- 20 Ocak 2014
- 3.171
- 2.265
- 333
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
20. Haftadan sonra bazı eksiklikler başlıyorZaten normalde de hamile gibi beslendiğim için hiç bir değişiklik yok benim beslememde... Sadece folik asit ve kan ilacım var. Sağlık ocağına gittim dr. bile şaşırdı
Tabiki... Şimdilik bunlar, sonrasında dr.um ne ekleme yaparsa...Ben sadece beslenme açısından söylüyorum20. Haftadan sonra bazı eksiklikler başlıyor
ben içiyorum ıkı aydır folıdoce marka dr bırakma dedıKizlar folic asit kullanıyorsunuz değil mi
Günde kaç tane içiyorsunuz . Birde marka önemli miben içiyorum ıkı aydır folıdoce marka dr bırakma dedı
gunde 1 tane içiyorum kahvaltıdan sonra markasını dr yazdı verdı içiyorum 15 tl 28 adet vat canımGünde kaç tane içiyorsunuz . Birde marka önemli mi
Walla canım bende öyle diyordum ama bende mide bulantısı geçtide iştahsızlık bi türlü geçmedi ki ben baya iştahlı biriyimdir normalde,hep kendimi frenlemek zorunda kalırımTeşekkür ederim tavsiyeler için
Evet arabamızı satmıştık benim hamilelikten önce ev alırız diye ama kısmet olmadı o yüzden mecburen yürüyorum birazama ikindi ya da akşam saatlerini tercih ediyorum dediğin gibi hergün az da olsa yürüyüş yapıyorum. Şimdilik almadım ama şu mide bulantısı geçerse boğazımı tutmam zor olacak
Bende 1 adet içiyorum hamile kalmdan evvel doktor yazmıştı. Nerdeyse 1 sene oldu. Bir içtim bir bırakmıştım. Şimdi içiyorum tabi. Benimkisi folic asit trio. Tabletlerin üzerinde günde 3 tane diye yazıyor ama. Doktorlar 1 tane içilmesini öneriyor sanırım. ?gunde 1 tane içiyorum kahvaltıdan sonra markasını dr yazdı verdı içiyorum 15 tl 28 adet vat canım
bana 1 tane dedı dr.hamıle kaldım vermıstı bı paket bıtırdım 2,paketteyım sımdıBende 1 adet içiyorum hamile kalmdan evvel doktor yazmıştı. Nerdeyse 1 sene oldu. Bir içtim bir bırakmıştım. Şimdi içiyorum tabi. Benimkisi folic asit trio. Tabletlerin üzerinde günde 3 tane diye yazıyor ama. Doktorlar 1 tane içilmesini öneriyor sanırım. ?
Aç karnina demişti bana. Bende hala öyle iciyorum. Yanlismi yapıyorum ki:/0bana 1 tane dedı dr.hamıle kaldım vermıstı bı paket bıtırdım 2,paketteyım sımdı
bana da tok karnına dedı zaten aç dese sabah su içemıyorum aşırı bulandırıyor sabah 7 kalktıgımdan iş için içemezdım yıne yer ıcerdım:))sen gittiginde yıne sor bence hamılelıkten once baslamısınya sonrası farklı olabılırAç karnina demişti bana. Bende hala öyle iciyorum. Yanlismi yapıyorum ki:/0
Ayy canm nerdeyse aynı zamanlarımız ve sabahları banada aynısı oluo organlarıma agrı girioo dışarya çıkcak sanıyorm öğürmektenn boş boş ama yapcak bişe yok düzeltmio hiçbişe ben artık zorlamıyorm yumurta nerdeyse 3 aydır yemiyorm süt içmiyorm tiksindim baya inş düzelir zamanlaBenim doktorum da ilk 3 ay canın ne istiosa için neyi alıosa onu ye dedi. Aç bile dursan bebek büyücek dedi. 3. Ayı doldırduktan sonra seni bitakım yiyecekler konusunda zorlıcam dedi. Midem o kadar hassas ki bu sabah yumurta yemeye kalktım nerdeyse tüm iç organlarımı kusacaktım. Olmuosa zorlamamak gerek
Mümkünse eğer sen hazırlama kahvaltını o zaman brazda olsa yiyebliosun kendin hazırlarsan direk lavaboda bulablirsin kendini canın hiçbişe istemiosa bile simit aldırma imkanın varsa simit yeKaç saattir uyanigim kahvaltı edemiyorum kızlar yaa. Canım hiç istemiyor. Çok bulanıyor mideeemm((((
Maalesef tek basinayim. Eşimden başka kimse yok burada. O da iste aksama kadar.. :/Mümkünse eğer sen hazırlama kahvaltını o zaman brazda olsa yiyebliosun kendin hazırlarsan direk lavaboda bulablirsin kendini canın hiçbişe istemiosa bile simit aldırma imkanın varsa simit ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?