Hamişlere bir kaç tavsiye..

Teşekkürler tavsiyeler için.Bende sütümün gayet bol olacağına inanıyorum,olmama ihtimalini aklıma getiriyorum.Rahat olmaya çalışıyorum,zor bile olsa birbirimize alışıcaz.Çünkü onu hayatımıza biz çağırdık,şikayet etmeye de hakkımız yok.lmaz:çok kasmayınca herşey daha kolay oluyor.a.s

kızlar üzüntüden süt kesiliyor yada azalıyor falan olaylarına ben pek inanmıyorum. Yani sütün eğer varsa ve çoksa vede en önemlisi beeğe yarıyorsa değişmez. Tabiiki ilk aylar ile 4-5 ay sonrası bir olmaz.

benim çok yakınım eşini kaybetti ve oğlu emiyordu o dönemde.düşünün ne büyük bir acı ama gitseydi onun sütü giderdi.ve üzerinden 1 1,5 yıl geçti sonra bıraktı emmeyi hatta oda zorla çünkü ilaç kullanamsı gerekiyordu psikolojik olarakda hiç iyi değildi yakınım doğal olarak. EMiyor diye sabretti ve bekledi zamanı gelincede zorla bıraktırdı ama süt hemen gitmedi çok zorlandı .

kesinlikle sütüm yok , yada çok az, yada beeğe yaramıyor demeyin. Siz buna inandıkça sütünüz azalır emzirmek istemezsiniz beeğinizi, psikolojik olarak içten içe üzülür pişmanlık yaşarsınız. Hani eskile rder ya sütü küstürdün diye o anlamda.

incir, dut, dut kurusu ,kayısı bunlar süt artırıcı soğal yiyecekler , birde kızlar ısırgan otu çayı için çok faydası oluyor, eczanelerde satılan çay alın için bol bol su için inşallah allah beeklerimizin rıskını anne sütünü bol bol verecektir.

her bebek bir değil, herkesinki birbirini tutmuyor siz duruma göre hareket edersiniz kimi bebek biberon alınca meme istemezmiş kimsii ikisinid ealır, kimisi uyurken emer kimisi uyanıkken yani herşey değişri denersiniz ona göre karar verirsiniz.

her gün muhakkak benim sütüm çok ve beeğime bol bol yetiyor diye düşünüp inanın göreceksiniz ama kendiniz inanmalısınız önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…