hamişliği bekleyen arkadaslar

yarenkızım......... 3 ocak
mirage.82.......... 4 ocak
esinesinti...........5 ocak
kardelen........... 7 ocak
Mommy............. 8 ocak
şimal................ 10 ocak
miral.................10 ocak
seyra............... 11 ocak
pa.pat.ya..........11 ocak
Nil....................11 ocak
umutvar........... 12 ocak
arzuhalim.......... 13 ocak
akdeniz0007.......14 ocak
bannu.............. 15 ocak
"NAZ"............... 17 ocak
msms.............. 19 ocak
LadyTempo...... 19 ocak
sema01............ 21 ocak
Fatmanehir.........22 ocak
ed@hmet...........22 ocak
zeliş82..............23 ocak
ilknuray............ 25 ocak
R2D2................26 ocak
sekeyy23.......... 26 ocak
Seda♥Recep...... 26 ocak
kurabi...............27 ocak
panoron............27 ocak
bedef................28 ocak
Dermanz.............30 ocak
sevgi:)...............31 ocak
kardelen20..........31 ocak
armus............... 2 şubat
tuana3434......... 2 şubat
eylül13...............2 şubat
bebiş 80 ............5 şubat
fater.................6 şubat

ARALIK HAMİLELERİ:
--------------
selenay 34
aynursener
karahan
bebekim
Bires
Mommy
Kumralım
deniz033

yarenkızım......... 3 ocak
mirage.82.......... 4 ocak
esinesinti...........5 ocak
kardelen........... 7 ocak
şimal................ 10 ocak
miral.................10 ocak
seyra............... 11 ocak
pa.pat.ya..........11 ocak
Nil....................11 ocak
umutvar........... 12 ocak
arzuhalim.......... 13 ocak
akdeniz0007.......14 ocak
bannu.............. 15 ocak
"NAZ"............... 17 ocak
msms.............. 19 ocak
LadyTempo...... 19 ocak
sema01............ 21 ocak
Fatmanehir.........22 ocak
ed@hmet...........22 ocak
zeliş82..............23 ocak
ilknuray............ 25 ocak
R2D2................26 ocak
sekeyy23.......... 26 ocak
Seda♥Recep...... 26 ocak
kurabi...............27 ocak
panoron............27 ocak
bedef................28 ocak
Dermanz.............30 ocak
sevgi:)...............31 ocak
kardelen20..........31 ocak
armus............... 2 şubat
tuana3434......... 2 şubat
eylül13...............2 şubat
bebiş 80 ............5 şubat
fater.................6 şubat

ARALIK HAMİLELERİ:
--------------
selenay 34
aynursener
karahan
bebekim
Bires
Mommy
Kumralım
deniz033

tebrik ederim canım sağ sağlim alırsın inşallah bebeğini kucağına...
kızlar ya bana garip şeyler oluyo.adetim biteli 6 gün oldu ve bugün yine damla geldi ama açık renk adetim bittikten sonraki 2 günde gelmişti şimdide korkuyorum.bebek isterken bi rahatsızlığımın çıkmasından çok korkuyorum bilgisi olan varsa yazabilirmi nolur...

kızlar benim seviye 67.4 oldu fakat kanamada başladı düşük yapabilirmişşim protestan verdi dr. aspirinle beraber p.tesi tekrar gidecem dr'a bilginiz var mı bu hap ile ilgili

kızlar benim seviye 67.4 oldu fakat kanamada başladı düşük yapabilirmişşim protestan verdi dr. aspirinle beraber p.tesi tekrar gidecem dr'a bilginiz var mı bu hap ile ilgili
progestan düşüğü önlemeye yardımcı bir hap canım..aksatmadan iç...Allah yardımcın olsun..iş yapma yat dinlen...ayakta dolanma fazla.....a.s.

kızlar ya ne güzel aralık hamişi çok çıkıyor, hepinizi tebrik ederim.benimki 11 ocaktı halen olmadım am 4 gün önce beta hcg negatif çıkmıştı.hayırlısı bekliyorum...

