Hamişşlerr!! hamile kalmadan önceki regliniz erken veya geç mi oldu?

amin canımmm aminn
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım :Saruboceq:
ben aslında çok takılmam bu konularada işte merak birde brc arkadaşımız rica etti :))) konuyu açmam için bende kendisini kırmadım
burda bazı topikleri okurken öyle açıklamalar vardı çok gördüm işte reglin bi hafta geç yada erken olursa bi sonraki ay hamiş kalma şansın var diye bende çok anlam verememiştim açıkçası burdan en azından genel bir istatistik yapılmış oluyor kafasına bu konu takılan arkadaşlarımız için en azından çünkü son regli günü gününe olanda var olmayanda kadınların metabolizması herşeyden etkilendiği için doğru söylüyorsun bu ayırdedici birşey kesinlikle olamaz diye düşünüyorum

kızlar bende 1 düşük 1 de dış gebelik geçirdim. her ikisinde de cidden bir önceki aylarda adetim düzensizleşmişti. takip eden 2-3 ay içinde hamile kaldım. normalde hiç şaşmaz. bence eskilerin vardır bir bildiği. ben buna kesinlikle inanıyorum. ayrıca gecen ay adetim 7 gün gecikti. bu ay acaba? zemuszemus

Canım ben hiç hamile kalmadım ama
bi kaç arkadaşımdan duymuştum hamile kalmadan bi ay önce
geç geldi adetim bi kaç gün diye.

İki hamileliğimde de bir önceki ay tam zamanında adet olmuştum. Sadece doğumdan önce adetlerim 28 günde birdi. Doğumdan sonra 31 günde bir olmaya başladı ve öyle devam etti. Kafanıza takmayın fazla, ben ikincide çok taktım. 10 ay olmadı. Sonra nasıl olsa bu ay tutmamıştır diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim.

selam kızlar uzun zamandır giremedim siteye , hepiniz nasılsınız
ben 7 temmuzda ilişkiye girdim ama 10 temmuzda adet olmaya bekliyorum.
acaba adetten önce hamile kalabilirmiyim sizce .
ilk düşük 5 mayısta oldu. düşükten sonra 2 ay 3 gün korunmuştuk. ama zamanı geldi diye düşündüm bebek istiyorum şimdi. Allah hayırlısını versin .

merhaba canım çok düşük bir ihtimal ama olabilir elbette bu yumurtlama olayına akıl sır ermiyor zaten ne zaman yumurtluycamız belli olmuyor eğer geç yumurtladıysan olabilir ama ihtimal olarak düşük canım

eee benim adetlerim zaten düzensiz pko nedeniyle 2 ayda bi adet oluyorum bu ay tedaviye başladım 3 aydan sonra adet olmuştum benim nolcak peki(

geldim çiçeğim burdayım kusura bakma çok işim vardı dün,bugün de alışverişe gdicem eşimin kuzeninin düğünü var hafta sonu son ana bıraktım kıyafeti:))

geldim çiçeğim burdayım kusura bakma çok işim vardı dün,bugün de alışverişe gdicem eşimin kuzeninin düğünü var hafta sonu son ana bıraktım kıyafeti:))

hoşgeldin şekerciğimmm hadi hayırlısı olsun bakalımm
işte yumurta kapıya dayanmadan bizler sanırsam harekete geçmiyoruz:)))

Slm kizlar ben hamile kalmadan onceki 2 adettimde 4,5 gun gec gelmisti. normalde 2 senedir hic gun sasmazdi.

erken gelmesini bilmiyorum ama gec gelince buyuk ihtimalle cok kisa sureli bir hamilelik bitebiliyormus. buda kismen bir dusuk oluyormus..boyle dusuklerden sonra cok cabuk hamile kaliniyormus..mus diyorum cunku bunu forumlarda okumustum.

Ayrica burcucum nasilsin senin durumlar nasil?

hoşgeldin sultancım 3.ayıda bitirdik bnde tık yok hala(
umutlar bu ayda inş.bigün bende hamileyimm diyebilecekmiyim diyorum :)
sen nasılsın canım bebiş nasıl??

insallah cnm sende birgun hamile olacaksin, umudunu yitirme..

Allaha sukur bebekte bende iyiyiz, biraz yorgunluk mide bulantisi var ama gecer insallah yakinda..

senin guzel haberlerini bekliyorum..allahim isteyen herkse versin

insallah cnm sende birgun hamile olacaksin, umudunu yitirme..

Allaha sukur bebekte bende iyiyiz, biraz yorgunluk mide bulantisi var ama gecer insallah yakinda..

senin guzel haberlerini bekliyorum..allahim isteyen herkse versin

inşallah tatlım,isteyen herkese versin Rabbim,sana ve tüm hamilere de hayırlı doğumlar.
msj atarım sana hamiş olursam dua et öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…