Kizlar bugun annem evde yokken evi topladim, duzenledim sevinsin mutlu olsun diye, sonra da arkadasima gittim.
Annemle bu diyologlarin gecmesinin sebebide; annem hicbirr seyi atmayan bir tip. Ne bulsa biriktirir ama oyle boyle degil. Kapali balkonumuz var orayi temizledim bugun. Yemin ederim kaplarin icinde bozulmus pekmez, kurtlanmis cevizler, posetler, legenler.. O balkona girilmiyo vallahi. Bide oyle pis kokuyor ki, annem hep boyle ama inanin eve arkadasimi getirmeye cekinir oldum ya, sen topla diyceksiniz. Ben toplayinca da boyle beddualar yiyorum. Elim ayagim baglaniyo, cok uzuluyorum. Bir anne neden evladina boyle laflar soyler ki?
Copleri kapinin onune bile atamadim gorur alir diye, evin yukarisina attim.
Keske evimizi bir gorme ihtimaliniz olsa, heryer heryerde derler ya aynen oyle. Ranzalarin altlari, dolaplarin ustleri, komidinlerin bile ustleri, mutfak heryer tikis tikis heryer cop ya.
Mutfagimiz kucuk mutfagi yaptiralim anne diyorum, yok diyor. Mutfaga kapakli utu masalari olur ya onu sokmus, kavonozlari onun icine koymak icin. Ya durumu olan biriyiz ve bu benimde, cevremdekilerinde cok gozune batiyor. Mutfak dolaplari kucuk olan bir insan, degistirmek ister dimi ama yok iste
Annemle aramiz cokk cok iyi normalde ama bu beddualari yuzunden ondan sovuyorum artik. Universiteye hazirlaniyorum, ve tek okuyan benim ailemde fazlasiyla istiyor benim okumami, ama bana ettigi beddualara bakin. Sütünü bile haram etti
Benimle utanmadan dalga gectin demeside, ben ona ses kaydi gonderdim , canim annem kizmis mi bana falan diye o. Simdide eve geldim tripli bana baska odaya gecti
Oturdum odamda agliyorum, benimde sinirlerimi bozuyo
Nolursunuz bana bir cozum yolu soyleyin