Hamişler ne zaman ve neler aşeriyor ?

sulucan57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
280
7
96
Slm kızlar.ben özlem 11 haftamı doldurdum allahın izniyle. bende aşerme durumu olmadı ama çok merakediyorum o duyguyu arada sürekli canım dondorma istiyo okadar ama bebek değil ben istiyorum :) siz ilk ne zaman aşerdiniz ve ilk neye aşerdiniz peki siz ne durumdasınız anlatırmısınız?BU ARADA CİNSİYETİNİ BİLENLER BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİDE YAZSIN LÜTFEN...

aşermek için erken değil mi yeni başlar aşermen senin bende 4+5 günlük hamileyim canım bişeyler istiyo ama doğal halim benim:)

canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftalıktı.o aralar çok sevdiğim şeylerden tiksindim hep.bir kaç hafta içinde canım peynirli su böreği, çilek ve patlıcan salatası çok çekti.peynire çok düşkün oldum,ekmeksiz bile hala peynir çekiyor canım.arada hala canım bir şeyler istiyor.mesela dün gece canım acayip şekilde zeytin yağlı yaprak sarması çekti:) bebişimin cinsiyeti de %80 kız dedi doktorumuz.bakalım 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim o zaman yüzde yüz belli olacakmış.ama ben artık prensesim diye seviyorum. %80 büyük bir oran sonuçta:dance:

aşermek için erken değil mi yeni başlar aşermen senin bende 4+5 günlük hamileyim canım bişeyler istiyo ama doğal halim benim:)

erken olduğunu biliyorum cnm aşerme için sadece yazışalım bilgi edinelim kaynaşalım istedim benim canım dondurma istiyo ama benle ilgili bu durum bebekle ilgili değil .hamiş olanlar ne aşermiş merak ettim :)

Allah gönlüne göre versin tuzlu yediğin için mi kız dedi dr un ben erkek çok istiyorum Allah sağlık versin tabii öncelikle

canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftalıktı.o aralar çok sevdiğim şeylerden tiksindim hep.bir kaç hafta içinde canım peynirli su böreği, çilek ve patlıcan salatası çok çekti.peynire çok düşkün oldum,ekmeksiz bile hala peynir çekiyor canım.arada hala canım bir şeyler istiyor.mesela dün gece canım acayip şekilde zeytin yağlı yaprak sarması çekti:) bebişimin cinsiyeti de %80 kız dedi doktorumuz.bakalım 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim o zaman yüzde yüz belli olacakmış.ama ben artık prensesim diye seviyorum. %80 büyük bir oran sonuçta:dance:

şuanda sende benim gibi 11 haftalıkmısın?

ben 34 haftalık hamıleyım ve doğru duzgun aşerdiğimi söyleyemem o yüzden aşermek nasıl oluyo halabılmıyorum ama sunudasöylıyım kaşık kaşık çikolata yediğim çok oluyo bide bazen acayip bışekılde kremalı şeyler istıyorum burnumun dıbınde kokuyo sankı torpil gbii meselaa..

merhaba annişler opuyorumnanaktan
şimdi 35 haftalık hamileyim bayanssulusmile
tam 2 buçuk aylıkken aşermeye başladım akannehir ilk mayalı poğça aşerdim nasıl ağlıyordum anlatılmaz acıncak haldeydim gurbetteyim :gitme:
annem memleketteydi.neyse eşime diyorum poğça istiyorum oda tamam gelirken eve alırım diyor :olmaz: ben hyr olmaz ev poğçası istiyorum diyordum :roflol: :roflol:
allahım o neydi 40 yıl düşünsem boğazım için ağlıyacağımı düşünmedim ve kaç gün yemek yeyemiştim illa poğça yicem die kimsede bana yapmadı :oklava: :oklava:
ayy ne günlerdi yaa çok kötü yasakkelime

merhaba annişler opuyorumnanaktan
şimdi 35 haftalık hamileyim bayanssulusmile
tam 2 buçuk aylıkken aşermeye başladım akannehir ilk mayalı poğça aşerdim nasıl ağlıyordum anlatılmaz acıncak haldeydim gurbetteyim :gitme:
annem memleketteydi.neyse eşime diyorum poğça istiyorum oda tamam gelirken eve alırım diyor :olmaz: ben hyr olmaz ev poğçası istiyorum diyordum :roflol: :roflol:
allahım o neydi 40 yıl düşünsem boğazım için ağlıyacağımı düşünmedim ve kaç gün yemek yeyemiştim illa poğça yicem die kimsede bana yapmadı :oklava: :oklava:
ayy ne günlerdi yaa çok kötü yasakkelime

