hamişliği bekleyen arkadaslar

Arkadaşlar ben dayanamayıp gidip folter diye gecikme omadan idrarda gebelik tespit ettiği iddia edilen testi aldım. negatif çıktı ve yıkıldım. gerçi regl tarihim 23 aralık. önce ümidimi yitirdim ama şimdi gene de ayın 23ünü bekleyeyim diyorum. umarım listedeki herkes yeni yıl hediyesi olarak çift çizgiye kavuşur.
( artık ben de çift çizgi takıntısı oldu bir gün görmek nasip olursa asla atmayacağım.)

selam güsel anne adayları bayramınız kutlu olsun...adetimden tam 7 gün geçti ama test alıpta yapamadım eczaneler hep kapalı ve bu ay eğer hamileysem düşük tehlikesi olabilirmiş ilaç kullanıyorum çünkü..hayırlısı allahtan...

canım inşallah hamişsindir Allah sağlıklı mutlu bir hamilelik yaşatsın sana .bende daha adet olmadım bakalım sonuç ne olacak Rabbim isteyen herskese tez zamanda nasip etsin inşallahhhh

olur inşallah kızlar valla her daim dilimdesiniz hep dua ediyorum özellikle ezan vakitleri eeee biri tutmasa biri mutlaka tutar mehaycım canım inşaallah allah tekrarını yasatmadan en kısa zamanda sen ve tüm arkadaslarım saglıklı bişekilde bebişlerinize kavusursunuz

kızlar 20 ekimde aşılama yaptırmıştım olmadı bende bi sorun yok tüm tahliller ve ultrason rontgen herşey yapıldı eşimin sperm sayısı düşük sadece onun dışında bi sorun yok onun için geçen hafta alanında uzaman ürologa gittim prof çok iyi biri 3 aylık ilaç verdi eşime 3 ay kullan inşallah düzelir eğer düzelmezsede yapılıcak bişey yok vucut o kadar üretiyor dedi bakalım inşallah ilaç iyi gelir 3 ay içinde hamilede kalabilirsin dedi bilmiyorum ya karar veremedim ialçalrın bitmesinimi beklesem yoksa bu ay aşılama filanmı yaptırsam offff

canım birşey soracağım cevaplandırırsan sevinirim.
bizde bebek özlemi çekiyoruz ve bendede biir sorun yok diyor dr.
eşimde varikosal vardı 3 yıl önce ameliyat oldu durumu iyi siperm testi normal ama olmuyor bebiş.......
eşinin kullandığı ilacın adı ne yazarmısın....
dr.eşime hiç ilaç vermedi...........belki kullanırsa olur ne bileyim yani umut işte..

gulancım prof.dr Ali ihsan TAŞCI var ürolog onu tavsiye ederim alanında uzman ve çok iyi bi hoca canım biz ONE A DAY MEN diye vitamin var onu kullanıyorduk bu sayıyı çoğalttı ve hareket hızını yükseltti baya sabah akşam tok karnına içiliyor. Bu ilaç değil içinde bütün vitaminler ve mineraller bunun kadın için olanınıda ben kullanıyorum ONE A DAY WOMAN..
Dr eşime o vitamini kullan dedi yanında klomen verdi 50mg yarısını içiyor hergün yani 25mg bunu 3 ay içicek birde EVON diye vitamin verdi e vitamini bu da draje bunu yutmuyorsun günde 1 tane şeker gibi çigniyorsun.. KLOMEN ilaç olduğu için dr a sor ama ONE A DAY MEN ve EVON vitamin olduğu için bunları rahatlıkla kullanabilirsin klomenin prospektüsünde erkeklerde kullanabilir erkeklerde spermi çoğaltır filan diye yazıyor. Çok pahalı ilaçlar değil fiyatlarıda uygun.. Bunun yanında fındık fıstık keçiboynuzu muz ceviz pekmez bal böyle şeylerde yediriyorum eşime Allah bizede o mutluluğu yaşatır inşallah..

teşekkür derim canım bilgilendirdiğin için..dr.bana klomen vermişti eşimin sperm testleri normal olduğundan vermediler hiç ilaç ama biz her ihtimale karşı 1 aydır eşim klomen içiyor.prespektöründe bende okumuştum o yüzden kullanıyor
o vitaminleri duymamıştım onlardanda alırız kendim içinde eşim içinde kullanırız
umarım şu yeni yıl hepimize güzellikler getirir..a.s
burdan güzel haber veririz hepimiz.......

sedacığım birşey daha soracağım..bir sakıncası yoksa eşinin siper sonucu nasıl sayı olarak.
harekli sayısı..
yavaş hareketli..
bunları yazarmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…