- Konu Sahibi portakalçiçexgxi
-
günaydın kıslarrrrrrrrrrr bende hamileşler arasına katıldımmm :dance:
kıslar merhabaaa..nooldu buraya böyle liste falan kalmamış kaybolmuş herşey..şimal gitti listeyide götürdü heralde..hadi baştan liste yapalım...herkes yazsın tarihleri toparlayalım..
canım çok çok çok sevindim.inan ki içim bir hoş oldu bu güzel haberi duyunca:dance:.bende biraz önce test yaptım malesef negatif adetim geçeli 10 gün oluyor offf şu adet düzensizliği değişmedi gitti.bize de dua et olur mu? çünkü şu an çok ihtiyacım varrrsenağlama
canım çok çok çok sevindim.inan ki içim bir hoş oldu bu güzel haberi duyunca:dance:.bende biraz önce test yaptım malesef negatif adetim geçeli 10 gün oluyor offf şu adet düzensizliği değişmedi gitti.bize de dua et olur mu? çünkü şu an çok ihtiyacım varrrsenağlama
canım kan testi yaptırsana çatlarım ben meraktan geçen ay bende aynısını oldum 8 gün geçikti hamileyim sandım ama değilmişim hava değişiminden yada stresten dedi doktor inş. hamişsindir. aminnnnnnnnn
bend adet düzensizliği var doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra oldu.3 ay ilaçla adet olabildim.geçen ay dr.kontrolüne gitmedim ilaç da içmedim.sanırım yine adet düzensizliği yüzünden böyle oldu.umudumu yitiriyorum dr.a bile gitmek gelmiyor içimden.hayırlısı bakalım ne olacak...
canım sakın kendine sıkıntı stres yapma olucak Allahın izniyle:1hug:
kızlar öncelikle geçmiş bayramınız müb. olsun.fater benimde adet düzensizliğim var.hep vardı zaten.adetim 10 gün gecikti ve ben 2 defa test yaptım negatif çıktı.doktorda muayene oldum yok denildi ve kan tahlili yapıldı en son bu tahlilde belli oldu hamile olduğum.6 haftalık denildi ama düzensizlik yüzünden tarih ve gelişim tam tutmuyor.ama sorun olmaz dedi dr.Rabbim tüm isteyenlerede nasib etsin.sanada inşaallah olumlu düşün kendinden emin ol ve duasız kalma .isteyeceğimiz yeri bilelim ve hayırlısını dileyelim. Rabbim yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?