Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar bebeyim şu anda iyi pıramatil aptamil kullandık 3.5 kilo almamayı deyiştirmemiz lazım hangisını ünerirsniz sağlık ocağına drum aptamil 1 dedi yardımlarınızı bekliyorum teşekkurler
Arkadaşlar bebeyim şu anda iyi pıramatil aptamil kullandık 3.5 kilo almamayı deyiştirmemiz lazım hangisını ünerirsniz sağlık ocağına drum aptamil 1 dedi yardımlarınızı bekliyorum teşekkurler
Bizde ilk once aptamil pdf sonra aptamil prematil kullandik.3 bucuk kilo olunca aptamil 1 e gecis yaptik.
Similac da guzel mama.istersen similac al en iyi mama diye yorumlar okuyorum.
Hayirla saglikla buyusun evladin ins.
Hipp mama kullanıyorum ben organik keçi sütü. Hipp pre de hiç anne sütü almamış bebekler için üretiliyor. Her mamayı denedim kabul etmedi sürekli birşeyler çıktı ama bu mamadan memnunum
Anne sütüne en yakın mama SMA dediği için doktorumuz biz 2 sene onu kullandık..
Memnun da kaldık..
Mama dışında başka birşey üretmemesi de tercih sebebimizin arasında idi.
bebegım emmedı dogdugu andan berı hep aptamıl pronutra serısını kullandık arada bır ıkı kutu da bebelac denedım aynı fırma urunu oldugu ve cerıklerı hemen hemen aynı oldugu ıcın su an kızım 1 yaşında hala mamasından ıcıyor son bır paketımız kaldı o da bıtınce artık formul mama yerıne normal süt vermeyi düşünüyorum zaten sütüde bırkaç aydır ara ara verıyoruz.
Bizde ilk once aptamil pdf sonra aptamil prematil kullandik.3 bucuk kilo olunca aptamil 1 e gecis yaptik.
Similac da guzel mama.istersen similac al en iyi mama diye yorumlar okuyorum.
Hayirla saglikla buyusun evladin ins.