Hangi anne evladina boyle beddua eder? benim annem ediyor iste(resimli)

[QUOTEtauannem post: 40111263, member: 120452"]Aslinda sana bir fikir vereyim bugun olan olmus artik. bundan sonra, eskilerin hepsini birden degil.parca parca at .boylece annen cok farketmez. ben bu iste uzman oldum resmen, anlatsam cop atma sekillerimi inan cok gulersin .hic uzme kendini ayrica sen bir genc kizsin, babana bu eve geleninsanlar beni ayiplar de ve babani arkana al.[/QUOTE]
Ahh o çöp atma konusundan uzman oldum
Tek bir konuda degil ama her konuda boyle annem
Bugun attigim seylerin keske resmini cekseydim ya, kuflenmekten kapagi acilmiycak seyler, kac ay once bitmis bal tenekesini oylece balkona koymus ya lazim olur diye
Ben sana annemle aramdaki sorunları anlatsam nasıl yaşıyorsun dersin pislik konusunda da annem çığır aşmış bir kadındır ama hayatta atamadığın,idare etmen gereken insanlar var imtihan bi nevi anneme çocukluğumdan beri hiç bağlı olmadım bi ablam var o bana baktı hâlâdâ her ihtiyacını karşılamak için elinden geleni yapar iste BN yıllardır bebeklikten beri bi evladın annesinde duyduğu bütün duyguları onda buldum ve bebeklikten beri halada ona anne derim belki de annem bni bu yüzden üzüyor

Ahh o tai

Ben sana annemle aramdaki sorunları anlatsam nasıl yaşıyorsun dersin pislik konusunda da annem çığır aşmış bir kadındır ama hayatta atamadığın,idare etmen gereken insanlar var imtihan bi nevi anneme çocukluğumdan beri hiç bağlı olmadım bi ablam var o bana baktı hâlâdâ her ihtiyacını karşılamak için elinden geleni yapar iste BN yıllardır bebeklikten beri bi evladın annesinde duyduğu bütün duyguları onda buldum ve bebeklikten beri halada ona anne derim belki de annem bni bu yüzden üzüyor
Simdide abim geldi odaya beni cagirdi neden gelmiyosun falan dedi
Gebersin insallah o diye arkadan bagirdi annem
Bende bagira bagira o ettigin beddualari unutmiycam, universite tercihlerime istanbulu yazmiycam bile dedim
Artik elimden hicbisey gelmiyo, yatagimda agliyorum. Benimde sinirlerimi bozuyo

Tamam anlık sinirle beddua ediyor desek sende sinir etmeseydin diyormuş, pişman değil yani. Kırıldığını belli et üstüne gitme. ne olursa olsun bir annenin evladına beddua etmesi hiç hoş değil hemde hiç. sen tavrını koymazsan yine olucak aynıları. Yada hiç takmıycaksın annedir der geçiceksin. zor bir durum.

Ben diyorum takma kafana. annen saysin dursun ,hic birsey olmaz sen pis kotu esyalari yavas yavas at gitsin, annen evde yokken, inan tecrubeyle sabit, bir sure sonra ses cikaramiyorlar, yanina aileden bir destekci bulursan daha iyi, mesela ben gecen sene annemin evini tasirken o kadar cok sey attim ,aslinda annem cok otoriter biridir, ama biraz isi delilige vurdum .annem 10 sene icinde 3 kere taşındı her sefer biz attik o almis. 2 ay sonra boya yaptiracak o zaman bir daha girisicez. biz de babamda ben attikca kotu oluyor ama ses cikaramiyor cunku kardeslerim arkamda
Benim arkamda olabilicek biri yok. Abim var o hic takmaz zaten boyle seyleri. Ablam yada kardesimde yol

romeoCNN post: 40111781 .!.:
Simdide abim geldi odaya beni cagirdi neden gelmiyosun falan dedi
Gebersin insallah o diye arkadan bagirdi annem
Bende bagira bagira o ettigin beddualari unutmiycam, universite tercihlerime istanbulu yazmiycam bile dedim
Artik elimden hicbisey gelmiyo, yatagimda agliyorum. Benimde sinirlerimi bozuyo
Zor bi durum cnm aynılarını defalarca yaşadım yaşıyorum ama emin ol geçicek ilerde bu fertlerin olmicak ve hep halimize şükredelim annesi babası olmayanlar,annelerimizin ailelerinden ne gördü ki bize onu yapacaklar üniversiteye gitme imkânın var benim gibi değilsin hayal et mutlu günler pek yakında:KK19:

