- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
[QUOTEtauannem post: 40111263, member: 120452"]Aslinda sana bir fikir vereyim bugun olan olmus artik. bundan sonra, eskilerin hepsini birden degil.parca parca at .boylece annen cok farketmez. ben bu iste uzman oldum resmen, anlatsam cop atma sekillerimi inan cok gulersin .hic uzme kendini ayrica sen bir genc kizsin, babana bu eve geleninsanlar beni ayiplar de ve babani arkana al.[/QUOTE]
Ahh o çöp atma konusundan uzman oldum
Ahh o çöp atma konusundan uzman oldum
Ben sana annemle aramdaki sorunları anlatsam nasıl yaşıyorsun dersin pislik konusunda da annem çığır aşmış bir kadındır ama hayatta atamadığın,idare etmen gereken insanlar var imtihan bi nevi anneme çocukluğumdan beri hiç bağlı olmadım bi ablam var o bana baktı hâlâdâ her ihtiyacını karşılamak için elinden geleni yapar iste BN yıllardır bebeklikten beri bi evladın annesinde duyduğu bütün duyguları onda buldum ve bebeklikten beri halada ona anne derim belki de annem bni bu yüzden üzüyorTek bir konuda degil ama her konuda boyle annem
Bugun attigim seylerin keske resmini cekseydim ya, kuflenmekten kapagi acilmiycak seyler, kac ay once bitmis bal tenekesini oylece balkona koymus ya lazim olur diye