kızlar bencede fazla bez stoklamayın elinizde kalabilir!!!!!!
bazende bazı bezler bebeğinize gelmeyebilir.malum her bebek farklı bi yapıya sahip yerimseniben
Valla ben çok sık bez değiştiriyorum. Kızımın 5 gün sonra 3 ayı biticek. Geçen haftaya kadar yeni bebek 2 kullanıyordum. Sanırım 4 tane 98'li paket bitirdim. Geçen hafta 54'lü 3 numara aldım. O da bitiyo. Bugün yenisini alıcam a.s.
Ben oğlum kilolu doğmasına rağmen prima yenidoğanı 2 paket kullandım. Daha sonra 2'ye geçtik ama 1 paket ancak kullandım hemen 3'e geçmek durumunda kaldık. Şimdi uzun süredir 4 numara kullanıyoruz. Diğer arkadaşların dediği gibi hem bebek cildine hangisinin iyi geleceğini önceden kestirmek zor, hem de kilosuna göre hangi bezi daha çok kullanacak o bile belli olmuyor. O yüzden stok yapmak iyi değil...
Biz de Prima 1 numaradan 2 paket kullandık,kızım 3480 gr doğmuştu,doğmadan önce sadece 1 paket 1 numara 1 paket de 2 numara 98 li almıştık.sonradan 1 numara 1 tane daha aldık,o daha iyi sarıyordu,hem de dokusu daha özeldi yeni doğan için.2 paket 1 numara 2 paket de 98 li 2 numaradan sonra 3 numaraya geçtik.Bence ilk doğduğunda 1 numara şart,en azından 1 paket.
canım benim sadece bir tane prima yenidogan 1 al daha sonra bitince duruma göre ya bir tane daha 1 alırsın yada 2 ye gecersin ben sadece 1 bir kez kullanabildim ikinci paketi 2 numara alamk durumunda kaldım asla bez stoklama zarara girme benceopuyorumnanaktan
benim kızım 3 kilo doğdu tam 4 dört paket prima 2-5 kullandım sonra 3-6 ya geçtik 98li kullandım bir paket sonrada 4-9 geçtik onu bayadır kullanıyoruz şimdi yeni 7-18 aldım daha rahat edicek onda gerçi bezzi artık huggies kullanıyorum