üzgünüm ama anneniz hasta, yani hastalık bu, çöp biriktirme hastalığı haberlerde de görmüşsünüzdür, kadın nasıl zengin ama çöp evde yaşıyor sokaklardan çöp topluyor vs bir gün bi ölüyor banka hesabında 2 trilyon para :KK70:siz temizlemeye devam edin o da beddua etmeye devam etsin, nitekim temizlik imandan gelir derler hem Allah böyle bir sebeple edilen bedduaları geri çevirir korkmayın size bi şeycik olmaz. benim de annem böyle kızar haksız yere beddua eder kalbimi kırar bi bakarım kendi başına gelmiş.. kaç kere oldu

Bak sana bir şey anlatayim gul biraz .birgun evde ki eski bir yatagi atmam lazim. ama kayivalidem evde ,napiyim ne ediyim dedim .neyse dedim sen komsuya gec .o komsuya gecti ,ama apartman kapisindan nasıl cikaricam cunku ya komşular gorur soylerse ,sonra dedim ben bunu arka pencereden atayim biz 3. Kattayiz pencereden attim atmasina ama gitti 1. Katin pencere korkuluguna takildi ordan oylece sallaniyor ben evde korkudan dört donuyorum cunku komsu vok aksi birisi ayrica aksi olmasa bile o an hakli olacak durumda allahtan kasin evde degildi ogluna söyledim indirdi oradan oradan aldim bagaja koydum 3 km ileriye goturup attim oh be kurtuldum o yataktan..

İnanin suan tek temennim o
Ailede bir bana karsi boyle, abime falan asla dedigini duymadim
Ya insanlarin kizlari temizlik yapar, annesi nasil sevinir, kizina sarilir oper. Annesiyle beraber cop olan seyleri atarlar. Ben inanin boyle ailelere cok özeniyorum
Evimizi bir gorme ihtimaliniz olsa ya keskee
Ranzalarin altinda gereksiz posetler
Kapali bolkanda zaten adim atilicak yer yok
Odalarda televizyonlarin ustunde camasirlar
Evde hicc bos yer yok hic
Ben zaten staj, okul, dershane hic bos kalmiyorum. Boyle temizlik yapip evi bosaltincada yemedigim laf kalmiyor

sizi anlıyorum çünkü benım annem de biraz biriktirir yanı bu kadar olmasa da biriktirmeyi sever. daha doğrusu atmaya kıyamaz. ben artık onu öyle kabullendim. yapacak bişey yok, annem zamanında çok yokluk çekmiş, kendi anne babası çok fakir değilmiş ama dedem biraz varyemez olduğu için çok fakir büyümüşler. (hala da öyledir, bunu utanarak söylüyorum ama ben 17 yaşımdayken bana tuvalet kağıdı nasıl daha tasarruflu kullanılır dersi vermişti, neymış tuvalet kağıdı çok çabuk bitiyormuş ben fazla kullanıyormuşum, neyse) küçükken 2 kıyafeti varmış annemin. yıkayıp yıkayıp giydiği. arkadaşlarının bez bebeklerine özendiği için ağlamış bi gün annesi de çuvaldan bebek yapmış, hayatımın en mutlu anıydı der, hiç unutmaz. yanı düşünüyorum dedemin hep bir işi de vardı, düzenli para alırdı, bahçelerinde her şeylerini yetiştirirlerdi. o zamandan beri hep ihtiyaçlardan kısmış biriktirmiş demekki şimdi evleri arsaları birikmiş paraları her şeyleri var, ama bu yaştan sonra ne işine yarar ne yapar o parayla, kendi çocuklarına yedirmediğine değmiş mi bilemem)
hal böyle olunca o da annem şimdi 45 yaşına geldi Allaha şükür her şeyimiz var maddi anlamda sıkıntımız yok ama hala eline geçeni kenara atar, birşeyleri eski olsa da atmıyım lazım olur der. güya sizin annenizin davranışının sebebi hakkında fikir yürütüyordum bayağı dökmüşüm için. neyse belki sizin anneniz de zamanında yokluk çekmişse ondan kaynaklı olabilir bu davranışları.

