haklısınız aslında ama sadece bir hafta sürecek bir diyet ve ben yanına meyve püresi, yoğurt, ceviz gibi ek gıdalar da koyuyorum. sadece corba değil aslındaÇok sağlıksız ve şok bir diyet bence neden normal bir diyet ve sporla denemiyorsunuz ? Şok diyetlerin çok zararı var organlara iyi düşünün lütfen kilo vereceğim derken sağlığınızdan olmayın
hem de yukarda da yazdığım gibi su an için spora hiç vaktim yok maalesef.Çok sağlıksız ve şok bir diyet bence neden normal bir diyet ve sporla denemiyorsunuz ? Şok diyetlerin çok zararı var organlara iyi düşünün lütfen kilo vereceğim derken sağlığınızdan olmayın
o pek diyete değil de ödem atma işine giriyor. sıvı gıdalarla beslenmis bi süre. bu da diyet adı altında sunuluyor.Arkadaşlar ben buraya yeni uye oldum.
Kilo vermem gerekiyordu. Ben de tesadüfen hande ercelin röportajını okurken 1 haftada 5 kilo verdiğini öğrendim. Tabi boru değil 5 .kilo hemide 1 haftada. Hande sadece çorba ve su ile yaşadığını söylemiş bu bir haftada. Açıkçası ben sadece çorba ve su değil başka şeylerde katacagim diyetime. Fakat tabiki hafif şeyler olacak. Umarım bir kişinin bile olsa işine yarar. Çok sağlıklı değil evet farkındayım ama bu sadece 1 hafta sürecek ve 1 hafta sonra bırakıp gitmiyoruz hemen. Biraz daha değiştirerek ama yine hafif bi şekilde diyete devam. Sadece bu zorlu diyetimizi biraz daha günlük hayata çevirmeye calisacagim. Ayrıca maalesef baya usengec bir insanım ve ygsye hazirlaniyorum. Bu yüzden spor yapmaya pek vaktim yok. Ama dedigim gibi kilo vermem gerek ve boyle oturmaya devam edersem vermek yerine alıyorum. En azından bu diyeti bi deneyim dedim. Sonuçları, gün gun verdiğim kiloyu ve hangi öğünde ne yedigimi sizinle paylaşacağım. Umarım hosumuza gider.
Sadece corba değil gordugunuz gibi. Ayrıca meyve, yoğurt falan da yiyorum. Ve bir hafta sonunda daha hafif bir şekilde yanı zorlamayacak şekilde gündelik hayata uyarlayacagim bu diyeti. Ayrıca ben ödem atmakta da bir zarar gormuyorum. YYaptığım öyle aman aman çok kötü bir şey gibi gözükmesin. Zaten 1 haftada 5 kilo verememem ben bünye müsait değil, izin vermezo pek diyete değil de ödem atma işine giriyor. sıvı gıdalarla beslenmis bi süre. bu da diyet adı altında sunuluyor.
diyet + spor yapın sporsuz verdiginiz kilolar selülittir.
Ama spor yapilmasi ttaraftarının. Bu yüzden iyiki hatirlattiniz. 2 ay kadar önce trambolinde zıplamaya başlamıştım 1 ay ziplayip biraktim. Zevkli de oluyordu acaba tekrar mi ziplasam derken bugun oyle biraz zipladim. Sunu da soylemek isterim ki 15 dakika ziplamak 1 saat yurumeye bedel ve yerde ziplamadigim izin kaslari zedeleme ihtimali de ortadan kalkiyo. Cok vaktim yok ama ziplamaya baslayabilirim. Bana bu konuada daha once de yorum geldi. Ondan sonra dusunmeye baslamistim. Ama selulit kismiyla ilgili bir bilgim yoktu. Bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim. Uyarinizi dikkate alacagim.est: 44792013 .!.:Sadece corba değil gordugunuz gibi. Ayrıca meyve, yoğurt falan da yiyorum. Ve bir hafta sonunda daha hafif bir şekilde yanı zorlamayacak şekilde gündelik hayata uyarlayacagim bu diyeti. Ayrıca ben ödem atmakta da bir zarar gormuyorum. YYaptığım öyle aman aman çok kötü bir şey gibi gözükmesin. Zaten 1 haftada 5 kilo verememem ben bünye müsait değil, izin vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?