hangi ara nişanlandım hangi ara bu duruma geldik?

Benim babamda eski nisanlimi cok zor Kabul etmisti, Nisanlimda beni aldati ayrildik inan babam sevindi bile ayrildigimiza, suan baskasiyla evliyim bir bucuk yasinda bir kizim var.

Hâlâ bir geri dönüş ihtimalin, ufak da olsa bir isteğin var gibi.. Öyle olmasa yine de söylerdin babana.
O halde neden bu kadar fevri hareket ettin?
Hemen herkese söylememeliydin diye düşünüyorum.
Ayrıl veya devam et demek bana düşmez elbette ama ilan etmek için acele etmişsin gibi geldi
herkes duymamış olsaydı ne kadar ciddi olduğumu anlamayacaktı söylediğim için pişman değilim. bir tek babam kaldı ona söylemeye hem utanıyorum hem yüzüm yok bu aralar çok gergin biraz zaman geçmesini bekliyorum

Benim babamda eski nisanlimi cok zor Kabul etmisti, Nisanlimda beni aldati ayrildik inan babam sevindi bile ayrildigimiza, suan baskasiyla evliyim bir bucuk yasinda bir kizim var.
babam da sorun yapmaz sıkıntı çıkarmaz ama ailesine karşı mahçup olacak yani onları karşısına aldı çünkü. sorun bu evlenmiş olsaydım boşanmak istiyor olsaydım da babam gelme demezdi zaten

Ben diger arkadaslarin aksine bekle biraz derim.duygularindan kesin emin olmadan karar verme.cunku baban ailesini karsisina almis.suan babana anlatip isleri iyice cikmaza sokma.
Boyle biseyin tabiki affedilir bi yani yok.ama seviyorum diye sonradan pisman olursan ve donmek istesen de donemezsin baban karsi cikacagi icin.iyice dusun kararini ona gore ver.babanla konusmayi en sona birak...
şuan babama söyleyecek cesaretim yok zaten daha doğrusu çekiniyorum aramız çok aman aman iyi değil zaten babamla

erkeklerle muhabbet ettiyse ayrılmana gerek yok gibi görünmüyor mu? ama babana söylediysen onun kararlarindan cok eminsen ve o dönmüyorsa sen de dönme madem ikiniz de istemiyorsunuz uzatmanın gereği yoktur.
erkeklerle değil malesef aslında bir muhabbet yok yazmış ama konuşma yok bi kız geri dönüş yapmış tekrar cevap vermemiş

Affetme içinde aklamaya da çalışma.
Ben daha sevgiliyken yakaladım neyse iliskinin başına dedim evlendik yine yakaladım şuan boşanıyoruz. Ama düşündüm de çok çok sevdiğim güvendiğim o adama bi daha hiç gerçekten güvenmemişim.
Kendine heba etme.İlk başlar özür dilerim diyorlar sonra haberim yok,sonra çok uzattınlar ağlar sızlar devam edersin
benim güvendiğim ilk ve tek insandı ama şuan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum

Nasıl bu kadar emin oldunuz benim mail adresimede geliyor hemde ne atesli mesajlae ama ben üye degilim kendimden de eminim
kendisinin üye olduğundan eminim malesef öyle bişey değil

Bazılarına göre bu basit bir şey gibi gelebilir ama genelde devamı geliyor böyle şeylerin.
Eski sevgilimin önce abuk sabuk mesajlarını yakaladım özürler diledi beni bırakma diye yalvardı affettim.
Bi süre sonra eski sevgilisinin resimlerini gördüm telefonunda yine kavgalar özürler vs.affettim.
Peki en son ne oldu facebookta evli bi kadınla mesajlaşmalarını yakaladım telefonunu falan vermiş kadına ve tabi ki ayrıldım.

Ama şu anki eşimi uzun yıllardır tanıyorum en ufak bi yanlışını bile görmedim hep içim rahat hep güven duydum net bir insan.
O yüzden içiniz rahat olsun ayrılmak doğru karar.çünkü bir kez yapan bir daha yapar.
Gerçekten değer verip düşünseydi ben nişanlı adamım bana yakışmaz derdi.
Aynı şeyi siz yapmış olsanız afedersiniz ama adınız o...uya çıkmıştı.
konuşma görüşme yok üye olması bile beni çileden çıkarmaya yetti. kızın biri cevap vermiş tekrar dönüş yapmamış ama aklamıyor onu gözümde

Bende buna benzer bisey yasamistim.
Sevgilin askerdeyken daha onceleri beni aldattigini ogrendim. 10 ay oncesinde olan biseydi. Ben bitirmek istedim. Babasi aradi annesi aradi. " kzim biz seni gelinimiz olrak istiyoz, yapmis bi esseklik akilsiz oglan, affet nolur, biz baskasini istemiyoz sen olmazsan o oglani siler atariz( babasinin abartmada uzerine yoktur)". Bi babasi aliyor telefonu bi annesi. Tabi ardindan bi haber daha geldi" x intihar etmek istemis askerde" diye. Babasi dedigin gibi abarta bilir cok guzel, kimbilir belkide bi oyundu bu intihar konusu. Ben affettim gercekten bi intihar soz konusu diye. Hemen aradim. Telefonda kendide agladi durdu felan. Snra benim aileme acildik. Ailem karsi cikti cok zorladim ve en sonunda kabul ettiler. Sonrami? Hic bisey eskisi gibi olmadi. Ben kabuslarla uyandim. Bi ilk vukaati degildi sonda olmuycakti. Boyle birisyle ne kdr giderki? Dedim. Aglayarak uyandim geceleri. En sonunda bitirdim. Guven bi sefer ucup gittiginde geri gelmiyor.
Pismanmiyim ayrildigima? Basta cok pisman oldum cunku seviyodum ve hatta o benden daha cok sevgisini belli ediyordu. Hala onun bu aldatmada sucsuz oldugunu dusunuyordu kalbim. Ama simdi 2 bcuk sene gecti uzerinden. Simdi sorarsan pismanmiyim diye " konu neydi?" Derim. Hic ama hic pisman degilim. Binlerce sukur 2 bcuk sene once ayrilmisim ondan. Ona olan su ilgisizligimi kendisi sagladi. Ayrildiktan snra paylasimlari " guven kokmali insan/ ben savasirdim ama sen savasmaya degmezdin"gibi gibi surdu. Dedim Allahin sevgili kuluymusum. Aldatan kendisiyken guvenden bahseden bi ahmaktan kurtulmusum.
konuşma görüşme yok yani evet aldatma bu ama bire bir konuşma yok kimseyle. aynı şey hemen hemen biliyorum da işte

