Hamişler ne zaman ve neler aşeriyor ?

bende hiç birşeye aş ermedim yalnız rüyamda 2 kez bizim buraya ait bir çorbayı gördüm ama uyandığımda canım hiç istemiyordu genede annem yaptı sağolsun

allah inş. yardımcın olur sağ sağlim alırsın prensesi kucağına ayy yerim onu ben ne şeker olur.bende senin gibi öle yaşlarla ilgili şeyden baktım erkek çıktı.sağlıklı olsunda gerisi boş.bu arada benim 11 haftam bugün bitti 12. haftaya girdim.bakalım hayırlısı. sağlıklı olsunda herşeye razıyım valllamayıs sonu ense kalınlığı ölçülecek işte eşimin içine erkek doğuyo bende ise tık yok yoğun bi his yok. sadece ultrasonda çok hareketli bi bebek olduğunu söledi doktorum takla atıyo resmen demişti o yüzden içime erkek düştü hayırlısı.bu arada normal doğummu olcak canım senin?:ecrin_bebek:

canım bebişin hayırlı olsun öncelikle bayanssulusmile
sağlıklı olması önemli :CüvCüv: dediğin gibi allah bide hayırlı evlat versin kaydirigubbakcemile
benim prensesim de çok hareketliydi o zamanlar selam veriyordu doktor saygılı bi bebek selam veriyor dedi :roflol:
bende asker olacak dedim gamyoncuiremsu
hepsi fös fıstık gibi kzıım olucak inşlh :nazar: :teytey:
bi baktı doktor secde şeklinde namz kılıyodu delikafadulden
şimdi son haftalardayım karnımdan fırlıcakmış gibi akannehir
canım ben sezeryan olucam inşlh.:bbo:
kendine dikkat et bebişinede hihoyyyt :jeyyar:

valla çok acayip bi durum bu aşerme..galiba benimkide bi başka oldu :roflol:ben iskender kebap istedim,yemeden olmayacak haldeydim ağzım sulanıyo,sürekli aklım onda..çok şükür yedimde rahatladım...:CüvCüv:

Bende 6. haftaydayım. iki keredir canım lahmacun çekti.böylee limonlu limonlu:) normalde olsa kırk yılda bir isterdi canım. birde çok çikolata seven ben çikolatayı yiyemez oldum. tatlıdan uzaklaştım.hayırdır inşALLAH :)

benimde 8 haftalıkken falan canım çok lahmacun çekiyordu bende tatlıyı seviyordum şimdi asla istemiyorum 30 haftalık hamileyim şimdi kızım olacak papatya prenses e duyrulur:D

ben çok seye aşerdim galiba önce erik haftada 4 kilo yedim galiba.bir ara içli köfte,yaprak sarması,genelde eşkilere aşerdim kızım eşkiyi çok sevecek galiba.çok kötü ya erikler daha çıkmamıştı deli olmuştum.çok şükür ki şimdi bütün meyvalar çıktı.

Back
X