Doğuma Hazırlık hangi beşik ? oylarınızı bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangi beşik

• [url]http://cilek.com/bebek_odalari/baby_dream/bebek_karyolasi[/url]

OY: 15 60,0%
  • [url]http://cilek.com/bebek_odalari/baby_dream/sallanan_bebek_karyolasi[/url]

OY: 10 40,0%

• Ankete Katılan
    25
  • Anket Kapalı .

beyazipek

inci
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
481
342
303
Diğer
park mı mobilya mı derken sonunda mobilya olmasına karar verdim çilekte iki model var hangisi daha kullanışlı bu konuda fikirlerinizi bekliyorum

1. seçenek $1438_2_DR-1009-dekp.webp
2 seçenek $1746_1005.webp

Son düzenleme:
ikisinde de bi fark yok ki sadece birincisi daha süslü :) ben olsam 1.sini alırdım :)

park mı mobilya mı derken sonunda mobilya olmasına karar verdim çilekte iki model var hangisi daha kullanışlı bu konuda fikirlerinizi bekliyorum

1. seçenek Eki Görüntüle 522579
2 seçenek Eki Görüntüle 522580

canim sallanip sallanmamasindan ziyade bence ayarlanabilmesi onemli. yeni dogdugunda yuksege koymak gerekecek..hem kontrol etme acisindan hemde kucaga daha kolay alirsin. biraz buyuyupte emeklemeye kendi basina ayaga kalkmaya baslayincada asagiya indirirsin yatagini. bu yuzden ben 2 numara diyorum :34:

bunları ben de incelemiştim. 1. sinin 2. ye avantajı biraz daha ölçüler büyük, ama 2. de sallanıyo. arada boyut olarak çok fark yok ama canlı olarak görünce bana sallanan baya küçük gelmişti niyeyse. belki de içindeki uyku setinden falan biraz dar gibi gelmişti. çok uzattım farkındayım ;) arada çok ebat farkı olmadığı için sallananı yani 2 yi tercih ederdim sanırım. sen sallamak istemesn de bazı bebekler illaki istiyomuş

canim sallanip sallanmamasindan ziyade bence ayarlanabilmesi onemli. yeni dogdugunda yuksege koymak gerekecek..hem kontrol etme acisindan hemde kucaga daha kolay alirsin. biraz buyuyupte emeklemeye kendi basina ayaga kalkmaya baslayincada asagiya indirirsin yatagini. bu yuzden ben 2 numara diyorum :34:

sanırım 2. numarada alt kat üst kat sabitleme yok. öyle hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim. tek kademe olması lazım yani, ama öndeki korkuluk asansörlü bebeği rahat alıp yerleştirmek için

sanırım 2. numarada alt kat üst kat sabitleme yok. öyle hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim. tek kademe olması lazım yani, ama öndeki korkuluk asansörlü bebeği rahat alıp yerleştirmek için

tek kademe bence kullanisli olmaz, eger oyleyse...kademesi bana kalirsa sallanmasindan daha onemli.

tek kademe bence kullanisli olmaz, eger oyleyse...kademesi bana kalirsa sallanmasindan daha onemli.

zannediyorum ki çilekte hiç bir beşik kademeli deil. peki ön korkuluğun asansörlü olması beşiğin kademeli olmasıyla aynı işi görmez mi alıp bırakma rahatlığı açısından.

aslında evet 1. korkuluklarının yüksek olması açısından daha iyi ve diğerine göre daha büyük bebek yeniyken beşiğin içine kademe gibi mobilyacıda ahşap yaptırıp içine koyarım yatağıda onun üstüne hazırlarım çocuk büyüncede alttaki ahşap aparatı çıkarırım diye düşünüyorum peki seni düşündüren ne derseniz sallanmaması , illa bir beşik sallanmalı mı omalı bebek sallanmak isterse diye kafa karışıklığım yoksa benim gönlüm 1.den yana

ben 2.beğendim...ilk zamanlar bencede bebişi yataktan almak zor olur..hem asönssörlü olmasıda avantaj.

zannediyorum ki çilekte hiç bir beşik kademeli deil. peki ön korkuluğun asansörlü olması beşiğin kademeli olmasıyla aynı işi görmez mi alıp bırakma rahatlığı açısından.

canim asansorluden kasit ne demek tam olarak?

Ben beşiklerden pek anlamam ama kolay sallanıyor ise ben kesinlike 1. seçenek derdim renkli şirin pıtırcık bir beşiğe benziyor. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin tüm hamile arkadaşlara. Hayırlı sağlıklı, analı babalı mutlu mesut aileler olursunuz inşallah hepiniz :))

Ben beşiklerden pek anlamam ama kolay sallanıyor ise ben kesinlike 1. seçenek derdim renkli şirin pıtırcık bir beşiğe benziyor. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin tüm hamile arkadaşlara. Hayırlı sağlıklı, analı babalı mutlu mesut aileler olursunuz inşallah hepiniz :))

sallanmıyor canım:,)

Back
X