Haneler KanalD

Her skeç güzel değil!
Ama yaban'ın yeri ayrı!Tabi yaban'ı oynayan oyuncu(Fırat Doğruloğlu sanırım) bu kadar başarılı olmasaydı yaban bu kadar sevilmezdi.
zemuszemus

Bi ben mi varım buna gıcık olan ya hiç sevmiyorum reklam arası bile izleyemem yani çok itici geliyo :bbo:

seksi bedenimi kimseye nellletmem elleşmem uleynnnnnnnnn:mymeka::roflol::roflol:sırnaşık şey

Yaban karakterini severek takip ediyorum bende.

'Naydi gidelim..
Bir tokatla gözlerini açtım inşallah bacaklarınıda açacağım.
O anlamda söylemedim uleeeen..' kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar çok seviyo ben oturup izlemediğimden mi, bu tarz mizahı sevmediğimden mi hoşlanmadım hiç. Bi ara oturup adam akıllı izlemeyi düşünüyorum ama :hulya:

-Götürürüm ama aynı yatakta yatmam kendimi elletmem kadınlara cinsel obje gözüyle bakmam sana kendi şiltemi veririm ben dışarda yatarım yağmur yağarsa çok sexy bir biçimde içeri girerim ama prensiplerimi bozmam sarkmammmm

kaydirigubbakcemile3

ben bu yaban'A Yani Fırat Doğruloğlu'na teee Yarım elma dizisinden berı hastayım..
:Kuzey bey^di orada

8319_155489476426_150653336426_3990242_4337476_n.jpg

ayy bu akşamda çok komikti yaa yaban bu sefer sakattı kız hala kör gül gül öldük valla...yalan söylüyoooorsuun uleeennnnnn neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..:roflol: çok güzeldi helede o çöpçüye kızın evlenme teklif etmesinden zaten şüpheliydim sonunda foyasıda çıktı kocasıda bayağı sert kaya çıktı..çok şahaneydi yaa...eşimle bayılıyoruz bu yabana....uleeeennnnnnnnn:roflol:

ayy bu akşamda çok komikti yaa yaban bu sefer sakattı kız hala kör gül gül öldük valla...yalan söylüyoooorsuun uleeennnnnn neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..:roflol: çok güzeldi helede o çöpçüye kızın evlenme teklif etmesinden zaten şüpheliydim sonunda foyasıda çıktı kocasıda bayağı sert kaya çıktı..çok şahaneydi yaa...eşimle bayılıyoruz bu yabana....uleeeennnnnnnnn:roflol:

bende çok seviyorum ilk başlardaki gibi güldürmez diyodum artık sözleri ezberledim neyyyyyyyyy uleynnnn .yabanım kendini geliştiriyor nartıık.dün gördüm
ama kadir inanır hiç sevmior yabanı ateş püskürüyorrrrrrrr

skeçlere çok gülüyorum hele de yaban...kaydirigubbakcemile3
ama tabi ki oyuncular da yetenekli yabanı yarım elma dizisinden beri beğenirdim zaten...
çoğuda 7 numara disisinden ...oldukça başarılılar...

yeni bölümünde pendik kum depolarından mısıra kadar yürümüşüm ulenn dedi ya çok güldüm dizide bizim güzel pendiğimizin adıda geçti ya çok sevindim

pınar dilşeker yabanı seyrederken içi acıyormuş, o da eski eşinden çok tokat yediği için, kızın adıda pınar olduğu için

Back
X