ay cnm kimse yapmadımı sana sen bana söleseydinya valla ben güzel açma poğça yaparım sanada yapardım şekerim. bebişin cinsiyeti belli oldumu cinsiyet nedir şeker ?ense kalınlığı ölçümünde belli oluyormu??senin bebişinin ense kalınlığı kaçtı?:ecrin_bebek:

ay cnm kimse yapmadımı sana sen bana söleseydinya valla ben güzel açma poğça yaparım sanada yapardım şekerim. bebişin cinsiyeti belli oldumu cinsiyet nedir şeker ?ense kalınlığı ölçümünde belli oluyormu??senin bebişinin ense kalınlığı kaçtı?:ecrin_bebek:

ay canım benim ya olumunekankayizsmile
ben 20 gün sonra doğurucam artık canım aşerme dönemlerim bitti bayanssulusmile
yapardım dedin ya yapmış kadar oldun canım allah razı olsun sağol :Saruboceq:
valla hiç hatırlamıyorum ense kalınlığını filan baya oldu :jeyyar:
prensesim olucak inşlh teyzesi :asigim:
kızımın cinsiyetini önceden öğrendim hani anne yaşı ve bab yaşıyla ilgili şeyler varya öyle gerçi o sadece bi tahindi ma doğru çıktı hihoyyyt
sen ne kadarlık hamilesin canım :CüvCüv:
tecrübeli doktorlar bebğin kemik gelişimindende anlıyor canım a.s.

ben 2 kez aşerdim bi anda aklıma geldi
yiğene kadar hep aklımdaydı böyle garip hep ağzım sulandı sanki yiyormuşum gibi kaydirigubbakcemile3
hele geçen baklava aşerdim eşim getirene kadar öldüm sanki çok garipti ohaoldumsmile

ben hiç aşermedim diyebilirim hem de ikizler de çok miden bulanır falan demişlerdi o da olmadı pek canım bişey de istememişti

ay canım benim ya olumunekankayizsmile
ben 20 gün sonra doğurucam artık canım aşerme dönemlerim bitti bayanssulusmile
yapardım dedin ya yapmış kadar oldun canım allah razı olsun sağol :Saruboceq:
valla hiç hatırlamıyorum ense kalınlığını filan baya oldu :jeyyar:
prensesim olucak inşlh teyzesi :asigim:
kızımın cinsiyetini önceden öğrendim hani anne yaşı ve bab yaşıyla ilgili şeyler varya öyle gerçi o sadece bi tahindi ma doğru çıktı hihoyyyt
sen ne kadarlık hamilesin canım :CüvCüv:
tecrübeli doktorlar bebğin kemik gelişimindende anlıyor canım a.s.

allah inş. yardımcın olur sağ sağlim alırsın prensesi kucağına ayy yerim onu ben ne şeker olur.bende senin gibi öle yaşlarla ilgili şeyden baktım erkek çıktı.sağlıklı olsunda gerisi boş.bu arada benim 11 haftam bugün bitti 12. haftaya girdim.bakalım hayırlısı. sağlıklı olsunda herşeye razıyım valllamayıs sonu ense kalınlığı ölçülecek işte eşimin içine erkek doğuyo bende ise tık yok yoğun bi his yok. sadece ultrasonda çok hareketli bi bebek olduğunu söledi doktorum takla atıyo resmen demişti o yüzden içime erkek düştü hayırlısı.bu arada normal doğummu olcak canım senin?:ecrin_bebek:

arkadaşlar bende yedinci ayıma girdim hamileliğimin başından beri hep tatlıya aşerdim dondurma baklava gibi 18.haftamda doktor bebeğin yüzde seksen kız oldunu söyledi daha sonraki kontrollerimde hep arkası dönüktü bir türlü cinsiyetini göremedik şimdi kafamız karıştı ya erkek olursa diye eşim de tutturdu erkek diye benim de içime kız diye doğuyto bakalım eğer gerçekten erkek olursa bütün hazırlıklar boşa gidecek ama hayırlısı olsun

arkadaşlar bende yedinci ayıma girdim hamileliğimin başından beri hep tatlıya aşerdim dondurma baklava gibi 18.haftamda doktor bebeğin yüzde seksen kız oldunu söyledi daha sonraki kontrollerimde hep arkası dönüktü bir türlü cinsiyetini göremedik şimdi kafamız karıştı ya erkek olursa diye eşim de tutturdu erkek diye benim de içime kız diye doğuyto bakalım eğer gerçekten erkek olursa bütün hazırlıklar boşa gidecek ama hayırlısı olsun

canım bende hep tatlı yiyorum. ekşiyi hiç yiyemiyorum hele turşu görmeye tahammülüm yok. bebeşim kız.

Back
X