darısı bana cnmm ben beşik almayı planlıyorum bnm için kıyafetler çok sorun değil bide erkn diye çok arayışta değilim çünkü hergün yeni birsey çıkıyor hayırlısıı bakalımSon olarak dolaba da yerleştirdim eşyaları.çantamız zaten hazırdı. Başka hiçbir şey kalmadı mama dışında. Onu da aldığımda tamamen bitmiş olacak..ohh rahatladım valla..mamayı da hemen almıyorum çünkü erken vs. olursa ki olmasın ama olursa mama farklı olacak ondan onu koymadım. Büyük rahatladım her şey bitince..:)
darısı bana cnmm ben beşik almayı planlıyorum bnm için kıyafetler çok sorun değil bide erkn diye çok arayışta değilim çünkü hergün yeni birsey çıkıyor hayırlısıı bakalım
cnm bnm veBi kaç haftadır giremedim foruma, 11. Haftamda kanama geçirdim 1 gece hastanede yattım 10 gün progestan iğne oldum şimdi de hap kullanıyorum. Sıpanın keyfi yerindeydi ama :) içim içime sığmıyor alışveriş yapmak istiyorum ama bir yanım da diyor dur bekle... sizlerde alışveriş durumları nedir ? Bebek arabası alan var mı mesela ? Hangi marka , Öner'i vs?
benim dr işim haftaya cnm ya hayırlısını dile inşlh kalbine göre verir Rabbimm üzmee kendiniGünaydın kızlarrrr yarın dr a gidicez çok heycanlıyım dr cinsiyetle ilgili bişey dicek mi acaba
Çok teşekkür ederim canımmmm.
Doktor erkeğe benzetiyor normalden 5 gün önde gidiyor ölçüleri dedi bi de çıkıntı var gibi erkek sanki dedi ben de rüyamda erkek gördüm hayırlısı bakalım. :)cnm bnm vesweetwitch01 2. bebişi olunca bazı şeyler mevcut ben 20 haftanın içerisindeyim ben bile kıyafet için erken diyorum sanada erkn bence bide çok geçmiş olsun cinsiyet bellimi??
Doktor erkeğe benzetiyor normalden 5 gün önde gidiyor ölçüleri dedi bi de çıkıntı var gibi erkek sanki dedi ben de rüyamda erkek gördüm hayırlısı bakalım. :)cnm bnm vesweetwitch01 2. bebişi olunca bazı şeyler mevcut ben 20 haftanın içerisindeyim ben bile kıyafet için erken diyorum sanada erkn bence bide çok geçmiş olsun cinsiyet bellimi??
NedeennSinirlerim bozuk bişekilde geldim hastaneden iyi olan tek şey bebeğimin 5 gün büyük ve" kıza benziyo" dedi olması bi usg fotosu bile vermedi
Gidemiyorum işte gidemiyorum diğer dr erkek ve istemiyolarNedeennbaşka doktora gitseydin keşke.
Benim ilk doktora gidişimde 6 hafta dedi. Haftaya gel kontrol edelim dedi. Bir hafta sonra gittim. 9 haftalık dedi. İki hafta sonra tekrar gidicem. Eğer bunu da farklı derse başka doktora gidicem artık. 2 ay sonra da gel doğur der . Tövbe tövbeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?