Ayyy bir de annem bizim kundaklarimizi saklamisti .onlari attim diye kizmisti dedim, ne bizi yenidenmi kundak yapican

Bak sana bir şey anlatayim gul biraz .birgun evde ki eski bir yatagi atmam lazim. ama kayivalidem evde ,napiyim ne ediyim dedim .neyse dedim sen komsuya gec .o komsuya gecti ,ama apartman kapisindan nasıl cikaricam cunku ya komşular gorur soylerse ,sonra dedim ben bunu arka pencereden atayim biz 3. Kattayiz pencereden attim atmasina ama gitti 1. Katin pencere korkuluguna takildi ordan oylece sallaniyor ben evde korkudan dört donuyorum cunku komsu vok aksi birisi ayrica aksi olmasa bile o an hakli olacak durumda allahtan kasin evde degildi ogluna söyledim indirdi oradan oradan aldim bagaja koydum 3 km ileriye goturup attim oh be kurtuldum o yataktan..
yatak nerde demedi mi kv :D :D :D :D kuş oldu uçtu diyeydiniz :D :D

üzgünüm ama anneniz hasta, yani hastalık bu, çöp biriktirme hastalığı haberlerde de görmüşsünüzdür, kadın nasıl zengin ama çöp evde yaşıyor sokaklardan çöp topluyor vs bir gün bi ölüyor banka hesabında 2 trilyon para :KK70:siz temizlemeye devam edin o da beddua etmeye devam etsin, nitekim temizlik imandan gelir derler hem Allah böyle bir sebeple edilen bedduaları geri çevirir korkmayın size bi şeycik olmaz. benim de annem böyle kızar haksız yere beddua eder kalbimi kırar bi bakarım kendi başına gelmiş.. kaç kere oldu
Ayni bizdeki durum ya. Babam 300 tlden asagi bir gomlek bile almaz, anneme gel alisverise cikalim biseyler alalim desek olayi buyuturde buyutur. Benim kiyafetlerim var, bana karismayin demeye basliyo. Evimiz zaten copluk

Cok konustum annemle bu konu hakkinda, her beddua ettiginde karsisina gecip anlattim. Ama her seferinde "sende beni sinir etme " diyor
Canim ya, gercekten agir, sinir bozucu ama boyle seyler dedigine ve topladigi cer cope bakalirsa ruh hali hic de saglikli bir insan degil annen.
Takmamaya, duymaya calis. Bir kulagindan girsin digerinden ciksin. Hic uzerinde durmadan farkli seylere odaklanmayi becerirsen sen de bu kadar uzulmezsin. Okulunu kazaninca uzaklasirsin da evden. Sen sabret, Rabbim mukafatini versin insallah.

Ahahhaha sizin kayinvalide de ayni benim annem gibi desenize
Cok sukur biz onlara cekmemisiz ya, cop olan seyi evde tutmanin anlami ne
Eskimis iste at gitsin daha ne istiyosun

Ayni bizdeki durum ya. Babam 300 tlden asagi bir gomlek bile almaz, anneme gel alisverise cikalim biseyler alalim desek olayi buyuturde buyutur. Benim kiyafetlerim var, bana karismayin demeye basliyo. Evimiz zaten copluk

Dispozofobi diye yaz arat. Hastalık bu yani, psikolojik bir rahatsızlık ve ilerde hayatı zindana döner annenin de babanın da yaşlılıklarında. Önlem alınmalı.

Canim ya, gercekten agir, sinir bozucu ama boyle seyler dedigine ve topladigi cer cope bakalirsa ruh hali hic de saglikli bir insan degil annen.
Takmamaya, duymaya calis. Bir kulagindan girsin digerinden ciksin. Hic uzerinde durmadan farkli seylere odaklanmayi becerirsen sen de bu kadar uzulmezsin. Okulunu kazaninca uzaklasirsin da evden. Sen sabret, Rabbim mukafatini versin insallah.
Ama yani takmamaya duymamaya calisiyim diyorum da ne kadar devam edebirim ki buna. Yarin bir gun istemem olucak. Bu eve o kadar insan sokmaya inanin yuzum tutmaz ev resmen cingene evi, arkadaslarimi getirmeye utaniyorum
Ama benim de tek duam o

Dispozofobi diye yaz arat. Hastalık bu yani, psikolojik bir rahatsızlık ve ilerde hayatı zindana döner annenin de babanın da yaşlılıklarında. Önlem alınmalı.
Babam eskiden cok kizardi at bunlari ne bunlar diye. Artik o da alismis durumda, ama ben alisamiyorum

Sen şimdi uzme kendini dersine calis .benimde senden buyuk oglum var. sizin icin en önemli sey ders calismak umarım ygs sıralaman iyidir .

Back
X