Kesinlikle lütfen ablanı seni geçtim el kadar çocuk savunmasız sen onun teyzesisin üstüne düşeni yap ve en acil şekilde ihbar et.Edicem ben ediyim dimi direk alırmı bunu polisler alsın ya belki üstünde madde de vardır
Daha önce ben bunu evlenmeden önce erkek arkadaşıma söylemiştim gene saçma sapan msjlar atmıştı oda tesadufen gördü sonra yakalamıştı bi yerde bunu dövmeye bile deymez bitmiş bu demişti ölü gibiiiÖnce esine anlat. Sonra polise git. Eşinden saklarsan iyi olmaz.
Eşim hep der bana, ben her zaman yanındayım ama herşeyi ilk senden duymaliyim. Çok sukur ne o benim ne de ben onun güvenini sarstik.
Bir iftira atar maazallah altında ezilirsin.
Edicem allah razı olsun varya sabahtan beri kendi kendimi yedimKesinlikle lütfen ablanı seni geçtim el kadar çocuk savunmasız sen onun teyzesisin üstüne düşeni yap ve en acil şekilde ihbar et.
Allah yardımcın olsun. Baban olmasa da esin dağ gibi arkanda olur sen endişe etme çekinme ciddiyim o çocuğa çok üzüldüm belki de o adi istismar bile ediyordur o çocuğuEdicem allah razı olsun varya sabahtan beri kendi kendimi yedim
Hayır etmiyodur çnkü çocuğu vermiyoruz ona . Bide ne öğrendim biliyomusunuz bunun bi arkadşı var 24 yaşında oda madde bağımlısı o kişiye cinsel organını tutturmuş bi temiz dayak yemiş daha neler neler ama kmsenin sesi çkmıyoAllah yardımcın olsun. Baban olmasa da esin dağ gibi arkanda olur sen endişe etme çekinme ciddiyim o çocuğa çok üzüldüm belki de o adi istismar bile ediyordur o çocuğu
Ay Allahım vallahi midem kalktıHayır etmiyodur çnkü çocuğu vermiyoruz ona . Bide ne öğrendim biliyomusunuz bunun bi arkadşı var 24 yaşında oda madde bağımlısı o kişiye cinsel organını tutturmuş bi temiz dayak yemiş daha neler neler ama kmsenin sesi çkmıyo
Ben başka şehirdeyim nerden bulcakkiÜzerinde biber gazı, çakı falan taşı. Sokakta bir şey yapmaya çalışır kendini koruyamazsın. Şikatetçi ol ayrıca.
Benim kimseye yalan borcum yok ne yaşadığımızı biz biliyoruz sizin gibi insanlar böyle şeylere inanmadığı için hep saklamak durumunda kalıyoruz ne yazıkki babamda sizin gibi üzücü allah başınıza vermesin genedeAblanı kesip biçiyor ceza almıyor mu?
Konu inandırıcı gelmedi ama polis, savcı, mahkeme, şikayet? Eşine söylemen lazım. Öyle baba nasıl olur? Üstelik amcanın oğlu bu şahıs. Tövbestafurullah. Eğer yalansa da zihniyetiniz gerçekten mide bulandırıcı.
Ben zaten kanıtlarım bunları bisürü şahit var hadi resm diyelim bulamadılar tehtit mesajlarımvar daha doğrusu cinsl içerikli yengemide dövüyomış evindeki eşyaları satmış ayrıca 3 4 tane sabıkası var boru değil bunlarKız kardeşime biri Facebook tan aynı sizinki gibi resim atmış ve cinsel içerikli pis şeyler yazmış dava açtık. Fotoğrafı silmişti ama bilişim suçlarına bakan polisler buldu. Adam bir yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hakim hafifletici sebepleri bulamazsa hapse girer ki zaten bulamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?