hamişliği bekleyen arkadaslar

özlembay slm;
Doktor sana folik asit vermedi mi? Bu bebek aspirinini ne zman iç dedi? Her gün mü içilecek.Bebe aspirinini kan sulandırıyo diye biliyorum ama bunu hiç duymamıştım.
İnşallah gerçekten sağlıklı olarak hamileyimdir.
Allah tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin.

Sağol

Ben dusuk yaptıktan sonra birdaha hamile kalırsan bebe aspirini iceceksin dedi dusuk olmasını engelliyormus.

Hanımlar benim de adet ağrılarım var 10 gün var daha regle doktor iltihap var dedi vajina fitili verdi, yumurtalıklarım sağlıklıymış, vajina iltihabı yumurtalıklarda ağrı yapar mı anlamadım, herşeye rağmen ümitliyim, bekliyorum:)
var mı bu iltihap konusunda fikri veya tecrubesi olan...

AMİN CANIM HEPİMİZE İNŞALLAH,ÜMİDİMİZİ YİTİRMEMELİYİZ HERŞEYDEN ÖNCE ALLAHTAN HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN,
KADINLARIN PSİKOLOJİSİ ÇOK TUHAF EŞİMDE ÇOK İSTİYO AMA HİÇ BENİM GİBİ DEĞİL YANİ BİZ KAFAYI YİCEK DURUMA GELİYORUZ BÜTÜN BU BELİRTİLER SONRA HAYAL KIRIKLIĞI AĞLAMALAR SONRA YENİDEN Bİ UMUT DAHA ÇOKKKKK ZORRR ALLAH SABIR VERSİN

Teşekkür ederim Sema_01,
Fitil kullanımı baya zoruma gitti, dün gece ilk kez kullandım ama sanırım pek beceremedim,
Demekki gebelik belirtisi değil o kasıl ağrıları

arkadaşlar ben de yeni üyeyim bundan önce iki düşük yapmıştım iki aydır korunmayı bıraktım geçen ay on gün gecikince heveslenmiştim ama 23 aralıkta regl oldum şimdi ocak 27 gibi bekliyorum beni de ekler misiniz ayrıca 27 ocak eşimin doğumgünü hamiş olsam ne güzel olur...biyandan düşükten endişelensem de anne olma isteği bu korkumun önüne geçiyor.Allah hepimize hayırlı,sağlıklı bebişler versin

bu arada arkadaşlar bi önceki ay adet gecikmesi yaşayanların öbür ay hamile kalması olayını bi kaç kişiden duymuştum var mı böyle bişi yaşayan ??? benim hiç gecikmezdi de..

arkadaşlar benide eklermisiniz son adetim 16 aralık normal seyrine göre 8 ocakta olmam gerekiyordu.hala olmadım ama bugün pembe bi akıntı geldi nolcek bilmiyorum. belki bu liste hepimize uğurlu gelir. allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin..

farkındaysanız ne kadar çok bebek isteyen var
rabbim hepimize hayırlı bir evlat nasip etsin bu sene
artık dualrımız kabul olsun

slm arkadaşlar.hamişleri kutluyorum.malum sonucu alan arkadaşlarım.her gün her namazımda sizler içinde dua ediyorum.inşallah bizde sağ salim bebeklerimize kavuşuruz...

yarenkızım......... 3 ocak
mirage.82.......... 4 ocak
esinesinti...........5 ocak
kardelen........... 7 ocak
Mommy............. 8 ocak
şimal................ 10 ocak
miral.................10 ocak
seyra............... 11 ocak
pa.pat.ya..........11 ocak
Nil....................11 ocak
umutvar........... 12 ocak
arzuhalim.......... 13 ocak
akdeniz0007.......14 ocak
bannu.............. 15 ocak
"NAZ"............... 17 ocak
msms.............. 19 ocak
LadyTempo...... 19 ocak
sema01............ 21 ocak
Fatmanehir.........22 ocak
ed@hmet...........22 ocak
zeliş82..............23 ocak
ilknuray............ 25 ocak
R2D2................26 ocak
sekeyy23.......... 26 ocak
Seda♥Recep...... 26 ocak
kurabi...............27 ocak
panoron............27 ocak
bedef................28 ocak
Dermanz.............30 ocak
sevgi:)...............31 ocak
kardelen20..........31 ocak
armus............... 2 şubat
tuana3434......... 2 şubat
eylül13...............2 şubat
bebiş 80 ............5 şubat
fater.................6 şubat

ARALIK HAMİLELERİ:
--------------
selenay 34
aynursener
karahan
bebekim
Bires

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…