hamişliği bekleyen arkadaslar

kıslar merhabaaa..nooldu buraya böyle liste falan kalmamış kaybolmuş herşey..şimal gitti listeyide götürdü heralde..hadi baştan liste yapalım...herkes yazsın tarihleri toparlayalım..

günaydın kıslarrrrrrrrrrr bende hamileşler arasına katıldımmm :dance:

canım çok çok çok sevindim.inan ki içim bir hoş oldu bu güzel haberi duyunca:dance:.bende biraz önce test yaptım malesef negatif adetim geçeli 10 gün oluyor offf şu adet düzensizliği değişmedi gitti.bize de dua et olur mu? çünkü şu an çok ihtiyacım varrrsenağlama

canım 10 gün geçmiş ya nasıl oluyor negatif çıkıyor bir dr.a gitseydin valla bende şimdi merak ettim canım inş.hamilesindir

canım kan testi yaptırsana çatlarım ben meraktan geçen ay bende aynısını oldum 8 gün geçikti hamileyim sandım ama değilmişim hava değişiminden yada stresten dedi doktor inş. hamişsindir. aminnnnnnnnn

canım kan testi yaptırsana çatlarım ben meraktan geçen ay bende aynısını oldum 8 gün geçikti hamileyim sandım ama değilmişim hava değişiminden yada stresten dedi doktor inş. hamişsindir. aminnnnnnnnn

bend adet düzensizliği var doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra oldu.3 ay ilaçla adet olabildim.geçen ay dr.kontrolüne gitmedim ilaç da içmedim.sanırım yine adet düzensizliği yüzünden böyle oldu.umudumu yitiriyorum dr.a bile gitmek gelmiyor içimden.hayırlısı bakalım ne olacak...

canım sakın kendine sıkıntı stres yapma olucak Allahın izniyle:1hug:

canım sakın kendine sıkıntı stres yapma olucak Allahın izniyle:1hug:

inşallah canım inşallah olur.aslına bakarsan 2 aydır hiç takmıyorum stres yapmıyorum ama bu ay sonuç yine aynı olunca kaygılanmaya başladım artık hayatımda bir parça eksik gibi hissediyorum yerini hiçbir şeyin dolduramayacağı bir parça...

kızlar öncelikle geçmiş bayramınız müb. olsun.fater benimde adet düzensizliğim var.hep vardı zaten.adetim 10 gün gecikti ve ben 2 defa test yaptım negatif çıktı.doktorda muayene oldum yok denildi ve kan tahlili yapıldı en son bu tahlilde belli oldu hamile olduğum.6 haftalık denildi ama düzensizlik yüzünden tarih ve gelişim tam tutmuyor.ama sorun olmaz dedi dr.Rabbim tüm isteyenlerede nasib etsin.sanada inşaallah olumlu düşün kendinden emin ol ve duasız kalma .isteyeceğimiz yeri bilelim ve hayırlısını dileyelim. Rabbim yüzünü güldürsün.

teşekkür ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.evet biliyorum Rabbim neyler neylerse güzel eyler.bu bir sınav ve ben sabırlı olmak zorundayım.sevgiler...

günaydın kıslaaar...haydi tarihleri toparlayalım..eksikler söylesin yeni liste yapalım....

bebekim............ 21 aralık
sekeyy23.......... 25 aralık
ilknuray............. 26 aralık
nimessay........... 28 aralık
yarenkızım......... 3 ocak
bires................ 5 ocak
şimal................ 10 ocak
arzuhalim.......... 13 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…