Yine yapıcak bunu hatta daha ileriyede gider buluşur devamını biliyorsun...
İyi yönünden bakarsan En güzel durumdasın şuan yol yakın ken ayrıl
Evlenince beter olur,sana ağlayan anne babası direkt oğullarının safına geçer seni harcarlar..
malesef bunun bende farkındayım :cry: bunları duymak istedim

herkes yazmış zaten keşke başka türlüsü olsa ama böyle olaylar genelde yüz göz olmayla bitiyor.. bunu affetseniz devamı gelir..

selam kızlar. size danışmam gereken bir konu var. ben şuan nişanlıyım. nişanlım eğitim de ( askeriye) biz yaklaşık bir haftadır konuşmuyoruz. geçen hafta onun mail adresinden kendi mailime bişey göndermek için hesabına girdim. saçma sapan bir siteden mesaj gelmiş. üye olmuş buraya ve bir kaç kıza mesaj atmışlar arkadaşlarıyla görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. ( saçma sapan insanların üye olduğu kızların özellikle ego tatmini için üye olup saçma sapan fotoğrafların paylaşıldığı bir site) mesaj attım ben bitirmek istiyorum diye ailesine söyledim anne babası ağladı resmen. yalvardı ben böyle olacağını bilmiyordum tahmin edemedim üzgünüm pişmanım bir daha olursa adım atmak dahi nasip olmasın diye yeminler ediyor (klasik) ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum babam çok zor kabul etmişti daha erken diyerek kendi ailesini karşısına alarak verdi beni. anneme söyledim ama babamınn karşısına geçip olmadı baba diyemiyorum :KK43: ve ailesiyle herhangi bir sorunu yok benim ailemin de benimde. nişanlımla da yoktu. affedilir bir yanı yok dimi kendimi kandırıyorum ben? ne yapacağım kafam çok karışık yardım edin bana
selam kızlar. size danışmam gereken bir konu var. ben şuan nişanlıyım. nişanlım eğitim de ( askeriye) biz yaklaşık bir haftadır konuşmuyoruz. geçen hafta onun mail adresinden kendi mailime bişey göndermek için hesabına girdim. saçma sapan bir siteden mesaj gelmiş. üye olmuş buraya ve bir kaç kıza mesaj atmışlar arkadaşlarıyla görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. ( saçma sapan insanların üye olduğu kızların özellikle ego tatmini için üye olup saçma sapan fotoğrafların paylaşıldığı bir site) mesaj attım ben bitirmek istiyorum diye ailesine söyledim anne babası ağladı resmen. yalvardı ben böyle olacağını bilmiyordum tahmin edemedim üzgünüm pişmanım bir daha olursa adım atmak dahi nasip olmasın diye yeminler ediyor (klasik) ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum babam çok zor kabul etmişti daha erken diyerek kendi ailesini karşısına alarak verdi beni. anneme söyledim ama babamınn karşısına geçip olmadı baba diyemiyorum :KK43: ve ailesiyle herhangi bir sorunu yok benim ailemin de benimde. nişanlımla da yoktu. affedilir bir yanı yok dimi kendimi kandırıyorum ben? ne yapacağım kafam çok karışık yardım edin bana

Sizin düşünceniz önemli. Böyle bir olayı ilerde hiç hatırlamadan sonsuz güvenle inanıp bu adama güvenebilecek misiniz?
Babanız demekki onay vermemekte haklıymış. Anne ve babalar her zaman biliyor..
Bir hocamız demişti kadın erkek fark etmez aldatan tekrar aldatır diye:KK14:

Sürekli acaba diyeceğin bir ilişki ya da evlilik olucak. Güvenin bittiği yerde aşk sevgi olmuyor :işsiz:

Birinin çıkıp affet gitsin bunda ne var ayrılacak demesini bekliyorsun. Ayrılmayı göze alabileceğini sanmıyorum.
Bu arada savunurken arkadaslarimla yazdık deyip suçunu arkadaşlarıyla bölüstürmüş ben inanmıyorum.. kendi yazdı..

Benim eski erkek arkadaşım yapmıştı aynısını. İnsan hem karşısındakinden tiksiniyor hemde kendini çok degersiz hissediyor böyle bir durumda. Ben hemen ayrılmaya cesaret edememiştim onu aklamaya çalışmıştım kafamda, ki iliskim biterse yalnız kalicam diye odu kopan bir tiptim zaten herzaman :))
ama aslında o gün bitirmiştim o ilişkiyi kafamda sadece fiiliyata dokmek için hazır olmaya beklemistim sanırım. maalesef eskisi gibi olması çok zor.

Back
X