- Konu Sahibi portakalçiçexgxi
-
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kızlar sabah sabah testi yeniledim veeeeeeeeeeee çift çizgim tam net cıktı benide alın aranıza bende geldimmmmm.hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
progestan düşüğü önlemeye yardımcı bir hap canım..aksatmadan iç...Allah yardımcın olsun..iş yapma yat dinlen...ayakta dolanma fazla.....a.s.kızlar benim seviye 67.4 oldu fakat kanamada başladı düşük yapabilirmişşim protestan verdi dr. aspirinle beraber p.tesi tekrar gidecem dr'a bilginiz var mı bu hap ile ilgili
kızlar ya ne güzel aralık hamişi çok çıkıyor, hepinizi tebrik ederim.benimki 11 ocaktı halen olmadım am 4 gün önce beta hcg negatif çıkmıştı.hayırlısı bekliyorum...
merhaba seyra canım kan testi yaptırdıysan ümitlenme sonra hayal kırıklığına uğrarsın. yerleşmeden itibaren beta hcg pozitif çıkar. psikolojik olarak adet olmayı geciktirebiliyoruz bazen. en kısa zamanda bebeğini hissetmeni diliyorum
kumralım tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin analı babalı büyütsün inşallah...a.s
canımcım tebrik ederim allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etisn inş.allah sağlıklı hayırlı vede güzel bebişler nasip etsin tatlım bizede dua edin allah gönlüne göre versin
cnm ya çok sevindim inş sağlıklı ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?