- 12 Şubat 2015
- 461
- 60
- 38
- 32
selam merhaba falan saçma sapan yavşak erkek mesajları iştemesajların tarihi içeriği ne ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam merhaba falan saçma sapan yavşak erkek mesajları iştemesajların tarihi içeriği ne ki?
evet biliyorum ama her iki şekilde de ya pişman olursam diyorum çok korkuyorum. babası haklısın biliyorum ama bu iş biterse bir daha bu eve gelmesin benim x diye bi oğlum yok. annenin babanın yüzüne bakamam nolur bir şans daha ver dedi. adama da hayır dedim ama şuan kendi içimde savaş varSenin bir ömür uzulecegine eminim ki baban 2 3 gün üzülüp sonra unutmayi yegler..
Canim bende nisan attim cok zor uzuldum ama cok daha iyi bi insanla evlendim cok mutluyum babamda uzuldu cok uzuldu ama su an cokkk mutlu.Sen iyice bi dusun tasin hemen nisan atma kararini saglam ver belkide salakca oylesine bi hareketti yaptigine olursa olsun bir şansı haketmiyor değil mi?
evet biliyorum ama her iki şekilde de ya pişman olursam diyorum çok korkuyorum. babası haklısın biliyorum ama bu iş biterse bir daha bu eve gelmesin benim x diye bi oğlum yok. annenin babanın yüzüne bakamam nolur bir şans daha ver dedi. adama da hayır dedim ama şuan kendi içimde savaş var
sen neden attın? bilmiyorum çok zor bir karar sen nasıl karar verdin bunaCanim bende nisan attim cok zor uzuldum ama cok daha iyi bi insanla evlendim cok mutluyum babamda uzuldu cok uzuldu ama su an cokkk mutlu.Sen iyice bi dusun tasin hemen nisan atma kararini saglam ver belkide salakca oylesine bi hareketti yaptigi
biliyorum farkındayım böyle diyeceğinizi bildiğim için konu açtım aslında biraz da. açar açar okurumAc oku. Evlenmedi diye pisman olan yok ama evlendi diye pisman olanlar var. Su an elindeyken her sey bence daha fazla dusunme.. cok pisman olursun. Ama kendin bilirsin. Sonucta senin hayatin.
evet benimle nişanlıyken atmış. bilmiyorum artık ne aradığını. annem abim kardeşim öğrendi ben rezil oldum bir daha gururumu ayaklar altına alamam bir daha yaşanmayacak diyor. ama malesef inancım yok. telefonumu kapattım zaten bana ulaşmaması için annemi aradı annemden özür diledi ben çıkmadım telefona . daha bugün açmak zorunda kaldımSizinle nisanliyken mi atmis o mesajlari. Heycan mi ariyormus kendisine. Kararinizi vermissiniz daha fazla yuz goz olmayin derim. Baristiginiz da surekli araniz da bu muhabbet olacak sonra.
Biz anlasamiyorduk hic bi sekilde cok kirmistik birbirimizi nisan attim cok uzuldum agladim 4 ay sonra simdiki esimle tanistik ama yine emin olamadim 1.5 yil konustuk ve evlendik su an cok mutluyum:) Sen iyice bi dusun tasin karsilikli oturup konus kendi kararini ver sonra babanla konuşsen neden attın? bilmiyorum çok zor bir karar sen nasıl karar verdin buna![]()
karar veremiyorum sorun bu zaten karar verebilsem neye üzüldüğümü bilirim en azından. Allah bozmasın inşallahBiz anlasamiyorduk hic bi sekilde cok kirmistik birbirimizi nisan attim cok uzuldum agladim 4 ay sonra simdiki esimle tanistik ama yine emin olamadim 1.5 yil konustuk ve evlendik su an cok mutluyum:) Sen iyice bi dusun tasin karsilikli oturup konus kendi kararini ver sonra babanla konuş
böyle bir sebepten mi attın sende?Bence hiiiiiç barışma daha evlenmeden başkalarına yazmaya başlamış. Evlenirsen çok pişman olursun benden söylemesi. Bende nişan atmıştım hiç pişman değilim.
bilmiyorum artık. aslında benim göreceğimi tahmin etmiş olması lazım için çok temiz sende gizli bişey yapsam da gizli kalmaz biliyorum diyordu. nişan olmamış olsaydı keşke. tek sorun babamda değil babamın ailesi istemedi babam onları karşısına alarak verdi beni babaannem babamla konuşmuyor. bunlar çok korkutuyor beni babama söyleyemiyorum. kendisine yapamadığımı söyledim amaBöyle olacağını tahmin etmezdim çok pişmanım derken senin tesadüfen okumanı kastetmiş galiba
Sen bırak onlar kendi aile içlerinde ne yaparlarsa yapsınlar,isterse evlatlıktan reddetsinler sanane yani...Bir de annenin babanın yüzüne bakamam demiş,senin yüzüne nasıl bakacakmış bi ömür boyu.
Öyle bi şeyler olmuştu ama ben affetmiştim. Oda msn vardı o Zaman msnden birileriyle konuşmuştu. Affettim ama sonrada vurdum tekmeyi hiç pişman olmadımböyle bir sebepten mi attın sende?
bayadır birlikteydik. yani adım attık ama atmaz olaydık haklısın bişey diyemiyorum. ben nişan olmasını istemedim erken dedim çok fazla ısrar etti öyle benim iteklememle olmadı yanigenç yaşta ilişkilerin içine aileleri katmanın acelesi ne? ben anlamıyorum bizim kızlar. bi bekle bakalım işte, kimse kimseyi karşısına alarak nişanlamk zorunda kalmasın.
yapacak bişey yok. babana söyleyeceksin direkt.
Kafani topla once karsilikli konusun.Baban direk ayril gibi baski yapabilir cunku senin uzulmene dayanamaz.Sen kendi kararuni verip babana aciklaki pismanligin olmasin.Sen arkasinda durup nisanlanmissin ayrilma kararida sana ait olsun.Dunyanin sonu degil merak etme kimse vazgecilmez değilkarar veremiyorum sorun bu zaten karar verebilsem neye üzüldüğümü bilirim en azından. Allah bozmasın inşallah
affettikten sonra ne oldu da ayrıldın? eskisi gibi olmuyor dimiÖyle bi şeyler olmuştu ama ben affetmiştim. Oda msn vardı o Zaman msnden birileriyle konuşmuştu. Affettim ama sonrada vurdum tekmeyi hiç pişman olmadım![]()