- 12 Şubat 2015
- 461
- 60
- 38
- 32
selam kızlar. size danışmam gereken bir konu var. ben şuan nişanlıyım. nişanlım eğitim de ( askeriye) biz yaklaşık bir haftadır konuşmuyoruz. geçen hafta onun mail adresinden kendi mailime bişey göndermek için hesabına girdim. saçma sapan bir siteden mesaj gelmiş. üye olmuş buraya ve bir kaç kıza mesaj atmışlar arkadaşlarıyla görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. ( saçma sapan insanların üye olduğu kızların özellikle ego tatmini için üye olup saçma sapan fotoğrafların paylaşıldığı bir site) mesaj attım ben bitirmek istiyorum diye ailesine söyledim anne babası ağladı resmen. yalvardı ben böyle olacağını bilmiyordum tahmin edemedim üzgünüm pişmanım bir daha olursa adım atmak dahi nasip olmasın diye yeminler ediyor (klasik) ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum babam çok zor kabul etmişti daha erken diyerek kendi ailesini karşısına alarak verdi beni. anneme söyledim ama babamınn karşısına geçip olmadı baba diyemiyorum
ve ailesiyle herhangi bir sorunu yok benim ailemin de benimde. nişanlımla da yoktu. affedilir bir yanı yok dimi kendimi kandırıyorum ben? ne yapacağım kafam çok karışık yardım edin bana