• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları HANGİ ARABA KOLTUĞU DAHA RAHAT

starii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
50
26
103
Balıkesir
ilk bakışta araba koltuklarının birbirinden farkını anlamak çok zor. kimisi daha yatar pozisyonluymuş kimi daha dik ,bebeğin kafası düşüyormuş kiminden bebek kayıyormuş. sırt eğimi ayarlanabilen tam yatabilen araba koltukları çok güzel fakat çok ağırlar bebeği içine koyup kaldırmak gerçekten çok zor olur.travel sistem bebek arabası almak istiyorum ama hangi markanın araba koltuğu daha iyi konforlu ve hafif olduğu konusunda emin değilim. kullanıp memnun kaldığınız hafif konforlu bebeğinizin içinde rahat ettiği terlemediği modeller hangileri?önerilerinizi bekliyorum

travel da güzel karar kılmışsın hala arıyorsan ayrıntılı bilgi verebilirim.

Kesinlikle BeSafe... Hem en güvenilir hem de çocuk omurga yapısı ile uygun... Bir arkadaşa daha yazmıştım.. Cok uzun süreli araştırmalardan sonra BeSafe ile tanıştık ve çok memnunuz...

biz de besafe kullanıyoruz memnunuz diyebilirim uyuduğunda bazen başı düşüyor ama onu da uygun pozisyonla ayarlayabiliyorum bir şekilde, zaten 9-18 kilo koltuklar arasında en çok yatabileni besafe in koltukları diye biliyorum..

Yaklaşık 6 aylıktan bu yana römer trifix kullanıyoruz çok memnunum. Güvenlik ödülü olan tek koltuk. Tek kötü özelliği fiyatına göre çok uzun kullanamamak. 1300 TL şuan fiyatı ve malesef oğlum biraz uzun ve iri olduğu için artık rahat edemiyor içinde. Yani bu koltuğu aldığınızda 2,5-3 yaşında tekrar bir koltuk almak durumundasınız. Bende şimdi onu araştırıyorum. Önerisi olan varsa bekliyorum.

Back
X