hamişliği bekleyen arkadaslar

benimde adetim yeni yılda inşallah yeni yıl hediyesi bebiş olur adet olmaz Allahım her isteyene versin inşallah tez zamanda bekletmeden.. 1 ocak 2008 adetim benide yazın kızlar

benimki de gecti 13undeydi ama hayirlisi yarin test yapcagim bakalim...

Kancicegim...........13 ara
Arzuhalim..............14 ara
fater....................15 ara
Zeynep34...............19 ara
Runhas..................23 ara
Latmia...................23 ara
Nur82....................31 ara
Seda-recep.............1 ocak
Melih......................5 ocak

merhaba arkadaşım,,benimde hem kılcal damarlar hemde lenf damarlarım belirginleşti,,,,bu damarlar belirgin birşekilde omuzlardan göğüslere kadar iniyor

Arzuhalim..............14 ara
Mommy...................7 ocak

Isallah lisetedeki herkes hamis olur. Sizi cok iyi anliyorum. Isallah Allahim daha cok bekletmez hic birimizi. Hepimizin 2007 bitmeden mutlu haberler almamizi nasip eder insallah.

inşallah dediğin gibi olur arkadaşım ama malesef adetim 3 gün geçmesine rağmen testte negatif çıktı.biraz daha bekleyip eğer hala adet olmazsam dr. gidip kan tahlili yaptırayım diyorum ama umutsuzum sonuç inşallah hepimiz için hayırlı olur

bebekim.................21 Aralık
arzuhalim................13 ocak

kızlar malesef 4 gün geçmesine rağmen dün sabah hastalandım.öyle üzüldüm ki.....hiç bu kadar gecikmemişti. iyice umutlanmıştım.ama boşuna çıktı.

bebekim seni ekledim.inşallah sizler mutlu haberler alırsınız.

benimki 13 ocak.

bebekim.................21 Aralık
Zeliş82...................30ara
arzuhalim................13 ocak

merhaba kizlar, bende eski listedeydim, oraya 16 aralik diye yazmistim. sonra ayin 15inde adet oldum(oldugumu sandim). neyse dedim bu ay boyle oldu ama son bir haftadir 4 kisilik yemek yiyordum ve birden 2 kilo kadar aldim. bu seferde niye kilolarim artiyor diye bunalima girdim bu normal degil deyip test yaptim dun aksam veee pozitif cikti :) amaaaa (malesef) benim normal adet baslangicim gibi surekli kahve-kirmizi az bir kanamam var 15 inden beridir. bugun doktora da gittim oradaki testte pozitif cikti ama dusuk olup olmadigini anlamak icin kan testi yaptilar, yarin sonucu alicam. sonra cuma gunu bir daha test yapacaklar. eger degerler artiyorsa sanirim umit edebilirim. simdilik cok umitlenmemeye calisiyorum. bugun cok ta istahim yok sanki (2 kisilik kadar). yani kotu gidiyor da olabilir hersey Allah hepimizin yardimcisi olsun, tatli ve hayirli bebisler versin ins.

slm kızlar mide bulantım bu sabah bayram itibariyle başlamış bulunuyor cok kötüü yaaa derdim neden bulanmıyo diye ama kötü oluyo insan allah hayırlısıyla herkeze bebiş nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…