- Konu Sahibi portakalçiçexgxi
-
benim 13 aralikti ama hamileyim galibaaaa
benim 13 aralikti ama hamileyim galibaaaa
selam güsel anne adayları bayramınız kutlu olsun...adetimden tam 7 gün geçti ama test alıpta yapamadım eczaneler hep kapalı ve bu ay eğer hamileysem düşük tehlikesi olabilirmiş ilaç kullanıyorum çünkü..hayırlısı allahtan...
Seda♥Recep;1714093 .!.:kızlar 20 ekimde aşılama yaptırmıştım olmadı bende bi sorun yok tüm tahliller ve ultrason rontgen herşey yapıldı eşimin sperm sayısı düşük sadece onun dışında bi sorun yok onun için geçen hafta alanında uzaman ürologa gittim prof çok iyi biri 3 aylık ilaç verdi eşime 3 ay kullan inşallah düzelir eğer düzelmezsede yapılıcak bişey yok vucut o kadar üretiyor dedi bakalım inşallah ilaç iyi gelir 3 ay içinde hamilede kalabilirsin dedi bilmiyorum ya karar veremedim ialçalrın bitmesinimi beklesem yoksa bu ay aşılama filanmı yaptırsam offff
Seda♥Recep;1715398 .!.:gulancım prof.dr Ali ihsan TAŞCI var ürolog onu tavsiye ederim alanında uzman ve çok iyi bi hoca canım biz ONE A DAY MEN diye vitamin var onu kullanıyorduk bu sayıyı çoğalttı ve hareket hızını yükseltti baya sabah akşam tok karnına içiliyor. Bu ilaç değil içinde bütün vitaminler ve mineraller bunun kadın için olanınıda ben kullanıyorum ONE A DAY WOMAN..
Dr eşime o vitamini kullan dedi yanında klomen verdi 50mg yarısını içiyor hergün yani 25mg bunu 3 ay içicek birde EVON diye vitamin verdi e vitamini bu da draje bunu yutmuyorsun günde 1 tane şeker gibi çigniyorsun.. KLOMEN ilaç olduğu için dr a sor ama ONE A DAY MEN ve EVON vitamin olduğu için bunları rahatlıkla kullanabilirsin klomenin prospektüsünde erkeklerde kullanabilir erkeklerde spermi çoğaltır filan diye yazıyor. Çok pahalı ilaçlar değil fiyatlarıda uygun.. Bunun yanında fındık fıstık keçiboynuzu muz ceviz pekmez bal böyle şeylerde yediriyorum eşime Allah bizede o mutluluğu yaşatır inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?