Ablamdan bahsediyorum daha 24 yaşında ve çokta güzel , şöyle anlatıyım 6 sene nişanlı kalıp sonra ayrıldı ve gene barıştılar sonra babamın bir lafına evi bırakıp ona gitti evlendiler evlendiği kişi öz amcamın oğlu . Nyse adam uyuşturucu bağımlısı ve bununda suçlusu ablamı görüyodu evlendiler ve her gün dövüyo küfür ediyodu ilk ay hamile kaldı ablam sonra o şahıs çocucğun abisinde olduğunu iddea etti 4 kez bıraktı geldi babam almadı en sonunda almak zorunda kaldı çünkü ablamın uyurken başında bıçak biliyordu ve o bıçakla ablamıda kesti biçti evet doğru öyle yaptı . Nyse babam geri aldı sonra ayrıldılar . Ve sonra ne öğrendim biliyomusunuz meğer aklı bendeymiş . Baldızında intden bana cinsel organının resmini atıp ağza alınmıycak şeyler yazdı bende babama söyledim hiç umursamadı çnkü sen babasın dimi hahaha baba tabi yaaa . Arkadaşlar şmdi yeğenim 2 yaşında ve bu adam hala daha hem bana hem ablama musallat olup duruyo eşime söylemiyorum çnkü mahfeder onu büyük olay çıkar ben ne yapcam bana akıl verin lffn
Maledef geçrek keşke yalan oldaydıGerçek mi bu konu ?
Gerçekse eğer şikayet edin .
Şikâyetçi olun tabiki ne bekliyorsunuz?Maledef geçrek keşke yalan oldaydı
Konuştuğunuz gibi yazmayın şuraya Allah aşkına. Cümlelerin başı sonu belli değil...
değil şaka falan değil allahın belası bide öz kuzenim yaa yazık kimse umursamıyo bu adamın her yaptığı yanına kalıyoAllahım şaka mı bu ya lütfen şaka olsun
Korkuyorum gidip bişey yapar diye zaten 3 dört tane mahkemesi var bu adamın inşallah cezaevine girerde bidaha çıkmaz . Babam bunu dövdüü ıslata ıslata hemde ama adamda tık yok pskopt rsmnŞaka mı bu? Savcılığa gidin. Eşinize de anlatın bi zahmet
Bu kadar basit ve saklanacak bir konu değil
Gidip şikayet et ablanın ya da kendinin ölmesini mi bekliyorsun facebook tan attığı iğrenç resim ve pislik mesajlarla savcılığa şikayet edin.değil şaka falan değil allahın belası bide öz kuzenim yaa yazık kimse umursamıyo bu adamın her yaptığı yanına kalıyo
Onun o sana gonderdigi resimle polise sikayet etsene keske biri hadim etse o mahlukuAblamdan bahsediyorum daha 24 yaşında ve çokta güzel , şöyle anlatıyım 6 sene nişanlı kalıp sonra ayrıldı ve gene barıştılar sonra babamın bir lafına evi bırakıp ona gitti evlendiler evlendiği kişi öz amcamın oğlu . Nyse adam uyuşturucu bağımlısı ve bununda suçlusu ablamı görüyodu evlendiler ve her gün dövüyo küfür ediyodu ilk ay hamile kaldı ablam sonra o şahıs çocucğun abisinde olduğunu iddea etti 4 kez bıraktı geldi babam almadı en sonunda almak zorunda kaldı çünkü ablamın uyurken başında bıçak biliyordu ve o bıçakla ablamıda kesti biçti evet doğru öyle yaptı . Nyse babam geri aldı sonra ayrıldılar . Ve sonra ne öğrendim biliyomusunuz meğer aklı bendeymiş . Baldızında intden bana cinsel organının resmini atıp ağza alınmıycak şeyler yazdı bende babama söyledim hiç umursamadı çnkü sen babasın dimi hahaha baba tabi yaaa . Arkadaşlar şmdi yeğenim 2 yaşında ve bu adam hala daha hem bana hem ablama musallat olup duruyo eşime söylemiyorum çnkü mahfeder onu büyük olay çıkar ben ne yapcam bana akıl verin lffn
Belki hükmü geri açıklanır. Savcılığa gidin hakkında eski şikayetlerde varsa mutlaka hapse girer. Böylelerini şikayet etmek lazımKorkuyorum gidip bişey yapar diye zaten 3 dört tane mahkemesi var bu adamın inşallah cezaevine girerde bidaha çıkmaz . Babam bunu dövdüü ıslata ıslata hemde ama adamda tık yok pskopt rsmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?