Hangi ayakkabı?

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198

Kızlar kına gecesi var haftaya sizce hangi ayakkabıyı terch etmeliyim bu konmbine

bnm kına gecem olsa tam bnm giyebilecegm tarzda bişey çok güzel modeli tam bnm begendigim tarzda bi elbise çok hoş olmuş:))

Eltimin kınası var ama iş yerinden gideceğim o yüzden böyle bişey giymek zorunda kaldım. Aslında boyu uzun ama bnm dizlerimde o tunik altına kumaş pantolon giyeceğim şal yerine bu yeni kare eşarbı tercih ettim. şal çabuk kırışıyo.Beğendiğinize sevindim :)

ne güzel sizin boyunuz uzun o zmn :/ ayrıca şaldansa eşarp daha şık durur bncede hem kına için

mrb arkadaşlar görümcemin düğünü var mürdüm rengi hoş bi elbise aldım straplez ve kısa ama altına ne renk ve ne tarz bi ayakkabı giyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz bana ?

mrb arkadaşlar görümcemin düğünü var mürdüm rengi hoş bi elbise aldım straplez ve kısa ama altına ne renk ve ne tarz bi ayakkabı giyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz bana ?

Platform bilekten bağcıklı olabilir canım.
Kumaşı nasıl canım saten mi

Renk olarakta aynı renk yada siyah olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…