HAMİşLER NASIL BESLENiYOR?

Sabah yaptıgım kahvaltıda peynir, zeytin, yumurta, salatalık,domates,ceviz,fındık,kuru kayısı,süt,greyfurt suyu ve süt vardı

En az 3 litre su içiyorum günlük hamur isi abur cubur cok yemiyorum. Aksam limonlu soda içiyorum yatarken süt içiyorum. Yemek olarak daha cok saglıklı seyler yiyorum. Kızartma falan yemiyorum. Kan hapı, omega 3, kan sulandırıcı,magnezyum kullanıyorum. Aydan aya da D vitamini

Zaten normalde de hamile gibi beslendiğim için hiç bir değişiklik yok benim beslememde... Sadece folik asit ve kan ilacım var. Sağlık ocağına gittim dr. bile şaşırdı

Zaten normalde de hamile gibi beslendiğim için hiç bir değişiklik yok benim beslememde... Sadece folik asit ve kan ilacım var. Sağlık ocağına gittim dr. bile şaşırdı
20. Haftadan sonra bazı eksiklikler başlıyor

yoğurt ayran aşırı tüketiyorum salatalık domates soğuk şeyler çok çekıyor benı yağlı yemekler yiyemıyorum.bol meyva yıyorum bu aralar.ayrıca dr. bol su içmelısın dıor.sadece 1 kılo aldım:)

Walla canım bende öyle diyordum ama bende mide bulantısı geçtide iştahsızlık bi türlü geçmedi ki ben baya iştahlı biriyimdir normalde,hep kendimi frenlemek zorunda kalırım hoş ben bu iştahsızlık durumuna sevindim, en azından gerwklileri yiyorum sirf canim cekio diye gereksiz şeyler yemiyorum. Yani hamileligin nasil ilerleyecegi hic belli olmuyo hadi hayırlısı.

gunde 1 tane içiyorum kahvaltıdan sonra markasını dr yazdı verdı içiyorum 15 tl 28 adet vat canım
Bende 1 adet içiyorum hamile kalmdan evvel doktor yazmıştı. Nerdeyse 1 sene oldu. Bir içtim bir bırakmıştım. Şimdi içiyorum tabi. Benimkisi folic asit trio. Tabletlerin üzerinde günde 3 tane diye yazıyor ama. Doktorlar 1 tane içilmesini öneriyor sanırım. ?

bana 1 tane dedı dr.hamıle kaldım vermıstı bı paket bıtırdım 2,paketteyım sımdı

Aç karnina demişti bana. Bende hala öyle iciyorum. Yanlismi yapıyorum ki:/0
bana da tok karnına dedı zaten aç dese sabah su içemıyorum aşırı bulandırıyor sabah 7 kalktıgımdan iş için içemezdım yıne yer ıcerdım:))sen gittiginde yıne sor bence hamılelıkten once baslamısınya sonrası farklı olabılır

Ayy canm nerdeyse aynı zamanlarımız ve sabahları banada aynısı oluo organlarıma agrı girioo dışarya çıkcak sanıyorm öğürmektenn boş boş ama yapcak bişe yok düzeltmio hiçbişe ben artık zorlamıyorm yumurta nerdeyse 3 aydır yemiyorm süt içmiyorm tiksindim baya inş düzelir zamanla

Kaç saattir uyanigim kahvaltı edemiyorum kızlar yaa. Canım hiç istemiyor. Çok bulanıyor mideeemm ((((

Kaç saattir uyanigim kahvaltı edemiyorum kızlar yaa. Canım hiç istemiyor. Çok bulanıyor mideeemm ((((
Mümkünse eğer sen hazırlama kahvaltını o zaman brazda olsa yiyebliosun kendin hazırlarsan direk lavaboda bulablirsin kendini canın hiçbişe istemiosa bile simit aldırma imkanın varsa simit ye

Mümkünse eğer sen hazırlama kahvaltını o zaman brazda olsa yiyebliosun kendin hazırlarsan direk lavaboda bulablirsin kendini canın hiçbişe istemiosa bile simit aldırma imkanın varsa simit ye
Maalesef tek basinayim. Eşimden başka kimse yok burada. O da iste aksama kadar.. :/

Sabah kalktığımda meyve yiyince bulantim baya baya gidiyor. Yoksa başka türlü aslaa kahvaltı edemiyorum kızanlar. Muz ya da üzüm yiyorum.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…