han, bakimmm bebeişlerinize nerler aldınız ?

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
41
İstanbul
daha 5 ay yenı doluyo ama görünce almadan edemıyorum bu gün çok güzel bi aklet takımı aldım çok şirinnnn hani bakim siz neler aldınız hadi yüklıyelımmmmm mini cicikleri

canım bende aynı senin gibiyim 18 haftalık hamişim ve nerdeyse bebegimin bütün herşeyi hazır örgüsünden iç çamaşırına kadar benim annem saolsun herşeyini aldı bende ne görsem alıyom artık yer bulamıyom koycakzemuszemus

ben daha bir çorab bile almadı 2 bebeğimi kaybettim o yüzden 7 ayda istanbuldan alıcam herşeyi 2 haftada hallederim.

bende daha hiçbişey almadım.6. ayım bitmeden düşünmüyorum.ama kayınvalidem çok meraklı çoğu şeyi aldı.bende 4 ay daha bişeyler almadan nasıl durucam bilmiyorum.harika şeyler varya...

bebeğını kaybedenlerın pskolejısını anlıyorum ama böyle sacmalık olmaz böyle batıl inancada asla inanamam inanmakta gelmıyor ıcımden sacmalık erken alma bişy olur gıbı bir konu söz konusu olamaz sadece bişy olursa ki allah göstermesın görür ağlarsın dıyo kımısı hadi o tamam ama diğerlerı hıkaye ben herseyı son aya bırakarak tadını cıkaramam allah vermesın öyle bir kader ben ıcıme sine sine geze toza fıyatları karsılastırarak baladım almaya allah yazmamıs olsun hıcbırımıze sağlıklı sekılde alalım kucağımıza

kızlar kendinizi şartlandırmayın , allahın izniyle sağlıklıca inşallah alırsınız kucaklarınıza bebişleirnizi, yalnız ilerleyen haftalarda yürümek alışveriş yapamk zorlaşıyor , daha erken gördükçe ihtiyaç listesine göre fiyatları uygun gördüğünüz ürünleri almanızı tavsiye ederim.

bencede cınsıyetı bellı olduktan sonra yavas yavas almak lazım son zamanlarda gönlunce gezıp tozamıosun artı okadar guzel seyler varkı iyice gezip görüp ondan sonra almak en guzelı ama son aylarda 10 dk yurusen ayakların isyan edıo

Ben de oglumun herseyını aldım asırıya kacmadan dedımkı gereklı seylerı alayım az gelırse dogumdan sonrakı duruma buyumesıne gore alırım.ıyı kı zamanında almısım gercekten sımdı fazla dolasamkıyorum hemen yoruluyorum sırtıma grı gırıyo

Ben de yavaş yavaş alıyorum.Aslında görüpte beğendiklerimi muhakkak alıyorum desem daha doğru olur. kaydirigubbakcemile3

bende başladım yavaş yavaş almaya ayaklı takım aldım 2 tane hastane cıkışı aldım 1 adet 3 tane cıtcıtlı bady aldım şimdilik dışarı cıktıkca alıyorum bişiler aceleye gelmesin istiyorum kızımda calışıyodum dolaşamamıştım şimdi daha iyi olacak inşallah

bende 25 inci haftadayım ama insanın herşeyi alası geliyor.

ama kayınvalidem tüm şehvetimi kırıyor alma alma çocuk hemen büyür falan filan bnde duramıyorum.gizli gizli alıyorum

kendi annemde bayılır benle alışveriş yapmaya zaten çoğu şeyi aldı

Back
X