ben pierre cardin 2020 ıle cıhıcco arasında kaldım chicco cıft yonlu olanı 700 ytl ama aynı ozellıkte olan pırrecardın 340 ytl arada cok fark var ama pırrecarden de yagmurluk yok 20 ytl verıp yagmurluk almak gerekecek sanırım dahada karar veremedım
Ben set halinde Chicco Enjoy Evolotion kullaniyorum ve cok memnunum ama iste Chiccolarda tek kötü olan sepetlerinin cok kücük olmasi ve bebek arabasina cook agir birseyler asamaman devrilebiliyorlar hangisi olursa olsun , dikkat edilmeli:)
benim beğendiğim chicco trio for me nin 2 tekerlikli olanı gibi duruyor. türkiyede sanırım yok, yurtdışı sitelerinde buldum. sen nerden aldın?
chicconun hangi modelini beğendin? ct02 si cok ağır trio for me 9,5 kilo civarında aslında o da ağır gibi ama portbebenin arabaya monte olayı cok hosuma gidiyor nostaljik bebek arabaları gibi
Bencede,arabalar icinde en guzeli,kullanimi en kolay olan STOKKE Explory ! Daha bugun gittik,butun markalara baktik.Heosini denedik diyebilirim,en kullanisli olani bana stokke explory gibi geldi.. Tek elinle bile cok rahat cevirebiliyorsun. Hafif,ve goruntusude cpok guzel gercekten.
kızlar ben jokerden bunu aldım..şimdilik hoş gibi geliyor...kullanınca göreceiz..:)))
loola marka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?