canım bunlara kafanızı takmayın, hatta mümkünse hiç düşünmeyin;
ilk hamileliğim de adetim normal zamanında gelmişti (sonra düşük oldu)
ikinci hamileliğim öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum ve ilacı bıraktığım ay hamile kalmıştım, (ilaç kullandığımdan zaten normal zamanında gelmiş oldu) (bu da düşük oldu)
ve şimdikinde ise son adetim 5 gün geç geldi ondan önceki ay ise 5 gün erken gelmişti,
yaalnız cnm ben ikinci düşükten sonra 9 ay bekledim tekrar hamile kalmak için ve ben kafama taktıkça bi türlü olmuyordu ne zamanki amaan boşver olursa olur olmazsa olmaz dedim beynim rahatladı o ay hamile kaldım.
Rabbim inşallah tüm isteyenlerede nasip etsin hayırlısıyla
sidelyacım Allah gönlüne göre versin..:Saruboceq:
selam kızlar uzun zamandır giremedim siteye , hepiniz nasılsınız
ben 7 temmuzda ilişkiye girdim ama 10 temmuzda adet olmaya bekliyorum.
acaba adetten önce hamile kalabilirmiyim sizce .
ilk düşük 5 mayısta oldu. düşükten sonra 2 ay 3 gün korunmuştuk. ama zamanı geldi diye düşündüm bebek istiyorum şimdi. Allah hayırlısını versin .
eee benim adetlerim zaten düzensiz pko nedeniyle 2 ayda bi adet oluyorum bu ay tedaviye başladım 3 aydan sonra adet olmuştum benim nolcak peki(
geldim çiçeğim burdayım kusura bakma çok işim vardı dün,bugün de alışverişe gdicem eşimin kuzeninin düğünü var hafta sonu son ana bıraktım kıyafeti:))
Slm kizlar ben hamile kalmadan onceki 2 adettimde 4,5 gun gec gelmisti. normalde 2 senedir hic gun sasmazdi.
erken gelmesini bilmiyorum ama gec gelince buyuk ihtimalle cok kisa sureli bir hamilelik bitebiliyormus. buda kismen bir dusuk oluyormus..boyle dusuklerden sonra cok cabuk hamile kaliniyormus..mus diyorum cunku bunu forumlarda okumustum.
Ayrica burcucum nasilsin senin durumlar nasil?
insallah cnm sende birgun hamile olacaksin, umudunu yitirme..
Allaha sukur bebekte bende iyiyiz, biraz yorgunluk mide bulantisi var ama gecer insallah yakinda..
senin guzel haberlerini bekliyorum..allahim isteyen herkse versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?