- 10 Temmuz 2015
- 956
- 213
- 53
- 32
- Konu Sahibi perfume love
-
aa ölemi o markayıda eşim almıyopirinç maması aptamilin sutlu pirinç muhallebisi kilo yapıo bizde yaptı
benm oglumda 15 aylık hala 10 kilo cok zayfvEwt canım bn hero beybinin pirinç unu mamasini veriyorum o kilo yapar bnm kizimda 13.5 aylık ve 9.5 kilo bende çaba gösteriyorum ama çok hareketli zor da yiyorum... mesela pirinç unu sadece alıp süt le pişirip içine pekmez Bebe buskivisi kâtip yedim öyle yapıyorum ben
tsk ederm cnm aslnda yeseler doya doya aklımıza bi sürü fikir geliyo ama işte bebişlerimz sanırım brazz iştahsiz :/Üzülme bu bi dönemdir geçer canım inan bana aynı şeyden muzdaribizdene bakalım pirinç mamasini da dene belki sever... kendin yap.. patates hasla yedir corbasina ekmek bandir yedir en iyileri bunlar...
benim kizimda aylardir istahsizdi yeni yeni yemeye basladi. 13 aylik ve 10kilo.
bence kesinlikle kalori hesaplayip yedirmek gerekiyor. ne yapalim zor ama bizimde kaderimiz bu.... gunde en az 1000 kalori almasi lazimmis. mesela ben aksamlari artik bu muhallebiden veriyorum. kalorisi yiksek. tarifi
1 bucuk su bardağı süt
1 yemek kasigi pirinc unu
1 silme uemek kasigi irmik
1 silme yemek kasigi seker
1 cay kasigi tereyağı
pisir koyulassin cok kati olursa bi miktar daha sut ekle.
kizlar kasik mamasiyla ugrasmayin bu hem daha saglikli hem daha kalorisi yüksek. hesapladim en az 350kalori bu muhallebi.
bir de oglenler makarna. makarna da hem bebeklere cokk faydali cunku durum bugdayindan yapiliyor. hemde kilo aldiran bisey.
bide :)
x
benim.kizim nbu aralar yemiyor ama kalorili bi omlet tarifi var. yogurtla yedirince hem seviyor hemde kilo aldiriyordu. tarifi
1 yumurta
yarin cay bardagi sut
1 tatli kaşığı un
1 dilim rendelenmis peynir
tereyaginda cift tarafli pisir.
bu da yogurtla yenince en az 300kalori.kahvalti yapmayan bebisler icin.
neyse bu kadar cene yeter varsa tarifleriniz sizdende alabilirim :)
on kılo zayıf degıl kıbenm oglumda 15 aylık hala 10 kilo cok zayfvyemek yemıyoo zorlasam da diliyle atıyoo beni emmiyo bende sma veriyrdm simdi degstm evolvia aldm bakalım fayda edecek mı kasık maması eskiden yerdi şimdi onuda yemıyoo bakalım ne yapcazz :/
hergun tam olmasa da yiyor. ama genelde az bi miktar birakiyorbı bucuk su bardagı mamayı yıyor mu benım kı15 aylık 1 c.b anca yıyor kılosuda 11.5
Geçici donemdir ins. Kisimin agzina lokma almayip iki daninoyla günü bitirdigini bilirimmassalah diyelim canım
on kılo zayıf degıl kı[/QU
bilmem ki zayf gelioo bana biraz ama boyu 84 cm flan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?