- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Olsada yesek aslında ya offf.ama sen yemeBu konumu baştan sonra okudum resmen şuan..
Artık 70'i de gördüm
Şuan gerçekten bir tost, krep tarzı bir şey yemeye ihtiyacım var ama
meyve ile susturmaya çalışıyorum kendimi.
Yeme nomu, yeme nomu..
Olsada yesek aslında ya offf.ama sen yeme
Ama bende kilo almak istiyorumSen yiyebilirsin.
Taş gibi hatunsun
Ben yemiycem evet.
Bu gece yemeden yatcam inşallah..
Kahvaltıya kesin dayanamıycam ama :/
Canım yoğurda bal koy ye inan bişeyler yeme isteğini bastırıyor ve diyet tatlı olarak kullanılabilirSen yiyebilirsin.
Taş gibi hatunsun
Ben yemiycem evet.
Bu gece yemeden yatcam inşallah..
Kahvaltıya kesin dayanamıycam ama :/
hurma yiyin 5 tane üstüne bol su için, şekersiz sütlü kahve için, bir muzun üstüne tahin dökün üstüne kakao biraz ceviz veya fındık kırığı ohh mis. Bunlar çok güzel iştah kesiyor ve tok tutuyor. Ben faydasını görüyorum size de tavsiye ederim.Bu konumu baştan sonra okudum resmen şuan..
Artık 70'i de gördüm
Yeme nomu, yeme nomu..
Ama bende kilo almak istiyorumve hep aklim ivir zivirda ben cips mips onlarada düşkünüm. Kahvaltidan bisey olmazda kahvaltida ekmek simit yeme:/
Börek ye o zaman.
Deli gibi börek ye..
Yerime de ye..
Krep yersem ekmeğe gerek kalmaz... :/
Krep arasına domates peynir sara sara 3 tane yesem kafi..
Canım yoğurda bal koy ye inan bişeyler yeme isteğini bastırıyor ve diyet tatlı olarak kullanılabilir
Bende de sekerli seyler sevdası var.Yiyince resmen mutlu oluyorumDuygusal olarak eksik bir şeyler varsa karbonhidratı daha çok sevebiliyor insan. Manevi olarak size faydası olacak bir şeyler yapmayı deneyebilirsiniz.
hurma yiyin 5 tane üstüne bol su için, şekersiz sütlü kahve için, bir muzun üstüne tahin dökün üstüne kakao biraz ceviz veya fındık kırığı ohh mis. Bunlar çok güzel iştah kesiyor ve tok tutuyor. Ben faydasını görüyorum size de tavsiye ederim.
Süt içme kilo yapar aklında bulunsun evden yoğurdu yada kefiri eksik etme canın bişe isteyince onları ye güzel zayıflatıyor (ben bu şekil zayıflıyorum sonra kan ve demir tedavisi görüp tekrar kilo alıyorumYoğurt bile yok evde
Süte tarçın mı atsam..
Gece acıktığınız anlarda yoğurt yiyin, hem mide dostudur hem de mideyi şişirdiği için tok tutar. Zararlı bildiğimiz şeyleri bile artık sağlıklı bir şekilde evde kendimiz yapabiliyoruz, estetik olarak güzel görünen ve gayet sağlıklı, yapımı da çok kolay diyet yemekleri tariflerini İnternete bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Hamur işlerini de ununu kepekli veya buğday unu kullanarak ve yağını az koyarak vs daha sağlıklı bir hale getirebilirsiniz ama mesela çok düşkünlüğünüz varsa kendinize günlük sınırlar getirin. Her şey kendi beyninizde biter yani aslında. İnşallah sağlıklı bir şekilde zayıflarsınız.Bu konumu baştan sonra okudum resmen şuan..
Artık 70'i de gördüm
Yeme nomu, yeme nomu..
bu arada küçük bir kase ev yoğurdunun içine biraz zencefil ve zerdeçal ekleyin, hem yağ yakımını hızlandırır hem tok tutar bu da. Yalnız metabolizmayı şaşırtmak için haftada 2 3 defa arada boşluk bırakarak tüketin.Teşekkürler..
Albenili tavsiyeler :)
Bu saatte meyve de yenmez Nomuu. Fruktoz, bir güzel karaciğerin yaglaniyor. Aç youtube karatay hocami, yavuz dizdari seyret bu gece. Una beyinde aynı uyuşturucunun tepki verdiği yer veriyormuş. Yedikçe yiyesin gelecek 3hafta bırakırsan arinacaksin. Bunu da bir oturusta yarım trabzon ekmeğini katıksız yiyecek kadar hamur seven Samsonn söylüyor. Denedim gördüm, kurtulmak mümkünBu konumu baştan sonra okudum resmen şuan..
Artık 70'i de gördüm
Yeme nomu, yeme nomu..
Kesinlikle konu sahibi bu söylenilen dogru. Karbonhidrat yedikce daha cok yemek istersiniz. (kendimden biliyorum) ömrümün sonunu 5cayı ikramları ile gecirebilirim.Allahtan meze ve zeytinyağlı da seviyorum. Ekmek tüketmeyin bence (kendi eksi mayanızı yapmıyorsanız) 2 3 hafta sonra sonuca sasıracaksınız.Bu saatte meyve de yenmez Nomuu. Fruktoz, bir güzel karaciğerin yaglaniyor. Aç youtube karatay hocami, yavuz dizdari seyret bu gece. Una beyinde aynı uyuşturucunun tepki verdiği yer veriyormuş. Yedikçe yiyesin gelecek 3hafta bırakırsan arinacaksin. Bunu da bir oturusta yarım trabzon ekmeğini katıksız yiyecek kadar hamur seven Samsonn söylüyor. Denedim gördüm, kurtulmak mümkün
Bana ameline cok düşkünsün diyen ailem sizi de duysa keskeIspanaklı börekle şekerpare olsada yesek şimdi hiç iyi olmadı bu konuyu okumam artık sabaha kadar gezerim evin içinde
Bu saatte meyve de yenmez Nomuu. Fruktoz, bir güzel karaciğerin yaglaniyor. Aç youtube karatay hocami, yavuz dizdari seyret bu gece. Una beyinde aynı uyuşturucunun tepki verdiği yer veriyormuş. Yedikçe yiyesin gelecek 3hafta bırakırsan arinacaksin. Bunu da bir oturusta yarım trabzon ekmeğini katıksız yiyecek kadar hamur seven Samsonn söylüyor. Denedim gördüm, kurtulmak mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?