Hamur sevdam yüzümden hamur gibi oldum :(

Yok zaten, vereceğim kilo miktarı en fazla 3.
51 kiloydum kışa girerken, şimdi de aldım biraz.
Ya çoğu kişiye soruyorum korkunç durmuyor muyum diye, kimseye öyle gelmiyor ama ben popomdan utanıyorum açıkçası. Kısa bir şey giyinemiyorum pantolonun üstüne :KK43:
Boy kaç senin? Kilon çok iyi senin bir metre değilsen tabi :rolleyes:

Vücut tipin senin de armut o vakit, ömür boyu dikkat edeceğiz salmamaya napalım

Bende hamur işi severim buldummuda çok pis gömerim ama bu hamile kalmadan önceydi şu an 4 kilo fazlam var oda gitmio meret. Düzenli beslenmeyi seviyorum ama fırsat olmuyor gün oluyor ne buluyorsan onu yiyorsun bu da genelde ekmek arası, makarna falan oluyor. Her gün çorba salata yoğurt ana yemek olmalı ve salatadan yoğurttan başlayıp sonrasında çorba ve ana yemeğe geçilmeli.. Salatayada ekmek banmayı çok severim löpür löpür eşkimtrak :))

Babam çok kızıyor bana hastalanacaksın diyor biraz zayıfla diyor :duduk: Bütün gün hareket ediyorum neredeyse hiç oturmuyorum .:mad: Nasıl zayıflayacağım ne yapmam gerek o_O

canim anlatcak cok sey var aslinda yeterki iste sen bikac ay da gitti diyebilirim bazen haftalarca yedim tabi bu bikac ay icinde ama bazi haftalarda hakiki bir diyet yaptim suan oldugu gibi ..ben tokken bile hunharca yerdim hobi edindim biseler yapip yemeyi hele makarna en buyuk bagimliligimdi
sonra sisdikce cirkinlestimi farkettim insanlara da hirs yapip basladim senin icin cok imkanisz suan ama ekmehi hayatimdab cikardim diyebilirim kahvaltida sadece haslanmis yunurta ekmek hic yok aksam 2 kasik yaptigom yemek ve bol salata vee en buyuk etken aksam yemeginden. sonra hic bise yememek bu beni en cok zorlayan oldu defalarca diyeti bozdum kalkip makarna yaptom gecenin korunde su borekleri yedim e yedimde noldu buyuk bir uzuntu ve icimde gelisen yag kutlesi....bugun hayatimda ilk diyebilirim 36 beden gomlek aldim belden bol bile eskiden 42 ye zor girerdim ...yani anlayacagij her istedigini yersen her istedigini giyemessin

bende 1,62 yım 53 um ıkı kg alınca hemen farkedıyor
sızın kılonuz cok eşit dagıldı herhalde

soyle dusunun yedıgınız hamurla belkı ınsulın dırencınızı cok artırıosunuz
yaglanma ıle kalbınıze damarlarınıza vs ekstra yuk bındırıosunuz
ayrıca hamurısı beyne gıden damarlardakı kan oksıjen yuzdesını dusurdugu için beyın ıcınde zararlı

sağlık acısından dusunup kendınızı motıve edın

canim anlatcak cok sey var aslinda yeterki iste sen bikac ay da gitti diyebilirim bazen haftalarca yedim tabi bu bikac ay icinde ama bazi haftalarda hakiki bir diyet yaptim suan oldugu gibi ..ben tokken bile hunharca yerdim hobi edindim biseler yapip yemeyi hele makarna en buyuk bagimliligimdi
sonra sisdikce cirkinlestimi farkettim insanlara da hirs yapip basladim senin icin cok imkanisz suan ama ekmehi hayatimdab cikardim diyebilirim kahvaltida sadece haslanmis yunurta ekmek hic yok aksam 2 kasik yaptigom yemek ve bol salata vee en buyuk etken aksam yemeginden. sonra hic bise yememek bu beni en cok zorlayan oldu defalarca diyeti bozdum kalkip makarna yaptom gecenin korunde su borekleri yedim e yedimde noldu buyuk bir uzuntu ve icimde gelisen yag kutlesi....bugun hayatimda ilk diyebilirim 36 beden gomlek aldim belden bol bile eskiden 42 ye zor girerdim ...yani anlayacagij her istedigini yersen her istedigini giyemessin

Masallah canim ya azmini tebrik ediyorum. Peki mesela duzenli diyet yaptigin zamanlar oglen, ara ogunlerde vs neler yiyodun?

Bugün bir tabak çorba yedim en azından.
Bu da bir şey..

Ama şuan canım feci ekmek arası çekiyor.:işsiz:

Back
X