Hamiyleydi bıçakladı

Daha önce ben bunu evlenmeden önce erkek arkadaşıma söylemiştim gene saçma sapan msjlar atmıştı oda tesadufen gördü sonra yakalamıştı bi yerde bunu dövmeye bile deymez bitmiş bu demişti ölü gibiii

Edicem allah razı olsun varya sabahtan beri kendi kendimi yedim
Allah yardımcın olsun. Baban olmasa da esin dağ gibi arkanda olur sen endişe etme çekinme ciddiyim o çocuğa çok üzüldüm belki de o adi istismar bile ediyordur o çocuğu

Allah yardımcın olsun. Baban olmasa da esin dağ gibi arkanda olur sen endişe etme çekinme ciddiyim o çocuğa çok üzüldüm belki de o adi istismar bile ediyordur o çocuğu
Hayır etmiyodur çnkü çocuğu vermiyoruz ona . Bide ne öğrendim biliyomusunuz bunun bi arkadşı var 24 yaşında oda madde bağımlısı o kişiye cinsel organını tutturmuş bi temiz dayak yemiş daha neler neler ama kmsenin sesi çkmıyo

Üzerinde biber gazı, çakı falan taşı. Sokakta bir şey yapmaya çalışır kendini koruyamazsın. Şikatetçi ol ayrıca.

Ay Allahım vallahi midem kalktı

Ne okudum ben şimdi yahu niye şikayet etmiyorsunuz neyi beklediniz şimdiye kadar. Adam resmen manyak

Ablanız böyle bir adamı ne gözle gördü acaba

Savcılar hakimler bu gibi durumlarda için var.
Biz burdan ne yapabiliriz?
Canınızı yolda mı buldunuz şikayet etmiyorsunuz senelerdir?

Amcanız ne yapıyor acaba ?
Siz önce eşinize anlatın
Sonra ablanız ayrı siz ayrı şikayetçi olun
Attığı mesajları dalan silmemişsindir umarım
Hem taciz hem şiddet üstüne madde ile yakalanırsa iyi bir yaptırımı olur
Sizlerde uzaklaştırma kararını çıkartın

Ablanı kesip biçiyor ceza almıyor mu?

Konu inandırıcı gelmedi ama polis, savcı, mahkeme, şikayet? Eşine söylemen lazım. Öyle baba nasıl olur? Üstelik amcanın oğlu bu şahıs. Tövbestafurullah. Eğer yalansa da zihniyetiniz gerçekten mide bulandırıcı.

Kız kardeşime biri Facebook tan aynı sizinki gibi resim atmış ve cinsel içerikli pis şeyler yazmış dava açtık. Fotoğrafı silmişti ama bilişim suçlarına bakan polisler buldu. Adam bir yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hakim hafifletici sebepleri bulamazsa hapse girer ki zaten bulamaz

Benim kimseye yalan borcum yok ne yaşadığımızı biz biliyoruz sizin gibi insanlar böyle şeylere inanmadığı için hep saklamak durumunda kalıyoruz ne yazıkki babamda sizin gibi üzücü allah başınıza vermesin genede

Ben zaten kanıtlarım bunları bisürü şahit var hadi resm diyelim bulamadılar tehtit mesajlarımvar daha doğrusu cinsl içerikli yengemide dövüyomış evindeki eşyaları satmış ayrıca 3 4 tane sabıkası var boru değil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…