hamişliği bekleyen arkadaslar

kumralım canım tebrikler allah analı babalı büyütsün tez zamanda kucağına almayı nasipetsin inşallah bende 14:30 da alacam sonucu bendede pozitif tekrar test istedi dr,a.s. tebrikler takrar

tesekkür ederima.s.seninde hayırlı olsun.en kısa zamanda bebişlerimizi kucagımıza almak dilegiyle

Kumralim Tebrikler Allah Kucagina Almayda Nasip Etsin Canim Dari Basimiza Ne Olur Duaa Et.. Hamişlerin Duasi Kabul Olurmuş..
Belirti Yaşiyormuydun Peki Adet Gecikmesi Hariç

inşalah canım.bol bol dua edecegim kişiler var seni de eklerim dua listeme.belirti olarak adetimden önce göğüslerimde hassasiyet olmaya basladı ve hiç akıntı durumu yaşamadım bugüne kadar akıntım olmaya baçladı.arkadaslarım akıntıyı duyunca hemen teşhisi koymuşlardı zten.inşallah sende yasarsın bu güzel duyguyu en kısa zamanda ..:1hug:

cnm üzme kendini.demek ki sırası degil daha bebek için rabbim belki seni bebek konusunda sınava tabi tutmuştur.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.kendine iyi bak üzme.stress yaoma kendine rahat ol.umarım bu sözlerim seni biraz rahatlatmıştır.

sağol canım.ama artık listeye yazdırmıcam adımıolursa hamişler listesine eklerim doğrudan.stres yapıyor bende.ama bu ay hamişler listesi bereketli maşallah.bakarsın imtihan bitmiştir ve sıra bizede gelir.

canım benim beni anlatmışsın sanki.bende 16. ayımdayım .benden sonra evlenenler de hamiş olduğunu dyduklarım da çoktan büyütmeye başladılar bebişlerini.ama rabbim büyük.HAYIR ALLAH TEALANIN SEÇTİĞİ HUSUSTADIR. demiş bir büyüğümüz.hiç şüphesiz bizim için hayır olan bu ama .dayanmak çok zor canım insan tükendiğini hissediyor...rabbim sabrımızı arttıracak dert diğil şükrümüzü arttıracak nimet(bebiş) versin inş...yeni hamiş olanlar dualarınız kabul olur sizin bizlerede ismen dua edin ne olur...

arzuhalim.. yazdiklarini okuyunca kendi yasadiklarim aklima geldi, sanki beni anlatmissin. dilerim en yakin zamanda Allah tum olmayanlara nasip eder. okuduklarim icimi acitti, aglamamak icin kendimi zor tuttum vallahi. Allahim ne olur bizlerede cocuk nasip et! Aminnn!!

arkadaşlar Rabbim hepimize gönlünün muradını versin hayırlısıyla ama lütfen eksik dua etmeyin arkadaşlar sadece hamilelik için değil aynı zamanda hayırlı,kolay,güzel,sağlıklı hamilelik,doğum ve evlat diyelim ben iki defa çift çizgi gördüm ama sonuç hüsran oldu ne olur unutmayalım arkadaşlar Rabbim ne istersek verir...ablam da hamileyken bi doğurayım kolayca diye dua etmişti çok kolay bir doğum yaşadı ama sonrasında bir sürü hastalık yaşadı ilaç kullanmak durumunda kaldığı için de ilk aylar bebişini emziremedi onun için hayırlı,kolay,güzel bir şekilde bakıp büyütebileceğimiz hayırlı,sağlıklı evlatlar için dua edelim canım kader arkadaşlarım birbirimize temiz ağızlarla böyle dua edelim ki Rabbim bizim birbirimizin dertleriyle dertlenmemizden hoşnut olup dualarımızı kabul etsin inşaALLAH..

