- Konu Sahibi gozdemmmmmm
-
Tüp bebek hamileleri....Uzun zamandır aklıma takılan bişey var...Ben ilk denememde pozitif sonuç alıp meleğini kaybeden bi anne aday adayıyım...Donmuşlarla denemeden önce sizlere danışmak istedim..Progestan olarak ne kullandınız?? Ben iğne kullanıp, duyu sinirleri iğneden hasar görmüş biri olarak iğneden ödüm kopuyor...Sizlrin söyleyecekleri benim içimin rahatlaması açısından çok önemli...Bzi burda birbirimize sürekli destek varan kişileriz...Şimdi yardım isteme sırası bende.....
ilkinde sadece iğne kullandım. bir sabah bir akşam hem kevgire döndüm. sonrasında düşük oldu.
ikincisinde doktorum hem iğne hem jel verdi. ama eski bir vaginusmuslu olarak jel kullanamadım.
8. haftaya kadar iğne kullandım. iki dozu tek uygulamayla sadece akşam yaptım. ama iğne yerleri fena ağrı yapıyordu. oturamadım. sonrasında progestan hapa geçtim. günde iki tane. 10. haftada da bıraktım.
gözdemmmmmm sen 8. haftada düşük yapmıştın yanılmıyorsam. ben o haftalarda hapa geçtim. biraz kısmet işi bu galiba. ilk denemende gebe kaldın. bu denemede bebişini kucağına alacağına eminim. rabbim yar ve yardımcın olsun...
sabah akşam progestan iğne 13 haftaya kadar ve her gün 1 defa jel kullandım canım yaklaşık 200 küsür iğne oldum ded iğin gibi popomda halen sertlikler var ama kızım benimle çok şükür
canım ben ilk üç denememde jel kullanmıştım.son ve halen devam eden gebeliğimde progestan kapsül kullandım.günde 3 kez 200 mg. şeklinde idi.
canım bu denemende inşallah kucağına alabileceğin evlat hamileliği yaşatır Rabbim sanada.innşallahhhhhCanım Allah ım tamamına erdirsin...İçimi rahatlattın...
canım bu denemende inşallah kucağına alabileceğin evlat hamileliği yaşatır Rabbim sanada.innşallahhhhh
ilk negatif denememde iğne ikinci pozitifimde jelle devam ediyorum iğneden çok kötü olduğumu söyleyince doktora gerek yok eziyete sabah akşam jel kullan demişti ve ben bebişimle 3ayımızın dolmasını bekliyorum onu da bırakmak için..iğne çok berbat bişey hem apse falan da yapabilir mazallah,ilacın iyi olmadığını duymuştum ama jel varken iğneye gerek yok...
ilk negatif denememde iğne ikinci pozitifimde jelle devam ediyorum iğneden çok kötü olduğumu söyleyince doktora gerek yok eziyete sabah akşam jel kullan demişti ve ben bebişimle 3ayımızın dolmasını bekliyorum onu da bırakmak için..iğne çok berbat bişey hem apse falan da yapabilir mazallah,ilacın iyi olmadığını duymuştum ama jel varken iğneye gerek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?