Hamişler progestan olarak ne kullandınız??

gozdemmmmmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
2.089
21
158
İstanbul
Tüp bebek hamileleri....Uzun zamandır aklıma takılan bişey var...Ben ilk denememde pozitif sonuç alıp meleğini kaybeden bi anne aday adayıyım...Donmuşlarla denemeden önce sizlere danışmak istedim..Progestan olarak ne kullandınız?? Ben iğne kullanıp, duyu sinirleri iğneden hasar görmüş biri olarak iğneden ödüm kopuyor...Sizlrin söyleyecekleri benim içimin rahatlaması açısından çok önemli...Bzi burda birbirimize sürekli destek varan kişileriz...Şimdi yardım isteme sırası bende.....

Tüp bebek hamileleri....Uzun zamandır aklıma takılan bişey var...Ben ilk denememde pozitif sonuç alıp meleğini kaybeden bi anne aday adayıyım...Donmuşlarla denemeden önce sizlere danışmak istedim..Progestan olarak ne kullandınız?? Ben iğne kullanıp, duyu sinirleri iğneden hasar görmüş biri olarak iğneden ödüm kopuyor...Sizlrin söyleyecekleri benim içimin rahatlaması açısından çok önemli...Bzi burda birbirimize sürekli destek varan kişileriz...Şimdi yardım isteme sırası bende.....

Cnm onun jeli var. Benide iğneler delirtmişti hiç unutmuyorum gecenin bir yarısı Nur hanımı arayıp ağlamıştım.Bu nasıl iğne bırakıcam diye ama bbana dediği "jel iğne kadar etki etmez istersen değiştirelim" bu cevaba karşılık iğneyi bırakmaya cesaret edememiştim ama kalçalarımda kevgir gibi olmuştu :14:

Iyi geceler
Ben bu konuda coook tecrubeli olarak igne diyorum.
Doktorum en son tedavimde bu sefer igne verecez demisti.Bende sormustum neden igne diye ignenin tutunmaya daha cook etkisi var demisti.
Tabiki verici olan rabbim Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallahhhh

benim 4. denemem, ilk ikisinde negatif (jel), 3. pozitif (iğne) ancak dış gebelik kayıp, 4. denemem (jel) bu pozitif ama değer düşük ve lekelenmem başlayınca iğneye döndük. Benim durumum farklı biraz ama doktora ısrarla şunu sordum "Eğer iğne kullanmam şansımı azıcık arttıracaksa iğne kullanayım" doktorum kesinlikle bi fark yok arasında dedi. Bana kalırsa aralarında çok fazla bi fark yok...Allah yardımcımız olsun

ben şu anda tedavideyim....ve jel kullanıyorum....bende 1.ci denemede günde 3 kez kapsül,2.ci denemede jel,3.cü denemde iğne ,bu kezde yine jel....her ikisinde hamilelik oluştu ve düştüler....3.cüde kimyasal oldu..yani iğnede.... bakalım şimdi nolcak...bende ısrarla dr.uma iğne daha etkiliyse iğne olayınm dedim...oda hepsi aynı etkiyi gösteriyor dedi......galiba bu işler iğneyle falan değil...kısmet arkadaşım....kısmetimizde ne varsa onu görücez.....:36:

ilkinde sadece iğne kullandım. bir sabah bir akşam hem kevgire döndüm. sonrasında düşük oldu.
ikincisinde doktorum hem iğne hem jel verdi. ama eski bir vaginusmuslu olarak jel kullanamadım.
8. haftaya kadar iğne kullandım. iki dozu tek uygulamayla sadece akşam yaptım. ama iğne yerleri fena ağrı yapıyordu. oturamadım. sonrasında progestan hapa geçtim. günde iki tane. 10. haftada da bıraktım.

gözdemmmmmm sen 8. haftada düşük yapmıştın yanılmıyorsam. ben o haftalarda hapa geçtim. biraz kısmet işi bu galiba. ilk denemende gebe kaldın. bu denemede bebişini kucağına alacağına eminim. rabbim yar ve yardımcın olsun... :71:

ilkinde sadece iğne kullandım. bir sabah bir akşam hem kevgire döndüm. sonrasında düşük oldu.
ikincisinde doktorum hem iğne hem jel verdi. ama eski bir vaginusmuslu olarak jel kullanamadım.
8. haftaya kadar iğne kullandım. iki dozu tek uygulamayla sadece akşam yaptım. ama iğne yerleri fena ağrı yapıyordu. oturamadım. sonrasında progestan hapa geçtim. günde iki tane. 10. haftada da bıraktım.

gözdemmmmmm sen 8. haftada düşük yapmıştın yanılmıyorsam. ben o haftalarda hapa geçtim. biraz kısmet işi bu galiba. ilk denemende gebe kaldın. bu denemede bebişini kucağına alacağına eminim. rabbim yar ve yardımcın olsun... :71:

Canımaynı dönem başlamıştık sanırım Allah bebişini bağışlasın...Teşekkürler..

Gerçekten çok kafamı kurcalıyor bu konu..İğne yerlerim 4 ay geçmesine rağmen hala geçmedi..İlaca alerji olmuşum,sinirlerim hasar görmüş...Acısı falan olsa tolore ederim bi şekilde..Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum ve yorumları bekliyorum...

sabah akşam progestan iğne 13 haftaya kadar ve her gün 1 defa jel kullandım canım yaklaşık 200 küsür iğne oldum ded iğin gibi popomda halen sertlikler var ama kızım benimle çok şükür

canım ben ilk üç denememde jel kullanmıştım.son ve halen devam eden gebeliğimde progestan kapsül kullandım.günde 3 kez 200 mg. şeklinde idi.

ilk negatif denememde iğne ikinci pozitifimde jelle devam ediyorum iğneden çok kötü olduğumu söyleyince doktora gerek yok eziyete sabah akşam jel kullan demişti ve ben bebişimle 3ayımızın dolmasını bekliyorum onu da bırakmak için..iğne çok berbat bişey hem apse falan da yapabilir mazallah,ilacın iyi olmadığını duymuştum ama jel varken iğneye gerek yok...

ilk negatif denememde iğne ikinci pozitifimde jelle devam ediyorum iğneden çok kötü olduğumu söyleyince doktora gerek yok eziyete sabah akşam jel kullan demişti ve ben bebişimle 3ayımızın dolmasını bekliyorum onu da bırakmak için..iğne çok berbat bişey hem apse falan da yapabilir mazallah,ilacın iyi olmadığını duymuştum ama jel varken iğneye gerek yok...

Demek ki pozitifin iğneyle ilgisi yok...Allah tamamına erdirir inşallah....

Demek ki pozitifin iğneyle ilgisi yok...Allah tamamına erdirir inşallah....

Back
X