Hamişşler burda mısınızz??

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Hamiş arkadaşlara bir sorum olacak??
Ben klomen kullandım ve bugün yarın adetim bekleniyor..ama bu klomen adet ağrısı gibi agrı yapmıstı şimdi hala agrılarım var..
Sizin hamilelik belirtinizde adet agrısı var mıydı??

Aynen adet olacakmışım gibi ağrıyordu. İlk zamanlar hamile olduğumu öğrendiğim halde koşup çamaşırıma bakıyordum adet mi oluyorum diye. Ultrasonda görmeden önce tabi. Şimdi yine ağrım devam ediyor

Hamiş arkadaşlara bir sorum olacak??
Ben klomen kullandım ve bugün yarın adetim bekleniyor..ama bu klomen adet ağrısı gibi agrı yapmıstı şimdi hala agrılarım var..
Sizin hamilelik belirtinizde adet agrısı var mıydı??

Hamile değilim ama yine de yazmak istedim =) Bende kullandım klomen 4 5 ay kadar kasıklarımda çok ciddi ağrı sancı oluyordu.Benim rengli de ağrılı sancılı geçiyordu zaten.İlacı bıraktıktan sonra da devam etmişti bir kaç ağrılarım.O ağrılar oluyor gebelik belirtisi pek sayılmaz.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah..

Test yap için rahat olsun. Sadece bu tür belirtilerle umutlanmamak gerekiyor. Ben mide bulantısına kadar bütün belirtileri yaşardım hep psikolojik olarak. Negatif görünce üzülürdüm

Test yap için rahat olsun. Sadece bu tür belirtilerle umutlanmamak gerekiyor. Ben mide bulantısına kadar bütün belirtileri yaşardım hep psikolojik olarak. Negatif görünce üzülürdüm
Cumartesi paZar beklicem
Eger adet olmazsam test alcam canım
Ben de negatif görmek istemiyorum
İçimden bi ses hamile değilsin diyo çünkü hasta olcak gibi agrım var sanki her an gelecek gibi :(

Hamile değilim ama yine de yazmak istedim =) Bende kullandım klomen 4 5 ay kadar kasıklarımda çok ciddi ağrı sancı oluyordu.Benim rengli de ağrılı sancılı geçiyordu zaten.İlacı bıraktıktan sonra da devam etmişti bir kaç ağrılarım.O ağrılar oluyor gebelik belirtisi pek sayılmaz.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah..
Sen hala devam ediyor musun peki klomene??
Bilmiyorum canım benim reglim pek agrılı olmaz..bu ay ilk kez kullandım iğne de oldum..onlar kasık agrısı yapmıştı ama şimdi dünden beri adet agrısı gibi agrım var kanama yok :(

Sen hala devam ediyor musun peki klomene??
Bilmiyorum canım benim reglim pek agrılı olmaz..bu ay ilk kez kullandım iğne de oldum..onlar kasık agrısı yapmıştı ama şimdi dünden beri adet agrısı gibi agrım var kanama yok :KK43:

Yok şuan kullanmıyorum.Kasıklarımda ağrı ile birlikte yanma oluyordu.Doktoruma sorduğumda normal demişti.Kalbini ferah tut hemen ilk aydan olacak diye bir şey yok.Moralini hiç bozma çok önemli çünkü.

Yok şuan kullanmıyorum.Kasıklarımda ağrı ile birlikte yanma oluyordu.Doktoruma sorduğumda normal demişti.Kalbini ferah tut hemen ilk aydan olacak diye bir şey yok.Moralini hiç bozma çok önemli çünkü.
Tamam canım iyiyim merak etme biraz üzülürüm çünkü etkiler beni ama gelecek aya umutlanırım her ay böyle oluyo :) illa bi gün tutacak..
Sen de üzme kendini
Sen beklemede misin ne durumdasın

Tamam canım iyiyim merak etme biraz üzülürüm çünkü etkiler beni ama gelecek aya umutlanırım her ay böyle oluyo :) illa bi gün tutacak..
Sen de üzme kendini
Sen beklemede misin ne durumdasın

O duyguları çok iyi bilirim 2 sene istedik.Olmadı.Kist vardı ilaç tedavisi gördüm.Sonra klomen iğneler tüp bebek başlasak mı dedik hadi bir rahim filmi ondan sonra dedik Çok şükür nasip etti Mevlam.O yüzden sana hemen üzülme yelkenleri suya indirme diyorum arkadaşım.Dualarım seninle inşallah güzel haberlerini almayı nasip etsin Rabbim.

O duyguları çok iyi bilirim 2 sene istedik.Olmadı.Kist vardı ilaç tedavisi gördüm.Sonra klomen iğneler tüp bebek başlasak mı dedik hadi bir rahim filmi ondan sonra dedik Çok şükür nasip etti Mevlam.O yüzden sana hemen üzülme yelkenleri suya indirme diyorum arkadaşım.Dualarım seninle inşallah güzel haberlerini almayı nasip etsin Rabbim.
Amin canım çok teşekkür ederim
Pes etmek yok inşallah alırız hayırlıı haberleri :)
Burda neler neler okuduk be hikayeler ama sonu mutlu bitmiş yani aslında sadece beklemek gerekiyo da ben sabırsızım biraz :)

Canim ben gecen ay klomen kullandm ama yumurtam 12. Gun tam buyumedigi icin catlatma ignesi olmadim. Kullanirken de ne agri ne sanci oldu sadece adetim kahverengi geldi o kadar. 1 kez gebelik gecirdim 1.5 yil once ve kendi kendine olmustu gebelik bende aynen adet olacakmisim gibi neredeyse 1 ay agrim oldu bence hamile olma ihtimalin var gebelikte bu tur agrilara cok sk rastlaniyor

Canim ben gecen ay klomen kullandm ama yumurtam 12. Gun tam buyumedigi icin catlatma ignesi olmadim. Kullanirken de ne agri ne sanci oldu sadece adetim kahverengi geldi o kadar. 1 kez gebelik gecirdim 1.5 yil once ve kendi kendine olmustu gebelik bende aynen adet olacakmisim gibi neredeyse 1 ay agrim oldu bence hamile olma ihtimalin var gebelikte bu tur agrilara cok sk rastlaniyor
Cidden mi canım küçük bi umut var mı diyosun

Klomen işe yarıyor mu

Hamis degilim klomen de hic kullanmadim ama buraya sana sarılmaya geldim :KK19:
Allah en kısa zamanda hayırlı bi gebelik ve bebis nasip etsin inşallah :KK15:

Back
X