Hamiyleydi bıçakladı

Eşine söyle,polise git,savcılığa suç duyurusunda bulun..belli ki babadan size hayır yok..Adam sahipsiz bulmuş at koşturuyor..Aciz olmadığınızı gösterin.
Babam diyorki kızım ben ne yapayım ona o zaten allahından bulmuş. Bu şekilde bizi geçiştiriyo

Bence savcılığa gidin. Belki hapis kararı çıkar hakkında. Ki kanıtlarınız varsa hükmün geri açıklanmasına kalmadan cinsel tacizden hüküm giyer. O zaman da bahsedersiniz eşinize. Ama eşinizin bi anlık yokluğundan fırsat bilerek kötü şeyler yapmak isteyebilir . Hadi bu pisliğin Teki. Karaktersiz de, babanıza ne demeli? Kusura bakmayın ama babanız da bi temiz dayağı hak ediyor

Belki hükmü geri açıklanır. Savcılığa gidin hakkında eski şikayetlerde varsa mutlaka hapse girer. Böylelerini şikayet etmek lazım
Eşiniz Daha sonra duyarsa daha kötü olmaz mı peki?
26 nisanda boşanma davaları görülcek bende şahidim zaten . Bunları söylesem mahkemede bi işe yaramı acaba ceza alırmı

Gercekse eger git sikayet et bir gun evine zorla girmeye kalkarsa napcaksin.Gozu donmus pisligin her sey beklenir.Sosyal medya hesaplarini da kapat sana hicbir yerden ulasamasin.
Ben orduda oturuyorum bana burdan bişe yapamaz o istanbulda bide çocuğu almış odunlukta yanında madde kullanmış lanet olası

Malesef böyle birşey duymuştum hatta o insan müsveddesi iki kardeşi altalta oturtuyormuş birde üçüncüye göz koymuş şükür ki onu evlendirdiler gitmiş.Allah yok etsin böylelerini...

Ben orduda oturuyorum bana burdan bişe yapamaz o istanbulda bide çocuğu almış odunlukta yanında madde kullanmış lanet olası
Bu yazdıklarınız hem şiddet hem de çocuk istismarı lütfen arkadaşlar bilen varsa bu msjlari emniyet müdürlüğüne şikayet edebilir mi acilll

Malesef böyle birşey duymuştum hatta o insan müsveddesi iki kardeşi altalta oturtuyormuş birde üçüncüye göz yokmuş Allah yok etsin böylelerini...
Ben daha önce anlamıştım ama konduramadım . Bu insanla ben aynı evde aynı odada kaldım abimdi yaa

Önce esine anlat. Sonra polise git. Eşinden saklarsan iyi olmaz.

Eşim hep der bana, ben her zaman yanındayım ama herşeyi ilk senden duymaliyim. Çok sukur ne o benim ne de ben onun güvenini sarstik.

Bir iftira atar maazallah altında ezilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…