mirage.82.......... 4 ocak
esinesinti...........5 ocak
kardelen........... 7 ocak
şimal................ 10 ocak
miral.................10 ocak
seyra............... 11 ocak
pa.pat.ya..........11 ocak
Nil....................11 ocak
umutvar........... 12 ocak
arzuhalim.......... 13 ocak
akdeniz0007.......14 ocak
bannu.............. 15 ocak
"NAZ"............... 17 ocak
msms.............. 19 ocak
LadyTempo...... 19 ocak
sema01............ 21 ocak
Fatmanehir.........22 ocak
ed@hmet...........22 ocak
zeliş82..............23 ocak
ilknuray............ 25 ocak
R2D2................26 ocak
sekeyy23.......... 26 ocak
Seda♥Recep...... 26 ocak
kurabi...............27 ocak
panoron............27 ocak
bedef................28 ocak
Dermanz.............30 ocak
sevgi:)...............31 ocak
kardelen20..........31 ocak
armus............... 2 şubat
tuana3434......... 2 şubat
eylül13...............2 şubat
bebiş 80 ............5 şubat
fater.................6 şubat

ARALIK HAMİLELERİ:
--------------
selenay 34
aynursener
karahan
bebekim
Bires
Mommy
Kumralım
deniz033

Canım nasıl şeyler yazmışsın ya,bak ben de aynen sizin gibiydim,ve burdaki herkes de aynen benim gibiydi,ben hep diyordum ki eşime allah bize bir bebek verecek ben biliyorum ama inşallah geciktirmez diyordum ve dediğim oldu,yüce Allah dualarımı kabul etti,tek değilsin,burda belki sessizce bu yazdıklarımızı okuyan ve sırasını bekleyen binlerce bayan var.Demesi kolay diye düşüneceksin biliyorum ama kendini sıkıntıya sokma,sonra psikolojinde çok bozulur bu duyguyu bilirim,her adet dönemi hüsran olur,sen de bekle sıranı,allah herşeyin hakkında hayırlısını versin,ne güzel yazmış nimessay,Allah bize dert verip sabrımızı değil nimet (bebiş) verip şükrümüzü sınasın inşallah.
Ben de öğretmenim ben de hep sınıfta çocukların yüzlerine bakıp allahım şu günahsız sabi sübyanların,yüzü suyu hürmetine bana da hayırlı bir evlat nasip et diye dua ederdim,şimdi güzel çocuklara daha çok bakıyorum bebeğim onlara benzesin diye,hiç belli olmaz,bakarsın gelecek ay ilk senin müjdeni duyarız burdan....inşallahhhh:1hug:a.s.

ben hamile arkadaşları kutluyorum Allah tamamına erdirsin.annelik eminim çok güzel bir duygu Allah herkese tattırsın banada ben daha 5 aylık evliyim ama çok istiyoruz bir bebeğimizin olmasını ama ollmadı şimdiye kadar..ne kadar çabalasakta boşa kısmette yazılı olan bir gün ansızın çıkıp geliveririr..sabredelim ve Allahtan ümidimizi kesmeyelim..bu ay hamileyim diiye çok umutluydum rüyamda bir oğlum olmuş adınıda efe koymuşum rüyası bile güzel...dilerim Allah hiçbirşeyin eksikliğini tattırmasın.çocuğu olmayan arkadaşlar üzülmeyin ufaklık gelececek bir gün ama zamanını bekliyor..benim ablamın tam 3 sene sonra çocuğu oldu tedavi falan da görmedi o yüzden.Allah büyüktür..

dün umutlarımın bir daha ki aya kaldığını yazarken,buruk bir şekilde yazmıştım.ama ne dün ne de yazarken ağlamamıştım....
siz arkadaşlarımın beni teselli yazılarınızı okurken inanın dayanamadım ve hüngür hüngür ağladım...
bir anda boşaldı,ben bile anlamadım nasıl akıverdi...
ama ağlamam üzüntüden değildi.sadece öyle duygulandırdınız ki beni...Allah hepinizden razı olsun.inşallah temiz kalpleriniz gibi temiz evlatlarınız olur.sağ salim bir ömür boyu büyütürsünüz inşallah...
rabbim en hayırlısından,bizi de sevindirsin,her zaman yar ve yardımcımız olsun...

