Hamişşlerr!! hamile kalmadan önceki regliniz erken veya geç mi oldu?

merhaba canım, bu mantıklı olabilir gecikince olası kimyasal gebelikten sonra hamiş kalınması canım
sennde allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlerin başına inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

zaten ilk ben sultandan duymuştum bunu:))))))))
iyi oldu sultanımın gelmesi,ama herkeset aynı etki olmuyomuş oda güsel napalım herkesin umut dünyası:))

selam kızlar,
valla kişiden kişiye değişebilir ama benim de 5-6 gün erken oldu son adetim.
Normalde 30 günde bir her ayın 3'ünde hastalanırdım ama son adetim 28 mayıs'ta oldu veeeee 6 haftalık hamileyim.
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

canımmm tebrik ederimmm darısı bizim başımıza inşallah :Saruboceq:
allah sağlıkla ve hayırlısıyla tamamına erdirsin canımm :Saruboceq:

açtığın konu ne denli doğru bilemem arkadaşım ama benim adetim 2 hafta gecikti ilk çocuğumda böyle olmamıştı yapmadığım test kalmadı bebek yok en sonunda 2 hafta sora kan testi yaptırınca gebe olduğum ortaya çıktı

iyiyim tatlım sen nasılsın?
yumoşalr oldumuu kıss ben incir kürünü yapamadım mide kalmadı bende çok şekerli anca soğuk bi yudumda içerim ama çıkarmassam((

boşver o zaman sen incir yesene oda faydalı sonuçta ballı tarçınlı yoğurt yap bunlarda işe yarar illa kür gibi yapman şart değilki aldığın gıdalara dikkat et
tiff demişti bana kivi ve ananasda acayip iyi geliyormuş yumurtlamaya bu meyceleri meyve olarak her gün ye

kıslarrr 5yaşındaki bi bebek için kana ihtiyaç varmış.istanbuldakilere duyrulur.
0536 878 99 59 lütfen ilgilenin.b negatiff

hihihi laboratuvar canım ama ölçüm laboratuvarı kimya yada biyolojiyle ilgiisi yok bir iki gündür çok bir iş gelmiyor zaten bizim hep öyle, bir anda kafamızı kaldıramıyoruz bi hafta iki hafta sonra sinek avlıyoruz kriz malum firmalar erteliyor kalibrasyon işlerini

kan tahlili falan yapsaydın negüsel kendine bakar dururdun hehehedelikafadulden
hamişmiyim değilmiyim die:)
canım benimm ne güsel kafanı dağıtıyon işte boşverr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…