hangi bebek arabası??

zeyno00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
183
39
68
merhaba arkadaşlar bebeğim 2.5 aylık oldu bebek arabamızı henüz almadık doğuda yaşıyorum ve burada maalesef bebek mağazası yok oyüzden netten almak zorundayım ancak hangi marka daha ii bilemedim sadece araba alcam pusetimiz var yardımcı olurmusunuz siz hang arabayı kullanıyosunuz memnunmusunuz?

chicco lite way kullanıyorum 20. günden beri tam yatarı var baston tipi hafif tavsiye ederim canım e bebekten almıştım

canım ben de chicco baston tipi kullanıyorum. bence baston al canım ben diğerlerinden de kullandım taşıması bi yere sığdırması zor oluyo. tam yatarlı bastonları tercih edebilirsin. bu arada doğuda nerdesin ben de batmanda görev yapıyorumm

saol canım teşekkür ederim bakıcam ama bende özellikle büyük istiyorum sanki bebek orda daha çok rahat eder gibi geliyo.Ben muşta yaşıyorum burda sadece pier cardin var onuda çok tavsiye etmedikleri için netten alcamm

chicco lite way kullanıyorum 20. günden beri tam yatarı var baston tipi hafif tavsiye ederim canım e bebekten almıştım

kızlar ben de ondan almak ıstıyorum chıcco lıte way? on barıyerı yok ya herhangı bır problemı oluyor mu oyle?

baston modeller hem hafif,hem kullanıslıdır ..
yatandan alırsanız bebeginiz kücükkende büyüyünce de kullanabilirsiniz..
marka seçimini size bırakıyorum ama ben chicco,maxi cossi den vazgecmem insallah olursa

bebeğinizi güle güle sağlıcakla büüyütün iyi günlerrr

bizde bebek doğduktan sonra aldık arabamızı. ve gerçekten çooookkk uzun araştırmalar sonucunda "peg perego uno" da karar kıldık. bu arabanın sepeti büyük, tam yatabiliyor ve sadece kolunu çevirerek çift yönlü kullanılıyor rahatça. çok memnunuz. sürüşü de inanılmaz kolay.
chicco liteway çift yönlü olmuyor. bende onu almak istemiştim ama bizim bebek , yüzümüzü görmeden zılgıtı basıyor. bizi görmesi lazım mutlaka. sizin öyle bi sorununuz yoksa, çift yönlü düşünmeyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…