canım benim ya.birgün gözyaşlarımız kuruyacak yanarımda ona yanarım:)

arzuhalim ,nimessay canlarım benim ya
kızlar ben de ilk girdiğim sıralar Allah allah heralde burdaki bayanlar
birbirlerini gerçekten de tanıyorlar dışarda görüşüyolar falan demiştim
herkes öyle içten şeyler yazıyordu ki,herkese soruyodum daha
önceden mi tanışıyordunuz diye ama bakın şimdi bizlerin de öyle
bir dostluğu oldu,vallahi ben anneme bile anlatamadığım duyguları
burda sizlerle paylaşıyorum ,gün geliyor insanın eşinden yakın oluyorsunuz ,çünkü damdan düşenin halini yine damdan düşen
anlarmış misali beni en iyi siz anladınız. dualarımda da hep siz varsınız,üzülmeyin ne olur,allah hepinizin gönlüne göre verecek,
bebkleriniz gelecek bekleyin biraz daha sabır o kadar.

mommy, bu hamiş halinle bize de dua ediyorsun ya, allah senin de ne muradın varsa versin.ama içime umut doluyor bu dualarınızla.inşallah bir daha ki aya nimessay,tüm isteyen arkadaşlarım ve ben sevinenlerden oluruz...

allah sonumuzu hayr etsin.haklısın mommy insan yakınında olanlarla paylaşamadığını açıyor bu sayfalarda.yanlız olmadığını görünce biraz rahatlıyor ama acı işte bu yetmiyo azaltmaya.allah bizi de güldürsün inş.arzuhalim kafana takma diyemiyeceğim çünkü adetimin son günü bugün bile gözümün yaşı kurumuş diğil.tam kendimi alıştıracağım diğer adet zamanı gelecek ve yine aynı acılar.ne diyeyim ki,imtihan dünyası işte.

Kızlar ama bak kızıyorum artık ne gözyaşı ne umutsuzluğu
ne oluyorsunuz kuzum yaa,biz bu yola beraber çıktık ben şimdi varacağım yere vardım darısı hayırlısıyla sizlerin başına,bu kadar umutsuzluk yaşarsanız benim gibi boşu boşuna beklersiniz söylemesi kolay diyosunuzdur anlıyorum ama takmayın rahat olun,gidin spora başlayın,bu ay ve gelecek ayda olmicakmış gibi gidin saçınızı boyatın,dap dar bir etek veya kot alın,ne bilim başka işte gelecek ay hamile kalacakmış gibi yaşamayın ,kafanızı dağıtın...ben öyle yaptım daha geçen ay saçımı boyatmıştım nasıl olsa hamile kalamicam diye şimdi o hiç sevmediğim boyası gelmiş geçiyor görünümünde gezeceğim mecburen.

bu dediklerinin çoğunu yaptım mommy bu ay tek tek uyguladım:)bakalım bende işe yarayacak mı:)demekki bu da ortak bir psikoloji MEYDAN OKUMA...:) kime ve neye meydan okuyorsak.kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz.bıcırların umrunda bile değil.

slm arkadaşlar.bugün yeni bir hamiş haberi aldım.hem de ne haber.korunmalarına,istememelerine rağmen arkadaş hamile...demek ki rabbim dilediğine veriyo,gerisi boş...
biz yok ayak kaldır,aman hızlı yürüme,aman ağır kaldırma,bugün önemli gün boş geçmeyelim...diye diye geçiriyoruz ayları tık yok...
sen isteme,korun,dikkat etme...olsun...
demek ki neymiş...zamanımız gelince biz de hamiş olcaz inşallah.hem de hiç beklemediğimiz anda...inşallah tez zamanda dualarımız kabul olur.nur topu gibi sağlıklı,hayırlı bebişlerimiz olur.bizler de sağlıklı,sorunsuz hamilelik dönemi ve sonrası yaşarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…