- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
- Konu Sahibi dont worry be happy
-
25 yasinda koca adamken 16 yasindaki çocuğu kari diye koynuna alan subyancidan koca zaten olmaz.kızlar ben 23 eşim 32 yaşında 7 yıl önce evlendik 2 çocuğumuz var sorun yüklü bi evlilik bizimkisi eşim bi dakika önce iyi bi dakika sonra kotu yani cok dengesiz hareketleri var ne yapsam hiç bilmiyorum soru cevap şeklinde konuşabiliriz burdan çünkü hangi birini yazacagimi bilmiyorum bu arada eşim ikizler burcu bu nedenle mi böyle huylari var acaba
e olcakYani tamam evlenmişsin de konu sahibi 16 yaşında neden ?
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Sebep neydi ?
Hadi sen cahildin anan babanda mı cahildi.aşık olmak güya şimdi anlıyorum ama zamansız olduğunu cahillikten ne olcak
Hadi sen cahildin anan babanda mı cahildi.
Kaçarak evlendim deme ?
haklısınız evet kaçarak evlendimBurçla alakası yok her İkizler burcu insan aynı özellikleri gösterirdi öyle bir şey olsaydı. Eşinizin kişilik özelliği bu muhtemelen, altında neler var ne olduğunda ne söylendiğinde böyle davranıyor bilmiyorum bahsetmediğiniz için ama. Benim görüşüm eşinizin kişiliği bu, 16 yaşında evlendiğinizden bunu sorgulayıp anlama şansınız olmamış haliyle yeni anlamışsınız ama iş işten geçmiş.
böyle duyumlar almıştım ikizler burcu ile ilgili bir sorayım dedimBurctan he, cok onemli burclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?