Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kizlar kaka lekelerini falan çikartan bi bebek deterjani var mi genel olarak mi cikmiyor?
bende dalan roxy var ama pek hoslanmadim degistirmeyi dusunuyorum
Canım once soguk suda yıka sonra ılıkta yıka hatta soguk suda yıkanırken kopuklu olarak makinayi durdur beklet ben beyazlarimi bu sekilde yıkıyorum leke kalmıyor hastanede çalısan amcam vardi o soylemisti
Hacışakir granül ve dalin denedim memnun kalmadım. Roxy kullanıyorum gayet memnunum. Oğlum sürekli kusunca süt lekeleri kabus oldu bana ama roxy çıkartı tamamen. Ön yıkamalı olarak yıkamayı deneyin. Birde kaka lekesini soğuk suda akıtıp öyle makineye atın tertemiz oluyor.
Hacışakir granül ve dalin denedim memnun kalmadım. Roxy kullanıyorum gayet memnunum. Oğlum sürekli kusunca süt lekeleri kabus oldu bana ama roxy çıkartı tamamen. Ön yıkamalı olarak yıkamayı deneyin. Birde kaka lekesini soğuk suda akıtıp öyle makineye atın tertemiz oluyor.
kizlar kaka lekelerini falan çikartan bi bebek deterjani var mi genel olarak mi cikmiyor?
bende dalan roxy var ama pek hoslanmadim degistirmeyi dusunuyorum
İlk önce suda soğuq suda islatın sonra suyu deyşib arab sabunuyla güzelce ovun sonra deterjanla yıkayın hem leke gidiyor hemde beyaz oluyor ben hic çamaşir makinesine atmadim oğlumun bezlerini ekbiselerini hep elimde citiledim şimdi ikinciye hamileyim onunkularıda öyle yapıcam inwallah