hamişlere sorum var:) yada bilgisi olan herkese

ffilizz

<3 MUCİZEMİ İSTİYORUM <3
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
161
2
96
Diğer
arkadaşlar ben 2 aydır bebek istiyorum bu 2. ay ama sanırım adet olucam 2 gün kaldı,bişe merak ediyorum; hani eğer bebek olurda rahime yerleşirse lekelenme oluyomuş,bu leke olmadan hamile olunamazmı? biliyorum daha 2 ay erken ama sizce kaç ay olmazsa doktora gitmeliyim... bana yardımcı olursanız çok sevinicem...

günaydın.o lekelenme herkeste olacak diye bişi yok.hatta olmayanlar daha da fazla olmaması normal olanı yani.bende de olmadı.2 ay gerçekten çok kısa bir süre.kaç yaşındasın bilmiyorum ama doktorlar 1 sene veriyolar hamile kalmak için.en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah.

sağol gink 26 yaşındayım.doktor bana 3 ay sonra çocuk olmazsa gel dedi. bende 3 ay olmazsa sorun var demekmi acaba diye düşündüm.sağol bilgilendirdiğin için.

yerlesme kanamasi herkeste olucak diye bisey yok...olmazsa daha iyi bir belirti hatta cünkü bazilarinda az kanam baslayip bebegini kaybedebiliyolar... 6 ay korunmasiz denemeniz gerekiyo..6 ay icinde gebelik olusmazsa doktora gitmek dogru olani

ben lekelenme yaşamadım illaki olmuyo sen böyle şeylere takılma bazı lekelenmeler adet tarihinden sonrada oluyo sonuncuyu anlatıyım sana ben şüphe ediyodum ama ihtimal vermiyodum 11 ay hüsran yaşadığım için adet günümde balığa gittik babamla babamla ikimiz çamurun içine girdik beraber yavru balık tutcazki büyükleri yakalıyalım neyse ben biraz zorladım kendimi çıktım bi baktım kahve leke ogün kocama dedimki ben hamileyim :) ertesi gün kan tahlili yaptım 848 çıktı değerim yani diyeceğim adet günündede olabilir adetinden sonrada içini ferah tut stres yapma :)

canım bu lekelenmeyi ben geçen aylarda yaşadım şöyle oldu...adet olacağım gün benden pembe leke geldi bende haliyle adet oldum sandım adtim ağrılı geçtiği için ağrı kesici içtim hemen...sonrasında devam eden bi kanama olmadı 1 gün 2 gün derken tam 15 gün geçti tabi bununla birlikte göğüslerim hassasiyetleşti,uçları belirginleşti halsizlik başladı test aldım ve 2.çizgi silik çıktı belki dedim geç döllenme oldu ve böyle düşünürken adet oldum sanırım bebek rahimde durmadı buradaki arkadaşlarının deyimiyle düşük yaptım ama hiç bir ağrıda çekmedim doktorada gitmedim bilmiyorum ben ne yaptım:bbo::bbo: umarım bu yazdıklarım seni aydınlatmıştır canım....ve daha yaşın çok genç 3.ayda doktora gitmende bence çok erken gitme demiyorum tabiki ama daha önğnde çok aylar vara.sa.sa.sa.s

sağol dayna . seninkide ilginç olmuş gerçektende.düşük olması o kadar kolaymı ya :)

valla filizcim bilmiyorum buradaki arkadaşların deyimiyle düşük oldu doktora filan gitmedim sanırım kimyasal gebelik geçirdim bazı hekimlerin isimlendirdiğide sessiz düşük yaşadım...döllenen yumurta rahime düşmemiş oluyor anlayacağın..bilmiyorum ben ne yaşadım:))

geçmişi olsun canım .rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah.milkabeyaz seninde gönlüne göre olur inş.valla bilmiyom adeteime 1 gün falan var ama adetin tüm belirtileri var yne ümit yok yani... kısmet

saol canım inşlh...varmı bşey filizcim hayırlı haberlerini bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…