var bence fiziki yapidandir. Bekarken zayıf birimiydin
evet cnm bekarken zayıftım 48 50 falan. hamile kalınca 52 idim simdi 57 yim aslında spor yapsam simdiye o da kalmazdı

Back
X