kızlar ya ne güzel aralık hamişi çok çıkıyor, hepinizi tebrik ederim.benimki 11 ocaktı halen olmadım am 4 gün önce beta hcg negatif çıkmıştı.hayırlısı bekliyorum...

merhaba seyra canım kan testi yaptırdıysan ümitlenme sonra hayal kırıklığına uğrarsın. yerleşmeden itibaren beta hcg pozitif çıkar. psikolojik olarak adet olmayı geciktirebiliyoruz bazen. en kısa zamanda bebeğini hissetmeni diliyorum

canım ya zaten adet olmayı bekliyorum.yinede hayırlısı diyorum.güzel dileklerin için teşekkürler...

deniz033 canım ben iki defa düşük yaptım ikincide doktor hamileliğin başından itibaren progestan vermişti kullandım ama maalesef düşüğe engel olmadı ama inşallah senin için pozitif bir etki yapar kesinlikle ayakları dik yat ben kendime hiç dikkat etmemiştim sakın ayağa kalkma canım üçüncüde ben de öyle yapacağım inşallah Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin ben senin şu anki ruh halini çok iyi anlıyorum umarım sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın canım iyi haberlerini bekliyoruz

hamile arkadaşlarımı candan tebrik ediyorum.bende sizler gibi burdan haykırmak isterdim hamileyim diye ama maleseffffffffffffffffffffffffffff.................
bugün beklenen günde adet oldum.
her gün ateşimi ölçtüm.yumurtlama günümü tesbit ettim.ısım düne kadar hayet iyiydi.göğüslerim çok şişmişti.yeşil damarlar ucunda belli oluyordu.dokununca acıyordu.....
ama dün ısı düştü.göğüslerimin şişliği biraz indi.artık eskisi kadar da acımıyordu.kasıklarım da ağrımaya başlamıştı.allahtan umut kesilmez dedim.bugün de ölçtüm daha da düşmüş ısım.ve 2 saat sonra da adet oldum zaten.işte böyle.adet olacağım sinyal vermişti.ama ben anlamak istemedim.gerçekleri er geç ortaya çıkarmış.
artık bir daha ki aya kaldı.böyle diye diye 20 ay bitti.21.aya merhaba.ama hala umudumu yitirmedim arkadaşlar.eminim bir gün ben de ilan edicem dünyaya.ben bir öğretmenim.her gün çocuklarla iç içeyim.bazen dalıyorum.benimde böyle evladım olacak mı diye??....
çocuğuyla ilgilenmeyen velilere de çok kızıyorum.bilmiyorlar tabi çocuğun kıymetini.çevremde de herkes hamile üstelik.ilk öğrendiklerim doğum bile yaptı.her gün yeni bir haber alıyorum.ben hala aynı yerde.....
arkadaşlarım benim......
sanki günlük gibi döktüm içimi size.
belki daldan dala atladım ama çok doluyum.artık gözyaşım bitti.adet olunca sıradan bir olay gibi,sanki istediğim buymuş gibi umursamıyorum artık.
içim rahatlasın diye kuran okuyorum,dua ediyorum ....
ellerim boş çevrilmeyecek.bundan eminim.sadeca biraz zamannnnnn................
bekliyorum allahım....
benim ve arkadaşlarımın gönlünün muradını ver rabbim...

merhaba arkadaşlar.bütün hamişleri yürekten kutluyorum.beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar.ne adet var ne de bebek((
farlutal kullanmaya başladım 10 güne kadar olurum sanırım.bu ay rahim filmi çekilecek.hayırlısı olur inşallah.ben diğer adet tarihimi yazarım...
hepinizi öpüyorum.kendinize ve bebişlere çook ii bakın

arzuhalim güzel dileklerin için ALLAH razı olsun.inşallah birdahaki ayda biz hamiş çıkarız.müjdeli haberlerini bekliyorum...

canımcım tebrik ederim allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etisn inş.allah sağlıklı hayırlı vede güzel bebişler nasip etsin tatlım bizede dua edin allah gönlüne göre versin

tesekürler güzelima.s..allah sanada nur topu gibi güzel bi evlat nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…