Kolay gelsin canım. Çok bilgilendirici olmuş msjların.devam et.takipteyim.
benim bünyesel olarak heralde çok zor kilo veriyorum ama hemen alıyorum. inşallah sen daha kolay verirsin.Bugun bende basliyorum 68.8 kg olarak. Bakalim 1 hafta sonra sonuc ne olucak merakla bekliuorum
ayrıca sen de sonuçlarını mutlaka yaz yazabilirsen aşama aşama yaz en azından kısa kısa bahset çok mutlu olurum. bügün baya yiyeceklere dalma modundaydım zor tuttum kendimi ve bu forumun çok etkisi oldu. hele bu yorum çok daha etkili olacak.benim bünyesel olarak heralde çok zor kilo veriyorum ama hemen alıyorum. inşallah sen daha kolay verirsin.
Akşama kadar ne güzel gidiyordu bende daldım yine yiyeceklere, bu sabah 68.4 kg geldim düne göre 400 gr vermiştim bakalım yarın kaç kg çıkıcammayrıca sen de sonuçlarını mutlaka yaz yazabilirsen aşama aşama yaz en azından kısa kısa bahset çok mutlu olurum. bügün baya yiyeceklere dalma modundaydım zor tuttum kendimi ve bu forumun çok etkisi oldu. hele bu yorum çok daha etkili olacak.
Öncelikle kolay gelsin sınav içinde şimdiden başarılar.Arkadaşlar ben buraya yeni uye oldum.
Kilo vermem gerekiyordu. Ben de tesadüfen hande ercelin röportajını okurken 1 haftada 5 kilo verdiğini öğrendim. Tabi boru değil 5 .kilo hemide 1 haftada. Hande sadece çorba ve su ile yaşadığını söylemiş bu bir haftada. Açıkçası ben sadece çorba ve su değil başka şeylerde katacagim diyetime. Fakat tabiki hafif şeyler olacak. Umarım bir kişinin bile olsa işine yarar. Çok sağlıklı değil evet farkındayım ama bu sadece 1 hafta sürecek ve 1 hafta sonra bırakıp gitmiyoruz hemen. Biraz daha değiştirerek ama yine hafif bi şekilde diyete devam. Sadece bu zorlu diyetimizi biraz daha günlük hayata çevirmeye calisacagim. Ayrıca maalesef baya usengec bir insanım ve ygsye hazirlaniyorum. Bu yüzden spor yapmaya pek vaktim yok. Ama dedigim gibi kilo vermem gerek ve boyle oturmaya devam edersem vermek yerine alıyorum. En azından bu diyeti bi deneyim dedim. Sonuçları, gün gun verdiğim kiloyu ve hangi öğünde ne yedigimi sizinle paylaşacağım. Umarım hosumuza gider.
ben de öyleyim kolay kolay kilo veremem maalesef yaa bizim kaderimiz bu kader utansınÖncelikle kolay gelsin sınav içinde şimdiden başarılar.
Ben karatay diyeti yapıyorum ama önceden isveç diyeti yapıyordum pek bişey yemiyordum 6 günde 1 kilo verdim sadece ve moralim bozuldu o kadar aç kal sürekli aynı şeyleri ye ve herkes 6 kg felan verirken sen 1 kg ver oda belki sudur. Bende dedim yeter bu kadar bırakıyorum ve karatay diyetine geçtim şimdi aç kalmadan diyet yapıyorum bakalım sonuç ne olacak. Bu tür şok diyetler bende işe yaramadığı için ben artık uygulamıyorum. Herkes de aynı etkiyi vermeyebilir sen yine de dikkat et diyet yapayım derken sağlığından olma.
ay ben de 3 gündür aynıydım hep 69.6 canım sıkılmıştı dah doğrusu moralim bozulmuştu bugün bi tartıldım 69. göbek atçaktım nerdeyseAkşama kadar ne güzel gidiyordu bende daldım yine yiyeceklere, bu sabah 68.4 kg geldim düne göre 400 gr vermiştim bakalım yarın kaç kg çıkıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?