Hangi anne evladina boyle beddua eder? benim annem ediyor iste(resimli)

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
Kizlar bugun annem evde yokken evi topladim, duzenledim sevinsin mutlu olsun diye, sonra da arkadasima gittim.
Annemle bu diyologlarin gecmesinin sebebide; annem hicbirr seyi atmayan bir tip. Ne bulsa biriktirir ama oyle boyle degil. Kapali balkonumuz var orayi temizledim bugun. Yemin ederim kaplarin icinde bozulmus pekmez, kurtlanmis cevizler, posetler, legenler.. O balkona girilmiyo vallahi. Bide oyle pis kokuyor ki, annem hep boyle ama inanin eve arkadasimi getirmeye cekinir oldum ya, sen topla diyceksiniz. Ben toplayinca da boyle beddualar yiyorum. Elim ayagim baglaniyo, cok uzuluyorum. Bir anne neden evladina boyle laflar soyler ki?
Annemle aramiz cokk cok iyi normalde ama bu beddualari yuzunden ondan sovuyorum artik. Universiteye hazirlaniyorum, ve tek okuyan benim ailemde fazlasiyla istiyor benim okumami, ama bana ettigi beddualara bakin.
Nolursunuz bana bir cozum yolu soyleyin

Canim annen herseyde mi beddua ediyor yoksa onun sakladığın şeyleri atmana mi bu tepki

Ya kizinca hemen beddua ediyor. Hem sakladigi seyler de degil bunlar. Ya kimsenin evinde tutmayacagi seyler inanin, baskasinin evine gidiyorum, evi bizim gibi beter olan yok inanin cok utaniyorum. Maddi durumumuzda iyi cok sukur ama annem hep boyle, her konuda

anne işte atsan olmaz satsan olmaz
allah akıl fikir versin annene ne denilirki

Abow resimli beddua , annenin sorunu olabilir psikolojik özellikle bir şeyler biriktirmesi bunu gösteriyor , demek ki ani sinirler yaşıyor , bence bir uzmana götürün annenizi.
Whatsapptan yazmis bana bunlari. Ama asla kabul etmez, sacmalamayin oyle bisey yok der

Aman boşver iyi yapmışsın .bende eski usku atmayi severim .ne guzel iste temizlik yapmis kizi, bulmus bunuyor. cop evde oturmak istiyor herhalde takma kafana

Ya kizinca hemen beddua ediyor. Hem sakladigi seyler de degil bunlar. Ya kimsenin evinde tutmayacagi seyler inanin, baskasinin evine gidiyorum, evi bizim gibi beter olan yok inanin cok utaniyorum. Maddi durumumuzda iyi cok sukur ama annem hep boyle, her konuda
Bence bir uzmana götürün kesinlikle :KK43: Demek ki siz olmasanız ev çöp ev olucak yani bu bir hastalık ve yardıma ihtiyacı var :KK43:

Bir anne bunlari nasil söyler? Aklim almiyor. Sınavıniza çalışın farkli bir ilde kazanin da üniversitenizi beddualardan biraz uzaklasirsiniz.

Benim annemde sık sık beddua eder. O an düşünmez ne dediğini tutma ihtimalini.

Ama sizinki çok agırmış ya. Annenizle aranız iyiymis normalde bunu konuşup halledemez misiniz? Hoş tutacağını sanmıyorum da tutma ihtimalini, sizi nasil kötü etkilediğini anlatirsaniz belki anlar hatasını.

Aman boşver iyi yapmışsın .bende eski usku atmayi severim .ne guzel iste temizlik yapmis kizi, bulmus bunuyor. cop evde oturmak istiyor herhalde takma kafana
Ya inanin bende takmiyim kafama diyorum ama elimde degil agliyorum suan.
Neden boyle ya neden
Bir anne evladi ne yaparsa yapsin boyle beddua eder mi, ki ben cok buyuk biseyde yapmadim. Cop olan seyleri attim sadece

Whatsapptan yazmis bana bunlari. Ama asla kabul etmez, sacmalamayin oyle bisey yok der
Genelde kabul etmezler zaten. Benim annemde aynıydı ani sinirler yaşar beddualar eder , sonra siniri geçince pişmanlık duyar gizli gizli ağlardı , zorla ikna edip uzmandan yardım aldık ilaç felan verdi doktor son beş yıldır hiç sorunu kalmadı.

İnsan düşmanına söylemez böyle şeyleri, kendi kızına nasıl bu kadar basit bir konuda ve bu kadar rahatça beddua sıralayabiliyor inanılır gibi değil. ya sürekli söylediği ve dilediği için gerçek olursa? Bunlar olan şeyler. Böyle bir şeyi bir anne olarak nasıl göze alabiliyor? Gerçekten çok acımasızca.

Kizlar bugun annem evde yokken evi topladim, duzenledim sevinsin mutlu olsun diye, sonra da arkadasima gittim.
Annemle bu diyologlarin gecmesinin sebebide; annem hicbirr seyi atmayan bir tip. Ne bulsa biriktirir ama oyle boyle degil. Kapali balkonumuz var orayi temizledim bugun. Yemin ederim kaplarin icinde bozulmus pekmez, kurtlanmis cevizler, posetler, legenler.. O balkona girilmiyo vallahi. Bide oyle pis kokuyor ki, annem hep boyle ama inanin eve arkadasimi getirmeye cekinir oldum ya, sen topla diyceksiniz. Ben toplayinca da boyle beddualar yiyorum. Elim ayagim baglaniyo, cok uzuluyorum. Bir anne neden evladina boyle laflar soyler ki?
Annemle aramiz cokk cok iyi normalde ama bu beddualari yuzunden ondan sovuyorum artik. Universiteye hazirlaniyorum, ve tek okuyan benim ailemde fazlasiyla istiyor benim okumami, ama bana ettigi beddualara bakin. Sütünü bile haram etti
Benimle utanmadan dalga gectin demeside, ben ona ses kaydi gonderdim , canim annem kizmis mi bana falan diye o. Simdide eve geldim tripli bana baska odaya gecti
Nolursunuz bana bir cozum yolu soyleyin
Annen sanki flas tv de yalcin cakirin programı vardi ordan kaçmış gibi bu nasil beddua

Benim annemde sık sık beddua eder. O an düşünmez ne dediğini tutma ihtimalini.

Ama sizinki çok agırmış ya. Annenizle aranız iyiymis normalde bunu konuşup halledemez misiniz? Hoş tutacağını sanmıyorum da tutma ihtimalini, sizi nasil kötü etkilediğini anlatirsaniz belki anlar hatasını.
Cok konustum annemle bu konu hakkinda, her beddua ettiginde karsisina gecip anlattim. Ama her seferinde "sende beni sinir etme " diyor

X