hamişliği bekleyen arkadaslar

Aşılamayla falan değil canım
burdaki kızların,ve anne adaylarını dualarıyla kaldım bence,
şimdi ben de sizlere duacıyım,allahım gönlünüze göre versin...

canım tabiki çok güzel bir haber sadece bende aşılama yaptıracamda genelde ilklerde tutmadığını okuyunca moralim bozulmuştu hani sende eğer aşılamayla kaldıysan biraz moral olacaktı ama her ne şekilde olursa olsun allah kucağına sağlıklı almayı nasipetsin inşallah a.s.

Allahıma çok şükür 2. çizgiyi gözlerimi şaşı yapmadan gördüm
kızlar duaları sizlerde hadi bacılar patır patır hamile kalın
kıralım kör şeytanın bacağını,allah yanınızda olsun en kısa zamanda
sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi,bebek altı değişmekten burnunuzun
direği kırılsın,uykularınız bebek ingaaaalarıyla bölünsün,evleriniz bebek
kahkahalarıyla şenlensin İnşallahhhhh...

Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim,hepinizi öpüyorum...
Çok iyi yürekli kızlarsınız sizin dualarınızla hamile kaldım,şimdi sıra sizde.

Canım şansın bol olsun,ilkinde tutar inşallah
seninki moralini yüksek tut.Sana en güzel moral
elma elma yanaklı
bebeğinin hayali olsun bence onu düşün.

mommy tebrik ederim canima.s. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bizler icin de dua edin olurmu.Insallah en kisa zamanda ogüzel haberi bende veririm sizlere.

bebişini hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin allahım burada hamile haberleri alınca insan biraz daha pozitif düşünüyo bende tüp bebk tedavisi görüyorum inşallah benimde hamileyyyyyyyyiiiiiim diye sevinçle yazacağım günler gelir benim ve isteyen herkesin

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. bende ikinci bebeğimi istiyorum ama 6aydır deniyoruz olmuyo allah hayırlısını versin bakalım..

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. bende ikinci bebeğimi istiyorum ama 6aydır deniyoruz olmuyo allah hayırlısını versin bakalım

moomy ve birescim tebrikler kızlar bize de bol bol dua ediiiiiiiiiin.Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn...

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kızlar sabah sabah testi yeniledim veeeeeeeeeeee çift çizgim tam net cıktı benide alın aranıza bende geldimmmmm.hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

kumralım canım tebrikler allah analı babalı büyütsün tez zamanda kucağına almayı nasipetsin inşallah bende 14:30 da alacam sonucu bendede pozitif tekrar test istedi dr,a.s. tebrikler takrar

Kumralim Tebrikler Allah Kucagina Almayda Nasip Etsin Canim Dari Basimiza Ne Olur Duaa Et.. Hamişlerin Duasi Kabul Olurmuş..
Belirti Yaşiyormuydun Peki Adet Gecikmesi Hariç

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kızlar sabah sabah testi yeniledim veeeeeeeeeeee çift çizgim tam net cıktı benide alın aranıza bende geldimmmmm.hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

canımcım tebrik ederim allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etisn inş.allah sağlıklı hayırlı vede güzel bebişler nasip etsin tatlım bizede dua edin allah gönlüne göre versin

kumralım canım tebrikler allah analı babalı büyütsün tez zamanda kucağına almayı nasipetsin inşallah bende 14:30 da alacam sonucu bendede pozitif tekrar test istedi dr,a.s. tebrikler takrar

denizcim seninde gözün aydın canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallaha.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…